בדד אלךךךך

Stinki Winki

New member
סוף סוף דולי חדשה

בייס מסצ"א לא כ"כ אוהבת אותה... במיוחד את הגרביים והחצאית
נמנמ

^^

אני דווקא אוהבת במיוחד את הגרביים. אז ככה: לשנות את צבע הגבות לצבע השיער P: ולהצליל על בצווארון (ואולי לתחום אותו?). אפשר גם להוסיף קישקושים לחולצה או משהו. חוץ מזה הגרביים והנעליים פשוט מושלמות! וגם החצאית יפיפיה, אבל את תמיד עושה חצאיות יפיפיות ;;

Winter Blue1

New member
אעעע שלי שלי שלי

בייס של נועה פאט לואי תיקנתי מה שהבנתי. בחולצה תיקנתי! אלאור אני לא מבינה מה בחצאית. אם בא לך תראי לי אני לא מבינה אממ שלושה צבעי שער מה הכי עדיף? אני הכי אוהבת את החום. תגיבו=]

../images/Emo163.gifיאי אני סגידה DD:

יופי שתיקנת את החולצה! הרבה יותר טוב ויפה
עזבי את החצאית, לא היה כל כך חשוב! הכי אהבתי את השיער בצד שמאל המ.. לפי דעתי תעשי את החגורה יותר ישרה ולא באלכסון D: זהו!

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo27.gifמקסימה^^

אני גם מעדיפה את השיער החום [: החצאית נראית טיפה גושית, ניסיתי להראות לך איך "לפתוח אותה" מקווה שהבנת :]. החולצה

broken winges

New member
:[[[[[[[[

אני חולה :[ ויש לי חום וכואב לי כל הגוף.וכואבות לי השיניים כי חיזקו לי את החוט בגשר אז אני לא יכולה ללעוס. וסתם חרא לי. וחזרתי לתקופה שאני מתחילה דוליז בלי לסיים :[ אוף הראש שלי מתפוצץ איזו נשים?!?..טוב נו זו בייס של רקיע רעיונות להמשיך יתקבלו בברכה

*0*../images/Emo99.gif

כל כך כיף לראות כזה דבר יפה על הבייס שלי>< אני רק יכולה להגיד שהחולצה והשיער מדהימים ומקוריים לגמרי
(ולקח לי המון זמן עד שהצלחתי לכתוב את זה, הייתי צריכה לסגור את הפה קודם
><) את כל כך מוכשרת

broken winges

New member
*0* ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif רקיע ^^

עכשיו אני אגיד לך מה כיף. כל כך כיף לראות בייסים כמו שלך! כל כך כיף לקבל תגובות מחמיאות שכאלו ממך. כל כך כיף לראות יצירות מקוריות שלך. כל כך כיף שאת את ושאת בפורום! אני אוהבת אותך! תודה *מוחמאת*

../images/Emo163.gifDDDDDDDDDDDDDD:

בגלל שתפוז לא רואה תמונות מקרוב אני חייבת לפתוח בגדול, וזה לוקח זמן אז חשבתי לעצמי "אולי אני אכתוב היא מדהימה
אז מה אם לא ראיתי אותה את מוכשרת והדוליז שלך תמיד יהיו מדהימות!" אבל אז התמונה עלתה והפרצוף שלי פשוט היה >
זה זה... מושלמם
מאיפה יש לך כל כך השראה והצללה ומדהימה

broken winges

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif DDDDDD::::

את כזו חמודה ואת כמעט תמיד מגיבה לי ולכולן פה! תודה ^^
. אם אני מתחילה לדבר מתישהו כמו שיכורה זה רק בגלל שאני מרגישה נורא אני מרגישה כמו סמרטוטהה ונראית בטח כמו סמרטוטה. פיכס. אני שונאת להיות חולה. :[

אשכרה נפלט לי "ווואו".

תמשיכי
...!11111111
אגב את חייבת להכין טיוט' לשיער כזה. וחולצה. וגרב יד[
]

broken winges

New member
תודהה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

את כזו חמודה! היום ואתמול כל ההודעות שלך כאלו משעשעות ו.ו לוידעת ^^ תודה ! טיוטים? DDD:: תזהרי יש עוד מצב שאני אפילו אעשה אחד XDD

יאאא^.^

הייתי חולה[יצא לי חלה
] והיה לי קצת זמן להיות בפורום, פשוט בדר"כ אני מאוד עסוקהP: |פופולריזם|

tamaguchi girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif|מזילריר|

|חונקת את עצמי למוות| איך את עושה את זה??

למעלה