בגידה כן או לא?

הכוכב33

New member
יום אחד בעלך יגלה שאת בוגדת בו

ואז תאלצי להתגרש. אבל בצורה מכוערת ובלי זכויות.

chenby

New member
איזה זכויות היא צריכה

אם הילדים עברו את גיל ה18? אולי במקום לבגוד, שתלך ותמצא לעצמה עבודה, או תעשה הסבה מקצועית ותתחיל לקדם את עצמה, ואם לא טוב לה עם בעלה אז כן, שתדאג לעצמה ותמצא פרק ב' במקום לבגוד ולהסתתר.. היא יוצרת לעצמה בדיוק את הכלוב שלה.

שילה1

New member
חן-מסכימה איתך לחלוטין אם אכן המצב בבית כזה,

שתמלא את עולמה בדברים הגורמים לה סיפוק נפשי. עבודה,חוגים,חברים,התנדבות כזו או אחרת,קורסים,תחביבים.

את לא באמת חזקה

בלהתמודד עם בעיות - נכון? במשך 15 שנה השקעת את כל כולך בגידול הילדים עד שלא נשאר לך זמן ואנרגיות לטפל בזוגיות שלך - ניחא (למרות שאני אישית מכיר כמה נשים שגם גידלו ילדים, גם טיפחו זוגיות, גם קידמו קריירה, כמה תחביבים ואפילו, שימי לב - השכילו לגדל דג זהב! בצנצנת! בסלון!
) וגם עכשיו, כשהעיסוק הכל כך חשוב והכל כך צורך זמן הזה נעלם, גם עכשיו אין לך עניין למצוא מה קושר אותך לאיש הזה, או להתגרש ממנו (שמת לב לסתירה המובנית במשפט "להתגרש לא בא בחשבון אני עדין צעירה"?) או לעשות איזהשהוא צעד אמיתי כדי לקדם את החיים שלך - גברבר צעיר שיתקע אותך פעם בשבוע אחה"צ באיזה מלון זול נראה לך הפיתרון האידיאלי
.

רוצה לגלות לך סוד קטן

הדג זהב מת פעם בחודש בערך. היא לא משכילה לגדל אותו, היא שוכחת להאכיל אותו, היא לא מחליפה לו מים חודש ואחר כך היא מחליפה לו את כל המים בבת אחת (כל חובב דגים יגיד לך שאסור לעשות את זה, צריך להחליף בהדרגה) ועוד למים קרים מידי, היא מביאה לו לחברותא דג קרב שאוכל לו את הסנפירים ומניחה את האקווריום על המיקרוגל. הדבר היחיד שהיא משכילה לעשות זה להחליף אותו בדג חדש כל פעם שהוא מת. תרמית נשית ידועה.

מה איכפת לי?

מצידי שתצייר דג קטן על הדופן הפנימית וכל פעם ששואלים אותה למה הוא לא זז שתסביר שהוא בשנת חורף (תמיד יש חורף בעולם איפהשהוא) - הצורך הזה לנצח בהכל הוא שלכן - מבחינתי אם את משמיעה את הרעשים הנכונים במקומות הנכונים, מזייפת או לא, אני מרוצה.

גל1 האחת

New member
אני הייתי ממליצה על שואב אבק

להוריד את כל קורי העכביש שהצטברו במשך השנים

למעלה