בג"ץ החליט

Weird Eyal 21

New member
בג"ץ החליט

היום החליטו סופית בבג"ץ שערוץ 7(רדיו דתי) לא חוקי הם לא מוכנים לשלם למדינה על זכויות שידור.. ואפילו ערוץ 7 שידרו את זה בחדשות שלהם.... עכשיו באה השאלה אם כבוד השר אלי ישי מצפצף על בג"ץ למה שערוץ 7 לא יצפצפו?... וזה רק מראה לכם על המוסר הדתי משהו קטן

begone

New member
ערוץ 7 הסית לרצח רבין, לפני הרצח

בכל מדינה מתוקנת היו נכנסים מנהלי התחנה ושדרניה לבית הסוהר על השידורים שלהם. קיומו של ערוץ 7 מעיד כאלף עדים על אוזלת ידן של רשויות האכיפה בישראל. גם קיומו של הרדיו הפיראטי בישראל מעיד על האימפוטנציה של משרד התקשורת.

uuuaaa

New member
ערוץ 7 משדר מהים

ערוץ 7 הוא לא זה שהסית לרצח רבין. מי שכן זה כרמי גילון שאישר לשב"כ לרצוח את רבין. אפילו התמונות שהוצגו בהפגנת הימין היו של השב"כ. מי שכן מסית, ובכל יום, זה קול ישראל, מעריב, הארץ, ידיעות. מסיתים שדם יהודים, ובעיקר מתנחלים הוא הפקר.

ינקל

New member
זה בלוף שהוא משדר מהים.

אולי ה"אולפן הראשי" של ערוץ 7 הוא בים. יש להם מימסרים (תחנות הגברה) בכל הארץ. לא היו שומעים אותם בכל רחבי הארץ אילו היו משדרים רק מהים. לא רק שאין זה חוקי לשדר כל שידור רדיו שהוא, אפילו "שקט" הוא שידור, אלה זה גם מקרין קרינה מסוכנת ללא תיאום האתרים ומבלי שמישהו בכלל בודק זאת. איפה המשרד לאיכות הסביבה? אלה שידורים בעוצמה של פי כמה מאות לעומת שידורים סלולרים. אותו הדבר לגבי "ערוצי קודש" שמזהמים את האויר תרתי משמע. חג שמח וחופשי לכולם.

preacher

New member
השב"כ יזם את הציונות,

הקים את המדינה והנדס גנטית את העם הערבי וכל זה רק בשביל לרצוח את רבין ולהאשים את יגאל עמיר! למען האמת אין בכלל ימנים בארץ, הם כולם שב"כניקים.

begone

New member
דמגוגיה שיקרית

"ערוץ 7 הוא לא זה שהסית לרצח רבין" אביא רק דוגמה אחת: אדיר זיק, שדר ערוץ שבע, הסית לרצח רבין. זו עובדה משפטית. יש עוד המון דוגמאות. "כרמי גילון שאישר לשב"כ לרצוח את רבין" קראתי את ספרו של כרמי גילון, ומשום מה הוא לא מזכיר את זה
"אפילו התמונות שהוצגו בהפגנת הימין היו של השב"כ" בוודאי, בוודאי - וקנגורו יודע לשחות. "מי שכן מסית, ובכל יום, זה קול ישראל, מעריב, הארץ, ידיעות" אז תגיש נגדם קובלנה פלילית או תלונה במשטרה. בוא נראה אותך גבר.

uuuaaa

New member
עובדה משפטית ??

האם תוכל לצטט לי בדיוק מה אדיר זיק אמר ?? החוצפה של השמאל פשוט עוברת כל גבול. בא ראש ממשלה נותן שוחד ומעביר חוק בניגוד לדעת הכנסת והעם על מסירת רובים לערבים. אלה שנפגעים מזה הם כמובן המתנחלים. עכשיו, אתה גם רוצה לאסור עליהם להשמיע ביקורת על מסירת הנשק לפלסטינים בטענה שזה הסתה לרצח ?? אני מזועזע. וחוץ מזה, אני במפורש זוכר שהכתב הכלכלי של רשת ב´ אמר לפני כמה שנים שצריך להרוג את ביבי. שכחתי את שמו. ומה עשו לו ? פיטרו אותו ? העמידו אותו לדין ? כמובן שלא ? על ביבי מותר להגיד הכל. (במיוחד אם אתה מרשת ב´.) אבל כשמתנחלים מתלוננים שנותנים רובים לערבים בניגוד לדעת העם, ובאמצעות שוחד, - "כמובן שזוהי הסתה פרועה".

