בדיקת הריון.. 2 שאלות

noo name

New member
בדיקת הריון.. 2 שאלות

1. כמה זה עולה בערך? 2. זה נכון שצריך לחכות למועד של המחזור ורק אח"כ לעשות בדיקה? או שאפשר מתי שרוצים? יש זמן מסויים? תודה

תשובה

יש בשוק כמה סוגים של בדיקות היריון תווך המחירים נע בין 40-75 ש"ח. ממש בסמוך למועד קיום יחסי המין הבדיקה תתן תשובה שלילית משמע את לא בהיריון.(וזה לא בהכרח נכון) בדר"כ הסמן להיריון זה איחור במחזור החודשי. אבל אם יש חשד אין יותר טוב מבדיקת דם לפתרון התעלומה. בערך 10-14 יום לאחר מגע מיני לא מוגן הבדיקה כבר תראה תוצאות יותר אמתיות.(שוב פעם הבדיקה היא לא 100% מדוייקת) שמחתי לעזור

daniella1980

New member
למה לערב רופאים, בסך הכל

מדובר בגוף שלך ובבריאות שלך, סתם דבר זניח.

noo name

New member
אני מעדיפה בדיקת הריון

אבל מה הסיכוי שב3 חדירות בלי גמירה יצא לו זרע?

noo name

New member
הגעתי למסקנה

שאני סתם מלחיצה את עצמי ושהסיכוי באמת קלוש, כי רוב הסיכויים שהיה קונדום וגם אם לא הוא לא גמר אז הסיכוי קלוש אני אחכה למחזור.. עוד שבוע בערך... אם זה ימשיך להלחיצ אותי אני אעשה בידקת הריון תודה לכולם

daniella1980

New member
היו 8 שרשורים בנושא

ואת יודעת שיש סיכוי (קטן אבל הוא לא אפסי). כשאת מדברת כך, זה גורם לי לחשוב שאת כלכך מקלה במה שקרה, שבטח תעשי זאת שוב בעתיד, כי מה הסיכוי שתכנסי להריון מכמה חדירות עם קצת נוזל מקדים? מה שהכי חשוב כרגע זה שתלמדי לעתיד לא לחזור על זה - תלמדי איזשהו לקח בנושא ואל תחזרי עוד שבועיים ותגידי שהיו 4.5 חדירות אבל נדמה לך שהוא השתין שעתיים לפני כן אז מה הסיכוי. לחזור ולשאול פה 90000 פעם לא יגרום לזה להיות יותר או פחות נכון, קבלי את זה כעובדה - כל חדירה לגוף שלך בלי קונדום \ אמצעי הגנה, מהווה סיכון להתעברות (ועל מחלות מין לא התחלנו לדבר, זה משום מה לא מטריד אותך בכלל). מי שאחראי לשמור על הגוף שלך זה רק את, ולא אף אחד אחר, גם לא זה שחודר. אז קחי אחריות! ובאמת שלא יזיק לך ללכת לרופא נשים, סתם לדבר איתו, להבדק, להיות באיזשהו מעקב. זהו אין לי יותר מה להגיד לך, אחרי 900 תגובות שכתבתי לך באותו נושא.

אז כנראה שזה פשוט מגיע אל

הנקודה בה השאלה היא מה מפחיד אותך יותר:הריון לא רצוי או להיפגש עם רופא... גם אני לא משוגעת על הליכה לרופא נשים, אבל אני הולכת באופן עקבי, אז בטח ובטח שיש ללכת כשמדובר במצב חירום. מעבר לזה, מסוג השאלות שאת שואלת כאן נראה שלא תזיק לך הנחייה בנושא. ואולי בדרך כדאי שתלמדי גם דבר או שניים על מחלות מין.

noo name

New member
זה עדיין מציק לי =/

שוב אני אנשים שמעתם פעם על מישהי שנכנסה להריון משלושה חדירות (בלי קונדום) ובלי גמירה של הגבר?? רק מקרים אמיתיים תודה * אל תשאלו אותי על בדיקות הריון וכאלה כי החלטתי לחכות למחזור.. שזה עוד שבוע

כן, זה הרבה יותר חכם להסתמך

על 2-3 מיקרים שנספר לך ששמענו עליהם, מאשר לקנות ערכת היריון ולגמור את הסיפור תוך כמה דקות

תשובה הרי בסופו של דבר תהיה לך

תאמיני לי הבדיקה רק יכולה להרגיע אותך. בשביל מה לחיות שבועיים בסרטים? וכמו שאמרו לך בשרשור ההוא: הסיכוי שאת בהריון הוא קלוש אבל עדיין יש סיכוי. אני עשיתי את זה 3-4 פעמים בחיים שלי <כן , גם אני עושה לפעמים שטויות בלהט הרגע> אבל לא קרה לי שנכנסתי להריון מזה, ולא, אני לא הולכת לעשות את זה יותר בחיים. זה סתם להכניס את עצמך לסרטים גם בקטע של המחלות. הדביל האחרון שהייתי איתו פשוט החליט שהוןא חודר בלי קונדום, למרות שאמרתי לו לפני כצה פעמים שאני לא רוצה לעשות את זה בלי קונדום, והפסקתי אותו באותו רגע, אחריי חדירה אחת וזה עדיין היה מספיק בשביל להכניס אותי לסרטים <בנזונה>, בגלל זה אני אומרת שאי אפשר לסמוך בכלל על הגברים האלה, את חייבת לדאוג לעצמך, פעם הבאה שימי קונדום!!! <אגב, את מודעת לזה שאת גם צריכה עוד 3 חודשים לעשות בדיקת איידס, נכון...?>

למעלה