בדיקת הריון.. 2 שאלות

הפחד טבעי.

חוסר הבגרות מתבטא בזה שאת לא מתגברת עליו למרות שאת מודעת לתוצאות האפשריות. לפחות מבחינתי, אדם בוגר הוא אדם מתמודד.

daniella1980

New member
תקשיבי

רוב הסיכויים הם שהכל בסדר. אני רק דואגת לעתיד - האם את מספיק יודעת עכשיו כדי לעולם לא לחזור על השטות שעשית? אגב, לא ציינת מתי היה המחזור האחרון שלך, כמה זמן לפני אותן "3 חדירות", ומתי אמור להיות המחזור הבא. בכל מקרה, כדאי שתרגעי, תנשמי עמוק ותקווי לטוב, פשוט כי עם כל הלחץ הזה הגוף שלך נכנס למתח, ולפעמים רק המתח בעצמו גורם לאיחור במחזור, ואז אם יהיה לך איחור תחשבי שזה מהריון, ועוד יותר תלחצי, ועוד יותר יידחה המחזור. את מבינה? תירגעי, רוב הסיכויים שהכל בסדר מבחינת הריון, אם כבר אני במקומך הייתי דואגת בהרבה ממחלות מין, הסיכוי להדבק הרבה יותר גבוה. אז אנא תירגעי, רק בשביל להרגע הייתי במקומך הולכת לקנות ערכה לבדיקת הריון, תחשבי על זה ככה - בתור משהו שיעזור לך להרגע. והכי חשוב, אל תתני לאף אחד לחדור אליך גם לא לרגע, בלי קונדום. הכי חשוב הוא הלקח שלך לעתיד.

מה תעזור בדיקה? אין בשלב הזה רגישות

למינון הנמוך של ההורמון. בשלב הזה רק בדיקת דם. במועד המחזור רוב הבדיקות כבר מספיק רגישות. שבוע לפני? רוב הסיכויים לתוצאה שלילית גם אם היא (שלא נדע מצרות) בהריון. מה העיצות האלה לעשות בדיקה ביתית לפני האיחור?! יצאה בדיקת הריון ביתית חדשה שלא שמעתי עליה? תעדכנו אותי אם כן.

daniella1980

New member
לפי הכתוב בערכות את טועה,

שאלתי אותה מתי היה הארוע כדי לדעת כמה זמן עבר. אם עברו שבועיים היא יכולה כבר לעשות ויש 90 אחוזי דיוק. אני פשוט מדברת מנסיון עגום של קונדום שנקרע (עצרנו מיד כמובן), ולחץ שלי שגרם לאיחור של שבועיים (!!!) במחזור, כמובן שעשיתי בדיקה ורק שבוע אחרי שנרגעתי ממנה, הפלא ופלא הגיע המחזור. אם תקני ערכה לבדיקה תקראי שם שאפשר לעשות גם לפני איחור - או שבועיים אחרי האקט או אחרי איחור. נדמה לי שאת מכירה אותי קצת יותר מלהאשים אותי בחוסר אחריות. ובכלל היא צריכה לזכור שבפורום סקס לא עונים לא רופאים אלא משתתפים אקראיים, והיא בוחרת שלא ללכת לרופא וזה מה שבאמת מצער כאן.

daniella1980

New member
גם אני לא

אני מחכה לתגובתה:) אם לא עברו שבועיים, נותר לה רק לחכות שיעברו\יגיע האיחור במחזור אם בכלל. נראה לי שכולנו כאן מצפים בקוצר רוח לבוא המחזור שלה, יהיה קצת שקט בפורום:)

את יודעת, זה מעצבן אותי כל פעם מחדש

השאלות האלה על מחזור, איחור, גלולות, בדיקות, קונדומים קרועים ושאר הירקות!! קשה לי לעכל שבשנת 2006 כשהנוער מופגז באינפורמציה על כל דבר בעולם ב-7,000 דרכים שונות ומכל כיוון אפשרי, עדיין יש בחורות בנות 19 שלא מבינות דבר וחצי דבר במחזור ובסיכויים להריון!!! כשאני הייתי בת 19 (זה היה לפני שנתיים, כן?) לא הייתי צריכה לשאול שאלות מפגרות שכאלה. ולא, לא היו לנו שיעורי חינוך מיני ו/או שיחות פתוחות בבית על הנושא ו/או אינטרנט. אבל ידענו כל מה שצריך לדעת .. מילא היתה בת 13, אבל בת 19?? בחייאת זום זום!!!

