בגידה סיבוב שני

שרשירית

New member
יש הבדל בין סטוץ לסקס עם אהבה?

ואם היא רק מאוהבת באחר ולא מקיימת איתו יחסי מין, נניח דרך האינטרנט, זה חמור יותר לדעתך?

שרשירית

New member
הרבה סימני שאלה????????????????????

יש הבדל? יש מקרים שזו בגידה ויש מקרים שזה לא? יש מקרים שזה בסדר ויש מקרים שזה לא? בגידה היא לא פשוט בגידה? יכול להיות שהיא משהו אחר?

DRORדרור

New member
במקרה שלי זו בגידה

במקרה שלי זו בגידה היה שם רומן סקס שקרים ו... הבעיה שגם בבית לא היה חסר כלום סקס פעמיים שלוש בשבוע שיחות ביום ובלילה היה נראה טוב טוב מאוד רק שהשקר זו הבגידה הגדולה ביותר

אז אולי...

אם היא לא הייתה מרגישה שצכה לשקר...לא הייתה משקרת. מה שאני אומרת זה... אם חשובה לך המשפחה...אם רוצה להמשיך ביחד... תן לה ת'רשות...ואז לא תצטרך לשקר.

שרשירית

New member
אהבה דרך האינטרנט

יש כאלה שמתכתבים הרבה זמן ועדיין לא נפגשו ומרגישים שהם מתאהבים כמו לדבר בטלפון. אז אין את הקטע של מין פיסי אבל יש אהבה ורגשות. אז האם זו בגידה יותר מסטוץ כי מעורבים רגשות?

שרשירית

New member
לדעתי זה הרבה יותר כואב

מין הוא רק מין אם אין אהבה. אהבה היא אהבה גם אם אין מין. לאהוב אחר הרבה יותר בגידה מבחינתי מאשר לקיים יחסי מין לצורך פורקן, ריגוש או אווט אוור.

שרשירית

New member
לא. הוא דיבר רק על סקס.

אני רק רציתי לדעת מהי בגידה בעיניכם, בלי קשר למקרה הספציפי. לי נראה שהייתי סולחת על סקס אבל אם יש אהבה לאחר זו בעיה קשה יותר. לכן שווה לך לברר, דרור, האם היא מאוהבת באחר או שרק הסקס זה הבעיה.

ואם זה רק סקס...

אם הוא מוכן לתת הרשות... ולשמור על משפחתו. עניין של יכולת...סדרי עדיפויות...ומבנה אישיות. בכל מקרה...מאחלת לו הצלחה.

בואי...

הייתי פם במצב הזה... לא התאהבתי...קשה לי להתאהב בכתובים,אבל... כשהרגשתי שרציתי יותר...מימשתי. רק אז התאהבתי. אבל אמרתי...לא שיקרתי.

אבל זה כי...

הצד השני לא נתן לי סיבה לשקר. ועשה ת'בחירה שלו.

תציע לה

זוגיות פתוחה כי להיפרד ממנה אתה לא בשל(ככה אני קוראת אותך) מה עוד שהיא כבר החליטה החלטה חד צידית, על הכוון של היחסים ביניכם. לא מקנאה בך,בחיי...

שרשירית

New member
אם תהיה להם זוגיות פתוחה

היא תקיים יחסי מין עם כולם ורק איתו לא. לא מאמינה שנשאר לה משהו אליו. היא איתו רק בגלל שהיא חייבת כי היא נשואה לו אחרת היא לא הייתה מקיימת יחסי מין איתו.

DRORדרור

New member
אתם צודקים

אתם צודקים אומרים דברים נכונים אני רק צריך לחפש את הדרך שלי הדרך לחופש הדרך לאושר הפנימי שכל כך חסר לי היום אני רק חייב מסגרת חדשה להכיר אנשים...

למעלה