בגידה כן או לא?

גארוטה

New member
../images/Emo45.gif גם לי נשמע הזוי

בהתחלה עוד חשבתי אולי שכחה לשים נקודה בין ה-1 ל-5 מסתבר שלא והיא רק צריכה אישור לבגוד... מצטערת לא מאמינה איך אפשר לחיות 15 שנה בלי סקס...

seeyou

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

בתולים זאת מחלה עם ריפוי
אחרי צפיתי בסידרה Coupling אני מבין שנולדתי לפני הזמן

רפסודיה

New member
יש ויש

אם נוכל להניח את ניסיון ההתבדחות בצד ולדבר על מתי בנות "מתחילות"- זה מזכיר לי שיחת "סלון" שהתפתחה לפני כמה שנים בין הגברים בחבורת אנשים שהתארחו אצל חברים, כולם בני מעל 40, חלקם אף אבות לבנות ...15 שהלכו בקו הזה ש- כבר אין בתולות בקרב בנות ה-15. בשיחה מצומצמת יותר שהמשיכה אחרי שהרבה הלכו הביתה התברר שהם סתם קשקשו בחברה וכל אחד מאיתנו שמכיר מקרוב (בת, אחיינית וחבורתיהן) בת 15 יודע שהיא עדיין בתולה.

למה

כי את בגילה ועשיתן שיחת בנות? את כנראה תמימה מספיק בשביל לחשוב שילדות בנות 15 מסגירות משהו על חיי המין שלהן לקרובים מבוגרים.

רפסודיה

New member
את בת 27?

באיזה גיל התחלת לשכב? באיזה גיל החברות הקרובות שלך התחילו לקיים יחסי מין?

14

היו כאלו שלפניי וכאלו שאחריי. מה, בגלל שאת אולי עשית את זה בגיל מאוחר יותר את חושבת שבנות 15, במיוחד היום, הן כולן תמימות או שהן משתפות את ההורים בשיחות על מין? אפילו מסרטים משנות ה- 80 כבר היה ברור שאף ילד לא חושב שזה "קול" לספר לאמא ואבא מתי הוא איבד את בתוליו...

רפסודיה

New member
ידע אישי מול סטטיסטיקות

שוב, כמו בנושאים רבים אחרים: מקרה אישי הוא אישי ולא משקף את הכלל. ואם בודקים קצת מחקרים שנעשו בתחום מוצאים שני דברים עיקריים: שיעור המתבגרים המקיימים יחסי מין לפני גיל 18-19 שונה בין חברות שונות וקשור למוסכמות חברתיות ולגורמים כמו הרכב האוכלוסיה. בארה"ב למשל 60% מהבנות עד גיל 18 ו-80% מהבנים התנסו בהתנהגויות הקשורות לפעילות מינית. התנהגויות כאלה אינן כוללות בהכרח רק יחסי מין מלאים. מחצית מהנערות הישראליות כן מתייעצות עם אימן בנושא יחסי מין.

אז למה את רושמת

שמנסיונך האישי, אחיות ובנות דודות, בנות 15 הינן בתולות? (הכללה ממקרה אישי לכללי) ולמה את חושבת שבגלל שהן לא סיפרו אחרת הן בטח בתולות? הרי יש לך לפחות 50% (לפי סקר כלשהו... לכי תדעי מאיפה) שלא מספרות. אם הן לא סיפרו שכן איך תדעי שהן לא ב-% 50 המסתירות? סתם מצחיק אותי הדיון הזה כי הרי ברור מנקודת מבט של מתבגר שלא מספרים דברים כאלו להורים ברוב המוחלט של המקרים, כמו שהרוב לא מנדבים מידע שהם מתנסים בכל מיני סמים, למשל. אולי בגיל 18 אבל בגיל 15 זה קצת יותר מביך.

אם היית מכירה את אמא שלי היית מאמינה...

לא בטוחה שאבא שלי חי 20 שנה בלי.. אבל אמא שלי בטוח. לא יודעת אם זה משנה אבל הם מדור אחר.

g u y 4 u

New member
מעניין למה גירושין לא באים בחשבון ../images/Emo4.gif

כשאני חווה חודש בלי מין עם זוגתי אני מיד חושב על פרידה - אז 15 שנה? נשמע תמוהה. לבגוד אפשר בכל מצב. הסנקציה על בגידה הרבה יותר חמורה מגירושין.

