בד טוב לעיטורים? :ם

../images/Emo45.gif באחת מהחנויות ה"תאומות" של הפרסים.

אלה שהחנויות שלהם צמודות אחד לשני ונראות ~בדיוק~ אותו הדבר. היה מאגניב למצוא את זה ב-10 שקלים פחות מ"קשי" שבדיוק נגמר להם הגוון שרציתי,שאמנם נתנו לי את הדוגמית של הויניל,אבל ניסו לשכנע אותי תוך כדי שלא אמצא בנחלה *שום חנות* שמוכרת את הגוון הזה בדיוקXDDD

Serf SaN

New member
את רצינית?

אני שונא אותם! את שניהם! המחירים של הבדים שלהם יקרים (הם מלכתחילה אומרים לך מחיר כפול שתיים), ורק אם את בחורה שעושה להם עיניים, מורידים לך כמו שצריך. הם כבר עם המספריים בתוך הבד, באים לגזור לך את הבד, עוד לפני ששאלת כמה זה עולה. הם כל כך חוצפנים. פעם אחת גזרו לי בד בצורת טרפז!!!! >_< כאילו, חתכו עקום לחלוטין. ולא על חשבונם, על חשבוני. אני _ממש_ שונא אותם. ורק אם אין לי ברירה אחרת לחלוטין, אני נכנס אליהם. ותמיד מנסה כמה שפחות שישימו לב אלי, וכמה שפחות אני אצטרך את העזרה שלהם. חוצפנים.

זה הבד היחידי שקניתי אצלהם

אז אין לי מושג בקשר לזהXDD אם כבר מוכרים גועליים,יש חנות פינתית כזו עם מוכר ממש ממש אפאתי עם תודעת שירות מינוס שלושים סטייל :"תורידי לבד את הבד מהמדף! אז מה אם הוא כבד ותקוע עמוק בפנים ואת כולך בגובה מטר וחצי ולא מגיעה אפילו למדף שמתחתיו! תתמודדי!" כדגישגקחעג#$%@Q^://///

Serf SaN

New member
כן, אנחנו (אני וסבתא עינב) קוראים לחנות הזאת

"הנאצי". D:

Grell

New member
המוכרים שם דווקא אוהבים אותי ואת אן משהו XD

אני לעולם לא אשכח ששרנו לו ביחד דפנה ודודידו, לא יעזור XDDDDDD ואז הוא ניסה לצאת מאגניב איתנו ושיחק אותה קשוח על גליל קרטון ריק של בד ואז זה נשבר לו והוא כמעט נפל XDD לולללל

S.Riddle

New member
קניתי פעם מטר של ויניל אדום לקוספליי שבוטל

ועלה לי משהו כמו 30 אני חושבת. אבל נראה לי אני אלך על העצות למטה ואעשה סקר שוק בנחלה. :>

WayToDawn

New member
למען האמת לא השתמשנו בויניל

אלא במעין בד פלסטיקי דומה, טיפה יור גמיש שחלקו האחורי מזכיר טיפה פליז. בגלל זה הוא גם היה יקר יותר ם:

Apushu

New member
המממ לא השתמשנו בויניל~

אלא בבד שצד אחד שלו היה כמו טריקו, והצד השני היה כמו ויניל כזה, סוג של פלסטיק. בד שמאוד מאוד קל לעבוד איתו. גמיש יותר מויניל. לא מאכזב!! D:: יש בקאשי, 25 שקל למטר.

למעלה