בדיקת מלאי...

Ranger One

New member
בדיקת מלאי...

אני יודע שעשינו את זה בפורום האחות שלנו "שאמאניזם ופאגאניזם", אבל בוא נעשה את זה גם כאן. כל אחד יגיד את השם שלו, מקום מגורים וכמה מילים על עצמו.

SaberTooth

New member
אז אני אתחיל...

מכוון שאני רואה שאף אחד אחר עוד לא ענה, אני אתחיל: שם: תום. מקום מגורים: חור קטן במרכז בשם פתח תקווה. תחביבים: מסניף אינטרנט, מקבל טלוויזיה באינפוזיה, אמממ מה עוד... אהה כן וחיי את החיים שלי, כמובן עד כמה שאפשר בפינה נידחת וידועת מלחמות זו של היקום (ארץ ישראל למי שלא הבין), והתחביב הכי חשוב... לישון!!!! ציטוט ניבחר: "Oh my god! I´am in the box" מתוך דארמה וגרג וזהו אני חושב!
לתפארת מדינת ישראל
SABERTOOTH

SaberTooth

New member
לא!!! מי זה לעזאזל תום כהן???

וגם לא תום אבני או תום קרוב ועוד כל מיני קומבינציות של תום!

SaberTooth

New member
(קרוב = קרוז) עוד ווריאציות...

וגם לא תום הכתום, לא תום החתול הכחול, לא תומס אדיסון, ועוד כל מיני שעקב עייפות אין לי כוח לכתוב. פשוט תחשבו עלי כמו על מדונה או שר... בלי שם משפחה!

faith2

New member
טובוש אז...

רותם, גרה בחור יותר נידח מפתח תקווה...בית שמש? מכירים...? כולם עונים ביחד *לא* משיבה *ברור* טוב אין לי ממה לספר.. בה ביייי

dopey_wizard

New member
כמה דברים על בית שמש (שימוש)

---------------------------בית שמש----(והקשר לדוד)------------------- אה...בית שמש...אין כמו בית שמש..ערסים מתרוצצים בכול מקום.. דוסים שרים ומזמרים..וחנונים מפליצים... טוב.. יש לי בן דוד בבית שמש.. ו..אני פעם גרתי בבית שמש..(כול כיתה ..ב´..) ו...יש שם מ---ל----א ערסים...ערס לכול פינה.. הייתי שם לפני פסח.. ואיזה ערס קטנטן התחיל איתי מכות!!! הוא אמר לי "ילד, בוא לפה" (במבטא ערוותי כבד, השמתת הפה וחיבורה אם בוא= בולפה..) ואז הייתי צריך לרוץ (אחרי ששברתי למתלהב הקטן את האף המניאק הזמין את כול המשפחה שלו...) ו...יש את ה"קיבוץ" הזה פחחחחחחחחחחחחחח (שכונה בתוך העיר...קראו לזה קיבוץ...) ו...המרכז דומה לסימטה בתל אביב... בן דוד שלי גר בסימטת מנוח... מכירה? הוא בכיתה ו אני חושב.. לסיכום....זה מקום ממממממססססססססססרררררייייייחחחחחחחחחחח!!!! ---> דוד

faith2

New member
טחחח...לא כל בית שמש דפוקה

כמו הרוב שלה
)) שכחת גם...פרחות בכל סימטה!

dopey_wizard

New member
לא רציתי לגעת בקטע של הבנות

כי את בת ויכולת לשייך את העצמך ו=ריב ובלה בלה (הבנת..) אז רציתי להגיד שכווווול הבנות שראיתי שם היו מכוערות... ---> דוד

faith2

New member
כן, כן יש הרבה מכוערות....אבל

שייבר דווקא מאופיין ביפות אז ככה....

../images/Emo39.gif אתם ממש מעליבים.....

את העיר שלי!!!!!!!!!!!!! *ולא, אני לא גרה בבית שמש, רק לחשוב שזהבית כמעט תמיד נמצאת שם מראה שהמקום ברמה עלובה
* אצלנו יש הכי הרבה ערסים והכי הרבה פרחות *
* ושוטרים סמויים בפארק כדי לתפוס את אלה שמפוצצים נפצים!!!! אז לא להגיד שבית שמש יותר טובה!!! נא לא לזלזל!!!!
פרינסס*שנורא גאה בעיר המעפנה שלה*---,--´-{

Justin Angel

New member
מתחיל להימאס לי מזה...

פרחות וערסים הם גם אנשים. יש לכם בעיה עם מישהו? אל תתקרבו אליו. הם מתקרבים אליכם? תתחילו לרדת אליהם ולהתנגש בהם. בני-אדם פרימיטביים הם כמו דוברמנים, אם תדגים להם שאתה נובח חזק יותר הם ייסגו. אם את כל כך נואשת, תלכי עם הפאנטגראם שלך ואני מבטיח לך ששום ערס ברדיוס של 5 ק"מ לא יתקרב אלייך. ומילא תעשי משהו נחמד למען כוחות הבטחון שמגנים על שלומך בפארק ,ותציעי להם סוכריות :)

../images/Emo39.gif אהמ....

אני כבר לא מתקרבת אליהם כמה שנים טובות, תודה על העיצה... ומנסיון- דווקא כשנחמדים אליהם- הם עוזבים!!! רק לא צריך להגזים בנחמדות, ולא כל הערסים והפרחות ככה... צריך לסנן אותם!!! *ולהרוג כמה בדרך* ודווקא פאנטגראם מושך ערסים, כי ככה יש סיבה למכות!!!!!! כוחות הביטחון בפארק :) נראה לי שהשוטר סימם את הכלב שלו... והוא מנגן במפוחית עם הפריקים וונאבי...זה כזה מצחיק!!!!!! *אבל איזה עונש זה לשבת איתם!* מסקנה שאני וחברות שלי הגענו אליה *לא קשה במיוחד*- להפסיק לנתח ערסים!!! זה עלוב מדי!!!
פרינסס---,--´-{

למעלה