בואו נכיר אותנו קצת

s h o o s h a

New member
בואו נכיר אותנו קצת

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? - 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? - 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? 4. מה דוחה אותך? - 5. מה הקללה האהובה עליך? - 6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? 7. מה הרעש הכי שנוא עליך? 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - . 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים?

s h o o s h a

New member
אני

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? - תודה. מילה קטנה שיש בה כל הרבה. 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? - סתם. כאילו הכל לא חשוב, חסר ערך. סתם כזה. 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? מדליק מבחינה יצירתית: ציור אבסטרקט שנותן דרור לדמיון שלי ורק אני יכולה להחליט למה התכוון הצייר. מדליק מבחינה רוחנית: האמונה שיש לאנשים, בכל מצב וזמן. מדליק מבחינה רגשית: זוג מבוגרים ממש שמהלכים בידיים שלובות. 4. מה דוחה אותך? - שקרים. 5. מה הקללה האהובה עליך? - 'כוס אומו על העולם הזה' - אבל רק כמו שציון ברוך מקלל במערכונים של 'הישראלים'. 6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? צלילי בכיו של כינור מנגן, צליליו של קלרינט צוחק, צחוק אמיתי ותמים של תינוק. 7. מה הרעש הכי שנוא עליך? צעקות וצווחות של אנשים רבים, חריקת בלמים של מכונית בשעה שכל הרחוב שקט ורגוע, מוזיקה מזרחית כבדה. 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - עורכת דין בתחום הפלילי ו/או דיני אישות. 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - . רופאה מנתחת [דם ואברים פנימיים- ממש, אבל ממש ממש לא]. 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים? מגיע לך להיות כאן, כי את מיוחדת.

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifשושה. בוקר אור. אתגר מרתק...! תודה.

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? - הסיומת "ים".(מיים, חיים,לחיים,ירושליים וגם שניים ...)שלא לדבר על ים ושמיים זה ברור מאליו... 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? - שנאהוכל הנגזרות של המילה הזאת... 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? השורשים י.צ.ר / ר.ג.ש / ו ר.ו.ח כמובן שעל כל הנגזרות וההטיות של שושים אלו...
4. מה דוחה אותך? - צביעות 5. מה הקללה האהובה עליך? - לא מקללת 6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? - צליל הצ'לו, צלילי העוד, קול זרימת המים גם כשהם גואשים, הציפרים בחלוני כל בוקר בחמש וחצי.. וקול האהבה... ויש עודדדדדד 7. מה הרעש הכי שנוא עליך? - הדי המלחמות 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - יוצרת בעין-הוד ללא צורך לדאוג למחר 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - .כל מקצוע מכבד את בעליו.(מנתחיםאל אף התעסקותם בדם, הם מצילי חיים בהרבה מקרים, או לפחות מנסים. מקלים על מכאובים./עורכי דינים-מסוגלים באיבכת קולמוס לבנות או להרוס חיים של אדם, אפילו אם הוא חף מפשע... 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים?- ברוכה הבאה, נשמה
|

בבקשה שושה../images/Emo13.gif

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? - חופש, דרור, חרות ,המחשבה 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? - כלוב, כלא מחשבתי. 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? שמים, מים, מרחבים, מוזיקה שקטה
,סקס טוב
4. מה דוחה אותך? -
אישה צועקת שיורד לה ריר מהפה מרוב צעקות.
5. מה הקללה האהובה עליך? - קללות לא דוחות אותי כי איני מתייחס אליהן. 6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? השקט (לשמוע את הזבובים) ,
אנחת העונג של אותה אישה אחרי הסקס
7. מה הרעש הכי שנוא עליך?
אותה אישה שצועקת , כאשר יורד לה הריר מהפה.
8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - לא הייתי מחליף , ואם כן אז חוקר בקטוב הדרומי באיגלו ב-70 מעלות מינוס (זה טוב לתאי המוח) 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - . אין דבר כזה, בנסיבות מסויימות כל אדם עלול לקבל מרצון או שלא מרצון את העבודה הגרועה ביותר עליו 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים? גן עדן לא קיים וחוץ מזה כל החברה הטובים לא נמצאים שם.....
אז אני רוצה להגיע לגהנום , שם כל החכמים .
****** ותגיבו בבקשה נשות החדר היקרות ******

והנה אני../images/Emo140.gif

מה המילה האהובה עלי ...חברות מה המילה השנואה....רשעות .. של האדם מה מדליק אותי מבחינה רוחנית...חוכמה מה דוחה אותי...טפשות מה הקללה האהובה עלי..אין דבר כזה מה הצליל האהוב עלי...צליל הים מה הרעש השנוא עלי....השכנים שלי מעלי באיזה מקצוע רציתי לעבוד..אחות..עם ילדים מוגבלים (וזה באמת דבר שמאד רציתי לעשות רק שהוריי מאד התנגדו) באיזה מקצוע לא הייתי עובדת....שוטר..סוהר.... אם גן עדן היה קיים מה הייתי רוצה לשמוע מאלוהים...לא ביזבזת את חייך לשווא

עכשיו אני עם יד אחת נדב בזרועותי....

