בגידה סיבוב שני

שרשירית

New member
אני רק צריך ואני רק חייב

ידידי היקר... הרגע מצאת מסגרת להכיר אנשים - אינטרנט לדוגמה, חוג פיסול, חדר כושר - בטוחה שזו לא הבעיה. אתה מכור ואוהב אותה מצד אחד ומצד שני מפחד להיות לבד - ואתה צודק. ברגע שתחליט אתה תצא לחיים חדשים ובטוחה שמהר מאוד גם תכיר חברים חדשים. שיהיה בהצלחה.

יערית

New member
אתה "צודק"

במקום לפתור את הבעיה בתוך הבית אתה מחפש פתרון לשם בריחה כמו חברה, זה מאד לגיטימי לחפש חברה תומכת אוהדת ומפרגנת במיוחד ברגעים קשים, אבל לא קראתי בסיכום שלך דבר וחצי על מה אתה הולך לעשות עם האישה שבוגדת בך וישנה לצידך <או שלא> בכל לילה. דרור דרור פקח את עינייך ונפח את "שרירך" :))

מכירה אחד כזה שכל נשותיו בגדו בו

הייתה לו אחת שבגדה בו פעמיים הוא נתן צ'נס אחרי הפעם הראשונה חחח ושוב היר בגדה בו לא פעם חשבתי שיש לו בעייה קשה אחרת למה כולן בוגדות בו הם נפרדו אחרי הפעם השנייה וסביר להניח שהייתה בוגדת בו כל חייה אם הייתה נשארת איתו היום היא בוגדת בחבר שלה ראיתי בעיניי ואולי זה אופי חרא לא מסתפקים במה שיש

שרשירית

New member
חייבת לשים נקודות אחרת זה כמו

טלנובלה. מי בגד במי ועם מי עם הראשון או השני ומי הוא החרא?

נו...

החבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החברה של החבר

DRORדרור

New member
לילה טוב

לילה טוב לכולם למי שתרם לשיחה ולמי שפחות מי שמכיר פסיכולוג טוב או אדם אחר לדבר איתו תשאירו לי פרטים אני כרגע צריך לדבר לספר לשתף לאן זה יוביל אני לא ממש יודע תודה אנשים .....

חווית בגידה אחת

עכשיו בגידה מספר שתיים...ואללה..קשה לי לחשוב על זה. חושבת שבמקרה זה...שאמון נשבר פעמיים.. אין לתת עוד צ'נס..הלב יכול לקחת SO MUCH מבינה ממך שאתה היית בזוגיות רוב הזמן ויש לך פחד מה "לבד"... ממש לא צריך לפחד...לאט לאט צעד צעד... זה קשה..אבל במקרה שלך ממש רצוי...אין סיכוי שהגברת הנ"ל תפסיק..ואולי שכבר תבין מה הפסידה יהיה מאוחר מיד. לא כל כך בקלות מקבלים אמון פעם שלישית...

למעלה