בואו נכיר אותנו קצת

ben 911

New member
רגע שוש..../images/Emo10.gif אחרון חביב../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

מה המילה האהובה עליך בעולם? בוא
מה המילה השנואה עלייך בעולם? פקיד שומה.
מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? אישה...זו היצירה שהכי הדליקה אותי עד כה.
מה דוחה אותך? שערה באוכל.
מה הקללה האהובה עליך? כושלאמאשלך יא מזדיין יא מוצץ אוכל בתחת חרא קטן.. סתאאאאאם סתאאאאאם...כך השכנה מלמטה מקללת את בעלה..למדתי ממנה.
מהו הצליל האהוב עליך בעולם? קשה לי להעלות את זה בכתב...אז הנה.. זה-
הצליל.
מה הרעש הכי שנוא עליך? רעש חיכוך שתי פיסות קלקר...
באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? טייח...(נמאס לי לטאטא מתחת לשטיח) באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? . גניקולוג...לא אוהב לערבב ביזנס עם פלז'ר.. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים? "בוינ'ה בן...פה בלי קונצים ובלי דאווינים, ת'ה שומע?"

בנוש...הפתעת אותי בהקשר של גניקולוג

או כמו תמיד אנפץ לכם הגברים איזה מיתוס....זה בכלל ...בכלל..לא נעים להיות גניקולוג.....תאמין לי ...ממש לא תענוג גדול .....

ben 911

New member
ערדניקית, אילו אני הייתי אומר את זה.../images/Emo13.gif

שלא נעים להיות גניקולוג..תאמין לי ממש לא תענוג גדול.. הייתי חוטף על הראש..."חזיר שוביניסט" וכו'. חלק מהנשים היו כועסות עלי...ובצדק. כאילו מה? לא מכבודי כבר להתעסק עם ואגינות? אז אמרתי משהו פוליטקלי קורקט ביזנס - פלז'ר..כדי ליצור שקט תעשייתי.
אגב אני מסכים איתך שזה לא תענוג גדול כל כך...ואני לא הולך לפרט מדוע.

אל תפרט עבדתי 10 שנים

בחטיבה המילדותית....בנוש מעל במה מכובדת זו אני מצהירה בזאת ש.. אגן עליך בחירוף נפש ואם יהיה צורך בגופי כדי להגן עליך מפני אותן נשים....דרך אגב אתה יודע על ידי איזה רופא בכל זאת יש נשים שמעדיפות להיבדק?????דווקא זקן שסובל מפרקינזון...

אצלי........./images/Emo140.gif

מילה אהובה: אמא,סבתא,כנות מלב אל לב.
מילה שנואה: שנאה,נקמה,רוע לב.
מה דוחה אותי: ניבולי פה
הקללה האהובה עלי: בחיים לא קיללתי.אבל זכורה לי קללה חמודה שנחרטה בראשי כ שדודתי נהגה לקלל כשעיצבנו אותה :"ינעל אביך הזהב"
הצליל האהוב עלי: מי מעין זורמים.צלילי פסנתר עדינים
הרעש הכי שנוא עלי: השחזת השיניים אצל רופא השיניים שמפוצצות לי את הראש.
מקצוע שהייתי רוצה לעבוד: אדריכלות,עיצוב,שפית
מקצוע שלא הייתי רוצה לעבוד: שוחט,קצב,ניקוי דגים.
מה הייתי רוצה לשמוע את אלוהים אומר לי בשערי גן עדן: "הנה כל האנשים הכי יקרים לך...שלומם טוב"

למעלה