גוססי

New member
אם שכנעת אז שכנעת

ואז זה לא בניגוד לדעת הכנסת. למה רק שוחד בצורת כסף לישיבות זה בסדר? מה רע במיצובישי?

uuuaaa

New member
יופי

ממש אותו דבר. הסכם אוסלו הוא הסכם שמסכן חיי אדם. הוא גם הסכם מהותי מאוד. או שהוא היה מביא שלום או מלחמה. זה לא סתם הסכם כספי. זה נסיון לפתור סכסוך ארוך בינינו ובין הערבים. כדי להעביר אותו צריך הסכמה של העם. אי אפשר ככה לעשות נסיונות בבני אדם. זה חוצפה להעביר כזה הסכם חשוב ע"י משחקים פוליטיים ושוחד.

גוססי

New member
הכנסת מייצגת את העם

ורוב ההחלטות החשובות שהיא מקבלת מועברות ע"י תשלום שוחד לח"כים או למפלגות (ואם אינך מאמין נסה להזכר כיצד הועבר התקציב האחרון). זו השיטה הדמוקרטית, והשוחד לח"כ גולדפרב אינו פחות או יותר מושחת מהשוחד למפלגות החרדיות. אתה עשוי שלא להסכים להסכמי אוסלו, אבל הם הועברו בדרך המקובלת והלגיטימית.

גוססי

New member
והתקציב אינו משפיע על חיי אדם?

בודאי שכן. לדוגמה, הקיצוץ בהשקעות בתשתית התחבורה יגבה את מחירו בריבוי תאונות דרכים. קיצוץ בבטחון לא כל שכן.

begone

New member
אי אפשר לדבר איתך

אתה מבלבל את המוח, אתה דמגוג, אתה פשוט לא כותב שום דבר נכון. "בא ראש ממשלה נותן שוחד ומעביר חוק בניגוד לדעת הכנסת והעם על מסירת רובים לערבים. אלה שנפגעים מזה הם כמובן המתנחלים" תגיד לי, אתה לא מתבייש לכתוב טקסטים ילדותיים ושקריים כאלה? "אתה גם רוצה לאסור עליהם להשמיע ביקורת על מסירת הנשק לפלסטינים בטענה שזה הסתה לרצח?" שוב טענות חסרות כל בסיס. קודם כל: א) תדר רדיו הוא רכוש ציבורי. אי אפשר להשתמש בתדר רדיו בלי רשיון. אחרת תהיה אנדרלמוסיה. חופש הביטוי לא כולל בתוכו באופן טבעי את הזכות לפתוח תחנת רדיו. כל תחום הרדיו נמצא בפיקוח משרד התקשורת. ב) אין לי בעיה עם ביקורת לגיטימית ברדיו חוקי. ג) יש לי בהחלט בעיה עם אדיר זיק שהסית בשידור חי לרצח רבין, ויש תיעוד נרחב על כך בכל העיתונים האפשריים. "אני במפורש זוכר שהכתב הכלכלי של רשת ב´ אמר לפני כמה שנים שצריך להרוג את ביבי. שכחתי את שמו" אל תתנהג כמו ילד. זו טענה דמגוגית ללא ביסוס. "כשמתנחלים מתלוננים שנותנים רובים לערבים בניגוד לדעת העם, ובאמצעות שוחד, - כמובן שזוהי הסתה פרועה" הסכם אוסלו היה אחד האירועים המשמעותיים והחשובים ביותר בישראל. למרות היותו הסכם בעייתי ועמוס פגמים, עדיין הוא שיפר את מצבה הבינלאומי והפנימי של ישראל. התקופה שבין 1992-1995 היתה תקופה מעולה לישראל. לא למתנחלים, אלא לשאר 98 האחוזים של המדינה. בגלל שרבין נרצח, בגלל שביבי תקע את ההסכם, בגלל שברק נכשל בקמפ-דיויד - היום אנחנו חוזרים אחורה אל האינתיפאדה. כל שאר דבריך הם בליל חסר-תכלית של דמגוגיה רצופה בשקרים.

