בגידה סיבוב שני

DRORדרור

New member
בגידה סיבוב שני

חברים יקרים אני צריך עזרה חיזוק וכיוון נשוי בן 35 אשתי בת גילי יש לנו שלושה ילדים לפני כמה ימים נודע לי שהיא בוגדת רומן שני שהיא מנהלת הראשון נגמר לפני שנתיים סלחתי והמשכנו לא היא קל אבל ביחד עברנו את התקופות הקשות... מה עושים בבגידה שנייה ? צריך לברוח ? יש סיכוי להמשיך ?

DRORדרור

New member
צריך אישורים לבדיקת דם

אתה ממש צודק אני לא ממש יודע של מי הם

לאאאאאאאאאאא ....

אתה מקסים ונראה שיותר מדי טוב חומד הגיע הזמן להכיר במציאות האישה שלך לא מסתפקת בך אם מינית, נפשית, רגשית, וכו' בבקשה אל תקח זאת אישית אנחנו מושלמים אך לא עבור כל אחד וכנראה שאינך מושלם עבורה סלח לה אך יחד עם זאת פתח את הראש כבד את עצמך ותעשה לזה סוף מגיע לך אישה יותר טובה נאמנה שתדע להעריך ולכבד אותך שאלת אם יש לזה סיכוי לאאאאאאאאאאאאא זה כבר דפוס התנהגות ובריחה ממצוקה זרום אך לא איתה

DRORדרור

New member
יש פחד מלהיות לבד

אילנה אני בזוגיות מאז שאני זוכר את עצמי לא קל להתנתק ובקשר לסיפוק שלה כנראה רגשית היא מחפשת משהוא אחר...

זוגיות זה דבר נפלא...

כאשר הקשר, האהבה, המחויבות הדדית והיא טובה מעשירה ומספקת כשהאחד מהם מרגיש נבגד או בודד מבחינתי כל יום מבוזבז הנזק הנפשי הולך וגדל כך שאם אתה עדיין שם "אולי" טוב לך ופוחדת לחשוב שאתה משמר את הקשר מתוך פחד מהלבד דע לך שאסור לנו לוותר על האושר הפנימי שלנו בעבור אף לא אחד גם לא עבור ילדינו וזו רק דעתי

שרשירית

New member
אומרים שיש סקס אחר

מהיכרות שלי את הנושא - חברה שבגדה פעמיים - מתמכרים לריגושים. תשוקה, היסחפות, פרפרים, זיקוקים, הר געש - אלו המלים שהיא השתמשה בהם. אין מה לעשות בנדון - זוהי התמכרות שקשה להיגמל ממנה ולך אין מה לעשות בנדון. לדעתי אין סיכוי להמשיך אלא אם כן תעדיף לעצום עיניים, לבלוע את הכובע ולהשלים אם זה שאשתך צריכה משהו שאתה לא יכול לתת לה, לא בגלל שהיא מאוהבת באחר או שאתה לא מספיק לה - אין מה לעשות כנגד הריגושים והתשוקה. חכם מי שאמר: "מים גנובים יימתקו". ולא, אין סיכוי שאיתך זה יהיה כמו עם האחר, החדש, הטרי והלא מוכר.

DRORדרור

New member
את צודקת אבל....

איך עוזבים שלושה ילדים איך משנים את החיים כל כך בגלל משהוא אחר קשה לי לחשוב על הלבד אני יודע שאני חייב לברוח אבל קשה לביצע אני צריך לבנות חיי חברה ומישם להתחזק

שרשירית

New member
אתה חייב לעזוב

אין מצב שתהיה לך מערכת יחסים נורמלית אחרי הבגידה השנייה (אם לא היית יודע אז מילא). אתה חייב לאיסוף את האגו מהרצפה ולהרים את הראש ולצאת מהבית. תלווה את התהליך עם יועץ שינחה אותך - יעשה לך רק טוב. ואין מה לעשות הילדים הם תמיד נפגעים, אבל לאורך זמן זה יהיה טוב עבורם כי מערכת יחסים נורמלית לא תהיה בבית הזה.

נראה לי שבדיוק בגלל מה שכתבת עכשיו

היא מרשה לעצמה לבגוד בך. תראה לה מי `הגבר` בבית...סלחת פעם אחת אתה תסלח גם בשניה...

הממ..

תראה.. תשמע תקשיב.. אבל יש נטיה לשלוח אנ שים לחכות בסיבוב.... פעם אחת בגידה האמון..עוד מבינה את ההישארות יחד.. פעם שנייה..או שתשאל את עצמך.."היכן אני ?".. או...שתחכה לסיבוב השלישי.. ודרור..זה חופש.. השאלה אם אתה רוצה להיות חופשי בלהאמין בזו שאתה חיי איתה.. אם כן.. תשאל שוב.."היכן אני?"..

t o t a l

New member
חשבון נפש

א. היא לעולם לא תסתפק רק בך [מסכים עם אילנה]. ב. אתה לא רוצה לחיות בלעדיה. [אחרת היית עוזב פעם ראשונה ואחרת בכלל לא היית שואל לדעתנו]. אי לכך ממליץ לך לשקול כן להישאר איתה. ולהרשות לה.

אם...

לא תרצה לחיות עם זה... תמות עם זה. אני תמיד בחרתי בחיים,אבל... אני כנראה לא דוגמא...כי אני לא רואה בסקס עם אחרת...בגידה.

שרשירית

New member
פרטי, נמקי והסבירי. מה הכוונה

שאת לא רואה בסקס עם אחרת בגידה? אז מה זו בגידה בעינייך?

למעלה