daniella1980

New member
צודקת

אבל אולי זה החינוך שהיא קיבלה, חינוך לבורות, לחוסר מודעות, זה בין השאר התפקיד של ההורים לדאוג לחנך בנאדם להיות אחראי על הגוף שלו. אני דווקא חושבת שחינוך מיני ביסודי זה מאד מאוד חשוב ואני חושבת שזה חלק מתכנית הלימודים בימים אלו (בתקופתי קיבלנו שיעורי חינוך מיני בכיתה ו' אם אני לא טועה), זה בפירוש צריך להיתו שיעורי חובה. ועדיין, העובדה היא שהיא חסרת אחריות. אני רק דואגת לילד שעלול להוולד והוא לא אשם בכלום. אני מעדיפה לתת לה תשובות מפורטות, כי אולי משהו ייכנס והיא תלמד לעתיד לבוא, כי לא נראה שמיוזמתה היא תלך ותקרא ספרות בנושא. לזעוק כמה המצב לא ייאמן ואיך ילדות בנות 19 לא יודעות כלום על מחזור והריון לא יוביל למניעת אותו הריון, לא? אני מסכימה אבל שהנזיפות שלך ושל דרדקן וגם שלי, יכולים רק לעזור לה להתנער מהילדותיות שלה, קל וחומר אם היא מקיימת יחסי מין כאילו היה מדובר במשחק דוקים.

noo name

New member
אז ככה..

המחזור האחרון לפני שלושת החדירות היה אולי יום לפני.. כאילו ממש נגמר לי המחזור.. והמחזור הבא אמור להגיע עוד שבוע... וצודקת באמת זה אמור להדאיג אותי יותר אבל הפקתי את הלקחים שלי ואין שום מצב בעולם שאני אאגיע לסיטואציה כזאת שוב.... תודה

daniella1980

New member
טוב מאוד

ולגבי זמני המחזור, אם האקט היה בדיוק בתום המחזור הקודם, והמחזור הבא צריך להגיע תוך שבוע, זה אומר שהאקט היה לפני יותר משבועיים לא? לכן את יכולה כבר לעשות בדיקה\או לחכות לשבוע הבא, תוך השתדלות לצאת מהמתח ולקוות לטוב. סביר גם שהביוץ שלך הגיע משהו כמו שבוע אחרי האקט (שבועים לפני המחזור הבא שאמור להגיע), כך שסבירות התעברות היא נמוכה. כמובן, לא להסתמך על זה להבא. הכי חשוב שזה לא יחזור על עצמו.

דרדקן

New member
יווו את ממש מטרידה

4 פעמים העלית את אותה שאלה בניסוחים שונים, קיבלת עשרות אם לא מאות תשובות, פוחדת לא פוחדת, היה קונדום לא היה קונדום, 3 חדירות לא 3 חדירות, חלאססססס. תלכי להיבדק אצל רופא, תלכי לעשות בדיקת הריון, תחכי למחזור, תעשי מה שאת רוצה רק תעזבי אותנו בשקט. ויש לי חדשות בשבילך מותק, את ממש לא בוגרת ופחות מזה אחראית, אבל נו זה הגוף שלך.

daniella1980

New member
זה גם אולי מסביר

שהיא מאוד לחוצה ומוטרדת, וחסרת נסיון. אתה צודק בתגובתך הכועסת, אבל לדעתי היא בעיקר זועקת כאן לתמיכה.

דרדקן

New member
היא קיבלה כאן את כל התמיכה שניתן

להציע בפורום כזה משום מה היא בוחרת להתעלם מכל מה שנאמר לה ועד שהיא לא תשמע תשובה בסגנון "אין סיכוי שאת בהריון, אף אישה בהיסטוריה האנושית הכתובה והלא כתובה לא נכנסה מהריון מ-3 חדירות, היא פשוט לא תפסיק לשאול. יש פה אפילו חברת פורום אחת שיכולה לספר לה שניתן להיכנס להריון גם בלי שיש כלל מגע עם זרע שלא לדבר על חדירה (מריה, תרגישי חופשי להרחיב בזמנך החופשי).

למעלה