שילה1

New member
דווקא הבנתי את הפחד מירידה ברמת החיים,

חיים ללא בן זוג בבית,ההסבר לילדים,ההתחלה החדשה,ועוד. אלא ש-האושר חשוב,ויש לו בהחלט מחיר. אם בעלך אבא מסור-הרי שתמצאו את הדרך לסיים את הנישואי בהסכמה,והתחשבות בצרכי הילדים,גם אם הם בגירים. הפחד לא יוביל לשום מקום. קשה לי להאמין כי בעלך מתנזר שנים כל כך רבות,ואם כן-אולי יש בעייה של..הסתרת מידע. יש לי תחושה כי הפחד מניע אותך לשמר את המצב הקיים.קחי אתהפחד למקום אחר,ונסי לחשוב קדימה. אגב-מכירה גברים רבים באותו מצב....

g u y 4 u

New member
זה בכוונה? ../images/Emo6.gif

את שוב משרשרת אלי. שוב מי שכותב את ההודעה הראשית עשוי לפספס את הפנינים שאת מפזרת. לא חבל?

הכוכב33

New member
בגידה של אשה נשואה זה רעיון גרוע

תתחילי בדיבורים עם הבעל והבהרה רצינית- לא תשתנה יאצק-זה יגמר בגירושין !

Litalxo

New member
אולי תגדירו יחסים פתוחים

תהיו עם אנשים אחרים בהסכמה. בטח גם הוא לא מרוצה מחוסר יחסי המין

aviv402

New member
בגידה כן או לא?

למה לכולם זה נשמע הזוי זה שהיתי בתרדמת 15 שנה והייתי עסוקה אך ורק בילדיי זה לא עושה את זה סיפור מצוץ מהאצבע . קודם כל רובכם מפספסים את העיניין זה לא רק [ומצטערת עם אני בוטה} זיונים זה יותר מזה זה הצורך באינטימיות עם גבר להחזיק את הידים שלובות להתנשק לספר אחד לשני דבריםוכן גם סקס טוב . אני לא יכולה להתגרש מכיון שכמו שאמרתי אין ברשותי אמצעים כלכלים לגדל ילדים שעברו את גיל 18 ובמקרה הטוב הוא אולי יזרוק איזה סכום של 500 שקל וכן מה רע בלבגוד ולהשיג לעצמי קצת אושר עם אני עושה את זה בדיסקרטיות מוחלטת מבלי לפגוע באף אחד? ולכל הספקנים הבעיה היא אמיתית אין לי שום צורך לעמוד מאחוריי זהות שאולה של " גבר" אתם בסך הכל לא מכירים אותי ואני רציתי לשמוע חוות דעת כנה

adam33

New member
לצערי אני איתך.

כמי שעוסק בנושא הגירושין מזוית אחרת יום יום אני יכול לומר לך שלהתגרש זה לא הפתרון אם כי יש זוגות שאצלהם כל שניה ביחד זה אסון. לכן הפתרון הוא בגידה או לחילופין קשר מסוג אחר שימלא את החסך.

כאילו

אתה מעדיף קשר שמבוסס על שקרים מלא קשר בכלל. אמנם גירושים זה דבר מכוער אבל רק מפני שאותם אנשים הפכו את זה לדבר מכוער כל כך. אם הם היו יודעים איך לקיים קשר אולי הם היו יודעים איך להתגרש, אבל כנראה שלא זה ולא זה.

גארוטה

New member
אני אגיד לך למה

זה נשמע הזוי. את מספרת ב-3 משפטים את סיפור חייך ושואלת אנשים זרים אם לבגוד או לא? למי מאיתנו יש את הזכות להגיד לך כן או לא? הרי אקט של בגידה תלוי באופיו של אדם ובנסיבות שמביאות אותו בכלל לשקול צעד כזה, ומכיוון שאנחנו לא יודעים עלייך כלום ולא על נסיבות חייך איך אפשר שנחליט עבורך מה נכון או לא? למה זה נשמע הזוי? מכיוון שמצד אחד את אומרת ש-15 שנה את בתרדמת מיחסי מין, מצד שני את אומרת שהפסקת לקיים יחסי מין כי היית עסוקה בגידול ילדייך (מה הקשר?) ומצד שלישי את מספרת שבעלך הוא זה שהפסיק איתך כל מגע מיני ואינטימי כי את דוחה אותו. עכשיו הילדים גדלו ואת פנויה ויש לך צורך שוב באינטימיות וסקס טוב, את לא מעוניינת בבעלך כפרטנר לכך ואת חושבת שאין כל רע בלבגוד אם עושים זאת בדיסקרטיות מוחלטת? אז הנה ענית לעצמך. בהצלחה, ושנה טובה.

למעלה