אך מתחילים להיות ג'וקי כאילו איפה אפשר ללמוד להיות ג'וקי?? ואני מניך שאני לא יוכל להיות ג'וקי כי אנ יגבוהה.. תעלי את הסירטון הזה שהעיפו אותך לצד.. ואיזה בגדים את לובשת ברכיבה כאילו איזה צבע הבגדים שלך שאנ ייראה תמונות אני ידע שזאת את..
לגבי גובה: תלוי מה המשקל שלך ואם אתה נורא גבוה אז תלוי בגמישות שלך עד כמה תוכל להתקפל באוכף ששוקל 200 גרם יש כמה ג'וקים גבוהים הם נראים כמו אנטנות על סוס אבל פה בארץ הכל הולך לגבי הסרטון - לערבים פעם(האמת היא גם היום) לא היו מצלמות דיגיטליות יש לי את זה בקלטת וידאו מור יש מה לעשות עם זה? הבגדים שלי לבן כחול וכחול כהה אדום
56 קילו לא? ועכשיו אני שוקל בערך 40 ומשהו.. ועד שאני ילמד להאריך צעד וכאלה אני כבר יעבור את המישקל ועד שאני יהיה מספיק טוב שמישהו ירצה אותי בתור הג'וקי שלו יקך הרבה זמן ואני כבר יצמח לשמיים ועם זה המשקל יעלה..
1)נפלתי פעמיים באותו שיעור מסוס שקוראים לו אחד... חח... 2)פעם אחת כשהמדריכה שלי צעקה עליי כי לא עשיתי משהו נכון ירדו לי דמעות באמצע הרכיבה. 3)בחדר עובדים שלנו יש סל כזה של כדורסל אז... יש כדורסל קטן כזה אז אני ואורלי זרקנו את הכדור מאחורי הארון שלי בחדר עובדים ואף אחד לא ידע את זה עד לא מזמן(לא לגלות
)זה לא קשור כל כך אבל לא חשוב 4)פעם אחת עליתי עם הסוס שלי שרכבתי עליו עד לבית ספר (באורווה) ונכנסתי לתוך התא של הסוס על הסוס (וזה היה מאוד כיף.. כי אף פעם לא עשיתי את זה אין לי יותר...
יכול להיות שחלק יודעים את זה אבל לא נורא.. 1 רמי שלגי (שיש את התחרות על שמו ) הוא דוד שלי אח של אמא שלי..... 2 אני הכי אוהב בעולם פונים..... 3 נפלתי 4 פעמים באותו שעור בגשם ממש חזק על 80 מבוניקה (הפונית שהיתה של וסילי....חחח ) 4 אני שונא סוסים לבנים.... 5 אני מחפש סוס ( פשוט אין לי מה ליכתוב אז ...)
סתםפ פשוט קניתי אותה בלי שרצו למכור עזבי אני לא אפרט P= כה אבל כשמיסי הגיעה לדני היי שינו לה תשם חשבתי על להחזיר לה תשם המקורי... פפ אבל גם ככה זה כבר לא רלוונטי, היא מכירה תשם שלה וכולם רגילים ^^
1. דבר ראשון... אממ הייתי רוכבת רוב הזמן בלונג' על דוי של אחותי.... ולא נראה לי כולם יודעים את זה.... 2.סוס דרך עליי פעם אחת ואף אחד לא יודע את זה חוץ מאחותי.... חח אבל לא קרה לי כלום חח... אני ילדה חזקה! 3.המדריכה שלי לפני שנפלתי באותו שיעור אמרה לי שהיא מקווה שזה ייגמר טוב והיא די פתחה פה לשטן כי עפתי אחרי הקפיצה השלישית... והיה לי אחרי זה עוד שיעור... 4. יסעור פרץ לי כשהייתי בהליכה עם מושכות ארוכות... 5.לא דעת.... חח אממ... אה כן... לא... לא זוכרת... אה... כן... אני רכבתי טרוט לא נכון וחשבתי שהיא אמרה לעשות קאנטר... אז עשיתי קאנטר.. חח לא נכון אבל בכל זאת חח