uuuaaa

New member
מה שקרי ? אל תתחמק

תכתוב לי בדיוק מה שאדיר זיק אמר. ואנחנו פה נדון אם זה הסתה. אני ברגעים אלה מנסה לברר מיהו הכתב הכלכלי של רשת ב´. נראה לי שהוא משדר שם גם עכשיו. נראה לי שקוראים לו מנחם. אולי תעזור לי אתה. אני יכול להשבע שהוא אמר שצריך להרוג את ביבי. ברור שאתה תטען שזה לא נכון. כי הוא שמאלני. והוא אמר את זה "רק" על ביבי. וכמובן שהשתיקו את זה. ולא הזכירו את זה יותר. כי על ביבי מותר. ובעניין ההפגנות עם התמונות של רבין. זה כבר ידוע שאבישי רביב הסתובב על תמונות של רבין במדי אס אס. צילמו אותו עם אקדח ועם חולצה של מוות לבוגדים. ואם תטען שזה לא נכון אני שובר אותך. תראה גם את האפליה בין מתנחלת דתיה ובין צפוני. אותה שולחים לכלא. ואת רביב אפילו לא הזמינו למשפט. לא רק שהוא ידע על כוונותיו של יגאל. הוא גם עודד אותו לזה וידע בדיוק מתי זה יקרה. 2 דקות אחרי היריות רביב כבר שלח ביפרים להרבה כתבים שמאלנים ויידע אותם על מה שקרה. וזה מתועד אז אל תעצבנני. ממב קל לכתוב שזה טקסטים ילדותיים ושקריים. אולי תנמק ותביא טענות שזה לא נכון ? חשבת על זה ? גאוני נכון ? ערוץ 7 זה כבר סיפור אחר וויכוח אחר. אין לי כוח לפתוח אותו. אם אתה לא רואה שום בעיה בזה שאין שום רדיו חרדי או ימני - (בלי פיקוח שמאלני חילוני, כמובן) אז אני שובר אותך עוד פעם ואין לי מה לדבר איתך יותר. הסכם אוסלו שיפר את מצבה של ישראל ? הצחקת אותי בפעם העשירית. אני לא יודע איפה אתה חי, אבל אני גר בישראל. ואני רואה מסביבי כל יום הרבה פיגועים. ואני בטוח שזה בגלל הסכם אוסלו. בלי זה לא היינו מגיעים למלחמה הזאת אז אל תבלבל לי בשכל. ועוד השמאל מקדש את "מורשת רבין". לא מתביישים אפילו.

uuuaaa

New member
ועוד משהו

אנו נמצאים היום במצב שבו רוצחים שהובאו מטוניס לאיזור על ידי השלטון החוקי של מדינת ישראל טובחים בנו בנשק שנמסר לידיהם על ידי אותו שלטון. אין מדובר באירוע חד פעמי, אלא במסע שיטתי שמטרתו להביא קץ למדינת ישראל. מסע זה לא היה מתאפשר אלמלא קם בישראל שלטון שהפך את אותם רוצחים בפועל ובפוטנציה לבעלי בריתו, ומסר להם את הנשק בו הם טובחים בנו היום. ובל נשכח שהסכם אוסלו נעשה לא מתוך כפיה, אלא מתוך הכרה של אותו שלטון שכך צריך להעשות. אפשר להסתתר מאחורי הטענה שמי שאחראי לפיאסקו הזה לא עבר על שום חוק, אבל זה לא ישנה את העובדה שמאות אנשים משלמים בחייהם בגלל הגחמות של ממשלת רבין. נמצא הסעיף בחוק שלפיו הוקמה וועדת אגרנט שחקרה את מחדל יום הכיפורים, וצריך להמצא הסעיף בחוק לפיו תוקם וועדה שתחקור את מחדל אוסלו. בסלוגן "יועמדו פושעי אוסלו לדין" יש שני חלקים – מצד אחד הבעת דיעה לגיטימית שמי שחולל את הסכם אוסלו אשם במצב בו אנו נמצאים היום, ולכן עליו לשלם על כך, ומצד שני ההסתייגות שהדבר צריך להעשות בכלים משפטיים, ולא באמצעות לינץ´, למשל. אם נשווה את הקריאה "יועמדו פושעי אוסלו לדין" לקריאות "שרון רוצח" ו"בגין רוצח", שהיו שגורות בפי השמאל במהלך מלחמת לבנון, הרי שבקריאות של השמאל אין משום דרישה להעמדה לדין, אלא חריצת דין בלבד. ובל נשכח שמאחורי הדברים האלה עמדו גם אנשים בעלי עבר פרלמנטרי עשיר, השכלה משפטית וניסיון משפטי, כמו שולמית אלוני.

גוססי

New member
אתה באמת רוצה לשפוט פוליטיקאים...

על תוצאות מדיניותם? זהו רעיון לא-אורתודוקסי, אבל שווה לשקול אותו. ניתן לטעון, לדוגמה, שמדיניות החיסולים שננקטה ע"י שרון היא הגורם הישיר לפעולות הטרור של החדשים האחרונים. ע"פ המתפרסם בעיתונות גם השב"כ סבור כך, ואין ספק שעדותו של ראש השב"כ יכולה לסייע בהרשעת שרון וכל השרים שתמכו בפעולות אלה גם לאחר שהתברר הנזק שבהן. מה דעתך להעמיד גם את שרי הממשלה הנוכחית למשפט?

uuuaaa

New member
נו באמת

נו באמת. כאשר ממשלה חילקה רובים ובאותם רובים השתמשו נגדנו, והרגו בהם עשרות אזרחים וחיילים - אל תגיד לי שזה סתם טיעון. אני לא מדבר על פעולות מסדר שני. ובכלל אם הקימו על סברא ושתילה ועדה בגלל ש"יהודי לא שמר על ערבי מפני הנוצרי", אז אין סיבה שלא יעמידו את אלה שחילקו רובים איתם "ערבי הרג יהודי מרובה שיהודי אחר נתן לו".

למעלה