בד טוב לעיטורים? :ם

S.Riddle

New member
בד טוב לעיטורים? :ם

אני צריכה להכין עיטורים קלאמפ-סטייל על גבי מעיל ומכיוון שעוד לא יצא לי לעשות את זה, תהיתי איזה בד נראה טוב ולא נפרם - או אפילו לא בד כל עוד אני יכולה לתפור את זה על גבי מעיל. P: הצבע הוא זהב, אז אני חוששת שכותנה ודומותייה לא באות בחשבון שכן הן אינן מנצנצות מספיק כדי להוציא למישהו עין כמו שאני צריכה, וסאטן זה זבל טהור. עוד רעיונות? :<

saarshemer

New member
אני הייתי הולך עם ויניל

אני ניקול ונקו השתמשנו בויניל בקאסט code geass העיטורים של קאסק ווקאלויד השנה היו מויניל חומר דיי שימושי.....אני ממליץ לנסות ולראות (גם לא חייב לתפור בגלל שהוא לא נפרם...)

S.Riddle

New member
ויניל איט איז~!

תודה תודה~

Didsy

New member
כןן קשייי ../images/Emo45.gif יש לי ערימות של זהב וכסף משם:)

S.Riddle

New member
איפה היא נמצאת? :)

אני רק מכירה חנויות ע"פ אחוזיי ההנחה שאפשר להוציא מהם ~P:

Serf SaN

New member
אמממ.. איך אני אסביר.

יש מבנה מתקופת הבריטים שלא מזמן שיפצו אותו באמצע הנחלה ככה. צבעו אותו בצהוב בהיר. החנות מולו, כתוב עליה "קשי". הם כבר מכירים אותי טוב. ואחת המוכרות מה זה אוהבת אותי, שכל פעם מביאה לי 10 אחוז הנחה. <: כיף

Didsy

New member
התחלה-אמצע של הנחלה כזה.

חנות קטנה וחביבה. הגגון שלה לבן וכתוב שם גם את השם ("קשי" P:) ובכלל, יש שם מבחר יחסית גדול של בדים במחירים הגיוניים לגמרי. :) יש להם עוד סניפון בהמשך של הנחלה, בפינה של "השומר".

Kienai Negai

New member
וויניל ב20 שקל?!

איפה?!?!?!?! אני צריכה המון מזה וכבר התחלתי להספיד את הארנק שליO:

CibiHeart92

New member
תאמת אני ממש שונאת את החנות הזו עכשיו

הם רמאים מחורבנים. ביקשתי מהם בייבידריל ורוד והם נתנו לי כותנא לייקרה (ולמזלם הגדול יכולתי לעבוד עם זה) וכשביקשתי דריל נתנו לי בד מוזר מודבק לפליזלין שגם היה מלא בכתמים. מה שכן פשוט נורא קל להתמקח איתם ולהגיע למחירים טובים, אתה פשוט צריך לשים לב לבד.

Apushu

New member
האמת ש-

יצא לי לדבר עם המוכרת החמודה מקאשי 2 על החנויות האלה והיא הסבירה לי שזה הכול זול בגלל שהכול חיקויים. במקרה הייתי צריכה פשתן בצבע הזוי, ובקאשי זה עולה 35, ואצלם 10. אז הסיבה היחידה היא כי אצלם זה סינטטי. וכדי לאמת את זה, שאלתי את אמא שהיא מומחית בדים (סבא היה סוחר בהולנד O: ) והיא אמרה לי שזה לא פשתן אמיתי ;A;

למעלה