תשובות: 1]אני אוהב/בת 2]סתמי/תום 3]הים 4]צביעות....התנשאות 5]לא אוהבת קללות 6]מלמול של תינוק 7]כשאנשים רבים 8]להמשיך מה שאני עושה 9]מכירות 10]ברוכה הבאה

גאיה ק

New member
בקשי מנדב

להעתיק ולהדביק את השאלות והתשובות זה היה מקלללל מאוד

טומי*

New member
שאלון נחמד ../images/Emo45.gif

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? - דמיין-Imagine 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? - שקר, צביעות 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? כל יצירת אומנות שאני אוהב. רוחנית...לשוחח עם נשמות. רגשית...אהבה 4. מה דוחה אותך? - שקרנים וצבועים. 5. מה הקללה האהובה עליך? - משהו בהונגרית
6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? מוסיקה, רעש של ילדים מרחוק. 7. מה הרעש הכי שנוא עליך? ציפצוף באוזן 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - פסיכולוג 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - שוטר, ראש ממשלה 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים? לקח לך זמן להגיע !

אני

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? ת: אמא 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? ת: נראה... נבדוק... נחשוב על זה... 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית? ת: לעמוד על איזה ג'בל/הר להביט בנוף הנשקף, לנשום עמוק ולהנות 4. מה דוחה אותך? - ת: שקרים 5. מה הקללה האהובה עליך? ת: מניאק/ית (תמיד בחיוך ובהומור) 6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? ת: רחש גלי הים 7. מה הרעש הכי שנוא עליך? ת: חריקת בלמים 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? ת: רופאה מנתחת (חלום ילדות) 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? ת: כל עבודה מכבדת את עצמה אך לא הייתי עובדת ב"נקיון בתים"... שונאת לנקות!!! 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים? ת: אם יש דבר כזה אז - "ברוכה הבאה... הביטי שם (אלוהים מצביע לכיוון) מעבר לקשת וענן ממתינים לך אביך ואחותך..."

גאיה ק

New member
אמממממ...

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? - אהבה 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? - שנאה 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית-כל מה שאני מגלה בו יופי רוחנית-חכמה רגשית-שניהם 4. מה דוחה אותך? - שתלטנות 5. מה הקללה האהובה עליך? - דוקא לפעמים חבל לי שאני לא משחררת איזו קללה עסיסית. זה בטח מקל.. 6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם? קולם של ילדי/ם והנכד.מוסיקה ועוד מוסיקה ולפעמים ששששששששששששקט.. 7. מה הרעש הכי שנוא עליך?סוג מסויים של קיטורים שמזמזמים באוזן מהשניה הראשונה שאתה מקשיב. 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - לומדת אותו,צורפות. 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - פתלוגיה. 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים? לאיזה מדינות את עדיין רוצה להגיע?הזוי?

../images/Emo45.gifנעים לי מאד להכיר../images/Emo140.gif

1. מה המילה האהובה עליך בעולם? - אהבה, 2. מה המילה השנואה עלייך בעולם? -מחלה , 3. מה מדליק אותך מבחינה יצירתית, רוחנית, או רגשית?-מוסיקה, 4. מה דוחה אותך? - אלימות, 5. מה הקללה האהובה עליך? - פאק, 6. מהו הצליל האהוב עליך בעולם?צחוק נכדיי, 7. מה הרעש הכי שנוא עליך?צעקות, 8. באיזה מקצוע היית רוצה לעבוד (חוץ מאשר במה שאת/ה עובד בו היום)? - רקדנית, 9. באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק בשום פנים ואופן? - קברנית. 10. אם גן עדן קיים, מה היית/ה רוצה לשמוע את אלוהים אומר לך, כשתכנס דרך שערי השמיים?שהייתי אחלה,

אני 1.-מילה אהובה- אהבת האדם

2.מילה שנואה- תככנות וקנאה 3.עבודת יצירה שאני מסיימת ואוהבת אותה 4.אנשים לא ישרים 5.לא אוהבת קללות 6.צלי של רעש הגלים 7.צרחות 8.להיות אמנית במשרה מלאה מבלי לדאוג למאומה מסביב 9.הוראה- כבר הייתי שם... 10.כנסי הכנו לך פינת יצירה מול הים

ש ר ה לה

New member
ללוש בצק ו/או חומר... להתמרח בזמן יצירת המא

בזמן יצירת המאסטרפיס, להנות מהיצירה עם כל נגזרות המילה,לראות עולם ומלואו כולל עולם דמיוני צומח תחת משיכות מכחול או שפכטל, אני מציירת לעתים גם עם האצבעות..... עכשיו מובן למה יצר ויצירה הם מאותו השורש בדיוק??? ולמה מתרגשים כל כך מיצירה יפה ומרגשת לעתים אפילו עד רגשנות ן/או ריגוש..... כמה שהיא נהדרת השפה העברית שלנו.....

למעלה