בדיקת עבודה

eden863

New member
בדיקת עבודה

היי חבר'ה!
אשמח אם תבדקו לי את העבודה שצירפתי כקובץ!
תודה רבה ומועדים לשמחה!! :)

GADI81

New member
קראתי.

אני לא מבין בתחום אבל אני יכול לתת לך עצה.

עצתי היא כזו:
כשכותבים עבודה/מכתב (או אפילו הודעה בפורום) לא צריך למהר ולשלוח. סיימת לכתוב? לעבור ולקרוא את זה שוב ושוב.
לפחות פעמיים.
תוך כדי הקריאה לתקן שגיאות כתיב, פסיקים שלא במקום וכדומה.

א. זה מעיד על רצינות ושקילות.
ב. נוח יותר לקורא לקרוא את מה שכתבת.
ג. אני חושב שזה יותר ממצופה מעו"ד לעתיד.

בהצלחה בהמשך!!

lol65

New member
קשה להתייחס לזה עניינית

כי לא ברור מה הדרישות מכם. האם אתם נדרשים לכללי הציטוט האחיד? אם כן, איפה הם? האם זה אורך העבודה שנדרשתם אליו? אני לחלוטין ממליצה לך, כמו מי שהמליץ לפני, לעבור על העבודה שלך שוב ושוב ולשים לב לכל הבעיות התחביריות שיש שם (טעויות בסמיכות, אין רווחים בין סימני הפיסוק למילה הבאה, חסרים סימני פיסוק, טעויות הקלדה וכו'). מעבר למה שכתוב מבחינת התוכן, למעטפת של העבודה, כלומר לצורה שבה היא מוגשת, יש משמעות רבה. כרגע העבודה הזו נראה ממש חובבנית, וזה מבלי להכנס לתוכן בכלל.

הערות

1. חסרה התייחסות לחוק הליכי חקירה והעדה (התאמה לאנשים עם מוגבלות שכלית או נפשית), התשס"ו - 2005.
2. גם אם אין חובת ציטוט אחיד - "800/85 ע''פ" זה לא תקין וגם לא "פס''ד 10009/03."
3. נראה שהיה רצון שתתייחס במפורש לכך שסעיפים 3 ו-4 לפק"ר אינם חלים, כי התרגיל מבקש שתבחין בין קרבת משפחה מסוגים שונים.

eden863

New member
המשך

חברים יקרים חוק הליכי חקירה והעדה חל רק בהליכים פליליים כמו: זנות,רצח,תועבה עבירות מין ועוד אך העבירה שנעברה פה היא עבירת פריצה לכן החוק לא יחול! :)

u 1000

New member
אתה בטוח?

קרא את סעיף 1 לחוק (ההגדרות) ואת סעיף 2 (תחולה) ואחרי שתקרא אותם ואת ההפניות שהם עושים תשוב ותספר אם אתה בטוח בכך?

אגב בתרגילים לרוב התוצאה הסופית הרבה פחות חשובה מהדרך ולכן לצורך התרגיל החוק רלוונטי גם אם תתייחס אליו ותכתוב שהוא לא רלוונטי ובעיקר למה הוא לא רלוונטי.

eden863

New member
המשך

שלום לך משתמש יקר! החולת נפש היחידה בעבודתי היא שרה!!! נחום הוא אחיה והוא פרץ למוסד לחולי נפש אבל הוא איננו חולה נפש זה לא צויין בתרגיל שלי!!! הוא בן אדם רגיל שאחותו מאושפזת שם ועל כן הוא יועמד לדין בעבירת פריצה ואחותו החולת נפש תעיד נגדו כי היא ראתה את הפריצה במו עיניה !! מקווה שאני ברור יותר עכשיו (;

u 1000

New member
יותר מהכפית שנתתי לך לא אתן

במקום לקרוא היטב את מה שהוצע לך (כן, זה מצריך עבודה (האמת - לא רבה)) אתה מנסה להסביר למה לא צריך...

אם אתה חושב שלא צריך - אין בעיה. זה התרגיל שלך והציון שלך (ואולי המרצה/המתרגל שלך לא חשב בכיוון הזה (אני בספק אבל אולי)). אני את לימודי התואר הראשון שלי, לרבות דיני ראיות, סיימתי.

שיהיה לך בהצלחה.

למעלה