בדיקת הריון.. 2 שאלות

noo name

New member
אז ככה

כמה חדירות היו לכם בלי קונדום? גג 1? הכי הרבה 1? ובידקת איידס לא נראה לי.. זה מישהו שאני דיי סומכת עליו, היינו בקשר ללפני זה בכל זאת והוא תמיד אמר ואומר לי שאין מצב שעולם שהוא ישכב בלי קונדום... (בקטע שלנו הוא רצה לשים אני לא רציתיכי לא חשבתי שזה יקרה) אני אוותר על הבדיקה אני פשוט אשאל אותו אם הוא שכב בלי קונדום הוא תמיד אומר לי שהוא לא שוכב בלי קונדום

ואם הוא ירד למישהי נשאית?

איך את יכולה "לסמוך על מישהו" כשמדובר בשאלה של חיים ומוות? את יודעת שיש הרבה נשאים שלא יודעים שהם נשאים? איך את מרשה לעצמך לעשות כאלה שטויות? ובאשר לשאלתך- זה לא משנה כמה חדירות. מספיקה חדירה אחת עם פרה-קאם כדי להכנס להריון/להדבק.

ועוד משהו: אם את לא מספיק בוגרת

בשביל לשאת בתוצאות ("פוחדת מבדיקת הריון") אז אל תעשי סקס, צריך להיות בוגרים ואחראים בשביל זה, את נשמעת ילדה.

noo name

New member
אני בוגרת.. פשוט כמו כלאחד

נסחפתי עם הרגע.. בטיפשותי... והבידקה אני פוחדת מהתשובה כן זה טבעי לא? זה לא חוסר בגרות.. אם הייתי חוששת עד כדי כך הייתי עושה בדיקה כבר אבל בגלל הנסיבות ובגלל מה שאנשים שהתייעצתי איתם ובגלל הבחור שהיה איתי שטוען שכן היה קונדום זה לא בוער לי.. אני אחכה למחזור.. ואהיה לחוצה קצת אין מה לעשות אני מעדיפה לסבול גם וככה להעניש את עצמי... ולא לגמור עם זה בבדיקה ולחשוב שנפטרתי מזה מהר

בסדר, אז את פשוט צריכה לחשוב על

הדברים האלה ולהפיק לקחים לפעם הבאה, וזה לא חייב להיות רק איידס או היריון, אפשר אפילו סתם להדבק באיזו פטריה מעצבנת, אללה ייסטור לא חסרים כאלה דברים לא נעימים, איחס. תחשבי על זה ככה: את מכניסה איבר לגוף שלך שאין לך מושג איפה הוא היה לפני זה, בעעע

../images/Emo46.gif אני עוברת לויברטור

הבנים האלה עושים רק צרות

אז מה את רוצה, אני לא מבינה?

את לא רוצה לקנות בדיקה את לא רוצה ללכת לרופא את מעדיפה לחכות את המחזור והכי אהבתי --> את מעדיפה לסבול גם וככה להעניש את עצמך .. אז תסבלי! מה את רוצה מאיתנו? מתה על אלה שלא רוצים להזיז את התחת שלהם ולעשות משהו לגבי הבעיה שלהם (ובמקרה שלך יש מה לעשות), אבל פונים לפורום סקס ומצפים לתשובות מדוייקות, מנומקות ומפורטות. אוווף, איפה הקפה שלי???

מה קרה? התרגלתם לטוב ממני?

התרגלתם שאני תמיד חמודה ומתוקה ונחמדה? אסור לי להתעצבן לפעמים?? נווווווווווו, איפה הקפה שלי ?

למעלה