בגלל שהפורום מת..

בגלל שהפורום מת..

אז.. שכל אחד יכתוב 5 דברים שקשורים לסוסים שאף אחד פה לא יודע עליכם.. תנסו להיות מקוריים ותהנו:)

horse 1212

New member
../images/Emo180.gifעונה....

1.נפלתי מווילי בחופש פסח אבל המדריך לא ראה.... אז עליתי מהר.. [פחות עוגה...] חחחחח.....
2.אחר השעור ניסיון לא רציתי להמשיך לרכב אבל משהו אמר לי שאני חייבת ואני מאוד שמחה שזה מה שקרה בסוף....
3.בשיעור הראשון סטיל העיף אותי ולא הבאתי עוגה.... 4.בקאנטרים של שלומצי אני כמעט עפה למרות שאני נראת בסדר.. ואין לי יותר...

פפוניטה

New member
חחחחחח

גם אצלנו כל מי שנופל מביא עוגה. וגם למי שיש יומולדת. ולי יש בשלישי אז אני צריכה גם להביא!

202ריני

New member
../images/Emo8.gifמזל טוב...

מקווה שיהיה לך רק טוב למרות שאני לא מכירה אותך אבל לא חשוב.. תהני מיום ההולדת שלך

ה צ י ף

New member
אני

1)בחווה בחגור שהיתי רוכב היתי מנקה בערך 6 5 אורוות ביום בישביל לרכב 2)שהתחלתי לרכב היתלהבתי מאנשים שמרקדים עם הסוסים וזה היה פחות או יותר היעוד שלי להצליח לרקד עם סוס חח כן כן זה הזוי.. 3)פעם הראשונה שרכבתי עשיתי טרוט ולא בטעות אלא בלונג' וכמובן שלא עשיתי קום שב וכל אלה.. 4)אחריזה יצאתי לטיול והיתי המאסף ולא היתי קשור למדריך שכולם היו קשורים 5)אני אוהב לרכב בלי אוכף ונראה לי שאתם יודעים את זה..

Saint Marko

New member
מזה אנשים שמרקדים עם הסוסים?!

כאילו, סבבה.. רוכבים... אבל מה הם עושים איתם? תן שמות של תרגילים....

ה צ י ף

New member
זה לא תרגיל זה שהסוס חם

ואת לא נותנת לו לרוץ ואת מחזיקה אותו קצר אז הוא מרקד הולך קדימה אחורה לצד וכל מיני כאלה.. מחליף רגליים במקום.. מרים שתיים ליםעמים

ה צ י ף

New member
כל הפורום חושב שאני חאפר..

כולם פה חושבים שאני ערס מיתלהב חאפר כי אנ ירוכב טיולים ואני אוהב פתיחות והרמות וריקודים אבל אני לא תפנימו

stary1

New member
../images/Emo55.gif

1.בשיעור הראשון שלי שמו אותי על סטאליון(ואחד שמרביע)
2.אני אולי מעבירה את הסוס שלי לחווה טיפולית. 3.פעם לקחתי סוס של שוטר(כי רציתי להחזיר אותו והוא היה בטוח שגנבתי אותו
) 4.סאמר שלנו הפך למפלצת
(בסוף אני אסרס אותו!
) 5.פעם הייתי יוצאת להברחת פרות מהמרעים
(קאובוים שליטה!
)

TauraMan

New member
פאןן ../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

1) יש לי אובססיה לשטיפת מתגים. אני יכולה להשתגע [למשל להתחיל לבכות] כשאני רואה שתולים מתג מלוכלך. 2) החלק שאני הכי אוהבת בסוסים זה התחת שלהם, וקשה לי לעבור ליד סוס ולא לחבק לו את התחת. הסטיה שלי
3) בכל השנים שרכבתי על טאורה נפלתי רק פעמים. שתיהן באותו אימון ועל אותו מכשול מאותה סיבה. יומיים אחר כך לקחנו ראשון באליפות צפון. 4) לפני כל תחרות אני בלתי נפרדת מהמספריים שלי. אני גוזרת את השער על הרגליים, זקן וכאלה, מורטת ומסדרת זנב בצורה אובססיבית. בבוקר של התחרות אני בלתי נפרדת ממברשת שער וחייבת לסרק את הסוס כל 5 דקות. 5) בפעם הראשונה שרכבתי בלי ארוכובות נפלתי 3 פעמים, פשוט בגלל שהחלקתי לצדדים על הסוסה הכי רגועה בעולם.

peligrosa1

New member
בול ניצקוש,יש לי מגילה...

טוב קודם כל יש פה הרבה שלא מכירים אותי (לפי כמות המסרים) אז זה אחד: בשושו בשושו שרון המשוגעת(יש עדים)- נעים מאוד. אספר לכם קצת קטעים מהמרוצים כי זה הרבה תיכמונים: 1. במרוץ הראשון שלי הבעלים של הסוס שעליו רכבתי הצמיד אלי אחד הג'וקים הוותיקים שיסביר לי מה הולך.אז לא היו מצלמות והוא אמר לי "לסגור" חופשי על רוכבים אחרים- אז סגרתי אותיו פעמיים וניצחתי.הוא לא דיבר איתי שנתיים... 2. באחד המרוצים זרקו אותי לחריש (מסלול בלי גדר שבחלק הפנימי שלו יש חריש-מסוכן ביותר) בפול מהירות- הסוס נפל על הברקיים ואני עשיתי סלטה ונעמדתי על הרגליים עם מושכות ביד. איך על תישאלו עד היום אני לא יודעת לשחזר את זה, אבל יש את זה בוידאו. 3. יש לי מזל מוזר לקחת את כל הגרוטאות שאין להם סיכוי או סוסים בעיתים ולנצח איתם. 4. במירוץ הראשון שלי בפרדס חנה היו חסרים לי 13 קילו ולא היה לי ציוד מתאים אז הוצאתי את כל הריפוד ממגן גוף ושמתי במקום 13 קילו שקיות חול רטובות-המרחק היה 1400 היה מבול ואני כמעט נחנקתי בריצה עם משקל כזה על הגב-הגעתי שניה והפסדתי חצי אף (פוטו פיניש). עד היום אני בבסא.יכולתי לנצח בקלות אם לא הטימטום שלי. 5. כשניצחתי את אליפות הארץ(גביע מגדלים) בשקילה היו חסרים לי 300 גר אז בזמן שכל העולם הדווכח אני שתיתי מיים ואז --אופס המשקל בסדר עזבו אותי בשקט.חיחיחי הוריקן בדרבי

למעלה