בדד אלךךךך

נחמד:)

1. השתמשת בטיוט' שלי? [מצורף] אם כן- תני קרדיט
אם לא-
סוריP: 2. השיער הולך אחורה ואז למטה. מבינה? תעשי את זה יותר זורם. תיעזרי בטיוט'
. 3. הפלטה קצת אפורה. תכהי אותהD: ראשונה שלך?
כי זה מדהים לראשונה^^

Ta loves Tu

New member
אויש, שחכתי קרדיט ../images/Emo2.gif ../images/Emo54.gif

כן, השתמשתי, סליחה להבא אני אדע.
וכן, הבנתי אני עשיתי אתזה מוזר טיפה כאילו זה סתם מתעקל
. ותודה
.

lady blak

New member
מיכלטינצ' וכולם לפה../images/Emo13.gif

הבייס הראשון שילי ללא הצללה הראש מוזר אוףף ת'שמלה בת דודה שילי צירה היא צירה כמו איזה קווי מתאר של מישהי שנתנה למישהי תיאור זה היה באותו השראה או שבת דודה שילי העתיקה כי זה יצא בול אותו דבר:-O
מיכלטינצ' תעשי דולי.. לא ראיתי ת'דולי שילך אוף.. בא לי כולכך לראות ת'דוללללללי שילךך..... טוב תגובות וקווי מתאר יתקבלו בברכה [אגב יש לי 4 כלבים חחח שני גורים ברוך וברכה חח את מי זה מענין:-|]

lady blak

New member
כנסי.....

וואיי אני מצתערת היא מארה ליש היא ציירה אוף.. אני מצתערת אבל בכל זאת אני יוכל להשתמש בו בבקשה?? וואי אני ממש מצתערת באמת...

lady blak

New member
אניודעת...

אני יודעת אבל רציתי לעשות רק כתפיים ידים וראש בכוונה....

TEENAGER1

New member
../images/Emo12.gif

אמממ את חמודה
ומצחיקה נורא
אמ כן אולי כדאי שאני אעשה דולי מתישהו

ינקיפנק

New member
פיראטים זה מגניב. אהוי!../images/Emo99.gif

בייס מהופ קפה. פנים שלי. עשיתי אותה לתחרות גילגולים, אבל אז נזכרתי שצריך על בייס אחד כל התחרות. מותר פורטרט? כי אני אוכל להסתדר עם הבייס הזה

tamaguchi girl

New member
תיקון מלפני כמה שדחמי"ם ../images/Emo9.gif

בייס של נועה פאט לואי P: לפי תיאור של יעל קנדיילך עם שינוים קטנים שלי
פלטה לשער מג'ידן, אאטום פיקסל (
). פלטה לג'ינס הכהה של נגה רוח גדולה [אגב, לאין נגה נעלמה?
], והג'ינס הבהיר זו אותה הפלטה עם עריכה שלי. שאר הפלטות של מאיה ברבי ^^ תיקונים בגרסא הימנית [שוונצים, ניסתי לרכך טיפה את המעבר בפלים בג'ינס. לא ממש הלך
] לפי תגובה של גפן
מרוצה מאוד, אבל אין לי כבר כוח לתקן או לערוך אותה וכאלה, אבל אם כבר תיקנתי אז לפחות לפרסם. אם יהיו עוד הערות אני אתחשב בהן בדולי הבאה ^^

קולולולולולולולווווווווווו

כבר איזה שבוע שלא ציירתי וכלום, זה נראה לי כמו מליון שנה>< התמכרות
וגם הבייס הזה פיתה אותי. עכשיו אפשר להאשים אותו בהכל
קיצור, יש פה רק שיער (אין זמן ומחשב, מה><), ההצללה שונה מהרגילה שלי בגלל שזה מחשב נייד ולא הסתדרתי עם העכבר>< איך נראית לכן ההצללה? טובה יותר/פחות מהרגילה שלי, או שזה לא משנה? (אם אתן זוכרות איךאני מציירת שיער בד"כ..) בחיי, באמת הייתי חייבת לצייר>< זה כמו מן הקלה אחרי>< כמו התמכרות? |מפחידה את עצמי| לפני שאני שוכחת, הבייס המדהים של Satsuki מפורום EE. אין לה אתר..

../images/Emo163.gif../images/Emo99.gifמדהים מוכשרת מותי;;

האמת אני לא רואה שום הבדל בהצללה הרגילה שלך לזאתי ><
אבל זה מדהים
ואין על זה הערות

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifאני שמנמודה^^

שמנה חמודה^^ עשו לנו מדידת משקל וגובה, אני 1.60 וחצי ושוקלת המון
ונכון יש את הפקאצות שיוצאים להם השמנים בצדדים מהג'ינס? >< אז יש לי ע-נ-ק-י-י-ם כאלה! חע. בייס של דניתה מפורום EE מרוצה^^ לקחתי השראה בשיער מהמדריך של אנבל. הגרביים מבוססות על גרביים שלי
פתחו בגדול^__^ זהו.

pirategirl

New member
לא בדיוק דולי חדשה...

מלפני משו כמו חודש, אבל היא האחרונה (הגמורה שלי) אין לי מושג מאיפה הבייס =/ סורי.... נ.ב-מחר אמור להפתח שדח"ם חדש לא?

למעלה