בגידה כן או לא?

aviv402

New member
בגידה כן או לא?

אני נשואה מזה 20 שנה אך כבר 15 שנה אני ובעלי לא מקיימים יחסיי מין מה גם שהיחסים ביננו עכורים מאוד בזמן האחרון די די נימאס לי להתגרש לא בא בחשבון אני עדין צעירה בת 42 לא מגיע לי לחוות יחסיי קירבה פיזים ואינטימים עם גבר ? מה לדעתכם עליי לעשות לבגוד או לא?

אתם גרים בפאקיסטאן? נישאתם בחתונה קתולית?

כי בפעם האחרונה שהתעניינתי, התברר שדווקא מותר להתגרש במדינת ישראל בשנת 2009.

נ.ב. מצידי את יכולה לבגוד אם את רוצה

יש פה אפילו מישהו שמנפיק אישורים רשמיים של הפורום לבגוד בבן הזוג (מטעמים הומניטאריים בלבד). השאלה היא מה בגידה תיתן לך: אם זה יהיה רע - אז ממילא לא שיפרת את חיי המין שלך ולא הרווחת כלום. אם זה יהיה טוב - זה יקצין את חוסר שביעות הרצון שלך ממה שיש לך בבית וזה יהפוך אותך לאומללה יותר.

אהה - אז בגלל שלא נתתי לך אישור

הפכתי ל"מישהו" - באמת, תודה רבה
. (ובכל מקרה, הפסקתי להנפיק אישורים כאלה לאחרונה - התברר שהאגרה לא מכסה את ההוצאות
)

seeyou

New member
את צודקת ../images/Emo13.gif את עדיין צעירה

מוזר שהרעב למין התעורר אחרי 15 שנה של תרדמה אני לא חושב שאחרי 15 שנה בנשואים ללא סקס יחשב כ"בגידה". את רוצה רק "לחוות יחסיי קירבה פיזים ואינטימים עם גבר "? או בכלל להתגרש יוסי

סליחה על השאלה האישית...

אבל מה מונע משניכם לקיים יחסי מין? יש שם סוג של ענישה כלשהי? מה קורה בתקשורת ביניכם שאין שם את הכבוד לצרכים הדדיים? לבגוד זה אף פעם לא הפתרון אם את רוצה לשקם את הקשר הזה או בכלל להמשיך שם בהרגשה טובה עם עצמך. (כי בואי נודה, להיות נאמנה לאדם שלא מעוניין ביחסי מין איתך 15 שנה, כן מעיד על רצון למוסריות גבוהה)...

aviv402

New member
בגידה

אף אחד לא עוצר בעדי מלהתגרש אבל במציאות של ימיינו עם משכורתי הדלה לא יהיה באפשרותי לכלכל את ילדיי שחלקם כבר עברו את גיל 18. הרצון לאהוב ולהיות נאהב שוב כנראה היגיע לאחר שהתפנה לי הזמן מהמרוץ המטורף של לגדל ילדים ופתאום הבנתי שרייק לי ובודד לי לבד .הוא מסביר את ה"חוסר קיום יחסים" בזה שאני דוחה אותו. הדבר אוביל לירידה בבטחון העצמי שלי למרות שהתגובות מבחוץ הן אחרות אני בן אדם מטופח מאוד אמנם לא ניחנתי בגוף של דוגמנית ואינני בלונדינית אך תמיד אומרים לי שאני נראית טוב וסקסית ועכשיו אני זקוקה לחום אנושי למגע של גוף מה רע בזה האם זה הופך אותי למוסרית פחות ?

אל תאמיני לכל אחד -

אני, למשל, נוהג להחמיא לרוב הנשים שאני מכיר, כולל כאלה שעם עגורן של סולל בונה לא הייתי נוגע בהן - עניין של נימוס. כדי לקבל חוות דעת אובייקטיבית על איך שאת נראית תצטרכי לנסות לקחת את המחמאות האלה צעד אחד הלאה.

משהו לא מסתדר לי

דווקא במרוץ המטורף של עבודה וגידול הילדים זקוקים לחום ואהבה. הצורך לאהוב ולהיות נאהב קבוע בנו ולא נידחק בטירוף היומיום. ומה בעלך עושה חמש עשרה שנה ? ועוד שאלה, מה דוחה בך אותו ?

g u y 4 u

New member
אגב... העניין הכלכלי.

לאחר הגירושין, המזונות יבטיחו את איתנותך הכלכלית. אפילו יותר מבהיותך נשואה. כשאת נשואה והוא בקשיים כלכליים - את צריכה להתחשב והצתמצם בהתאם. כשאת מתגרשת לעומת זאת, הוא מחוייב למזונות בלי קשר למצבו הכלכלי. זה מבטיח לך זרימה קבועה של כסף בסכום שרק עולה. זה אפילו טוב יותר ממשכורת (במזונות מתעדכנים על פי מדדים שונים מה שמבטיח את ערכו של הכסף). זה שאת נראית טוב לא מבטיח שאת יכולה להשתמש באיבר החשיבה בצורה הנכונה. תשתמשי קודם בו - אחר כך בשאר הגוף.

נונה17

New member
לא מדוייק, למעשה - שקר גס.

מזונות אישה מקבלים רק אחרי הגירושים ומזונות ילדים לא מקבלים עבור ילדים גדולים. אז לא - שום עתיד כלכלי לא מובטח לה אחרי הגירושים. אבל אולי זה עדיף על לחיות בכלוב של זהב.

שילה1

New member
ככלל-מזונות אישה מקבלים עד הגט,וגם אז

על פי קריטריונים מסויימים.אחרי הגט-רק אם הבעל מתנדב לכך,כחלק מהסדר חלוקה כזה או אחר. ביחס לילדים-עד גיל 21,תום צבא או המאוחר מבינהם,מקובל לשלם שליש מדמי המזונות הרגילים. גרושין מביאיםפעמים רבות לירידה ברמת החים,אלא שיש לשקול ירידה זו מול חיים לא מספקים.

../images/Emo187.gifתראי, הילדים עברו את 18 והם יכולים

לכלכל את עצמם לבד. פשוט יוצאים לעבוד. את החובות שלך בגידול - עשית, עברת. ועכשיו נשאר לך להסתכל באמת קדימה, על עצמך. בדיוק כמו שאת עושה עכשיו כשאת מתעוררת אחרי 15 שנה יבשות. ביזיון מה שעשו לך. פשוט ביזיון! יש כאן סיפור בתוך סיפור ואני לא מתכוונת להכנס לך לנשמה ולבקש את מה שחסר לי כאן בפאזל כדי להשלים לי הגיונית את הסיפור למה הוא לא מבקש בכלל לשכב איתך. הרי 15 שנה הוא היה נשוי לך, וגם אם את "דוחה" אותו, הוא אמור היה לעשות עם זה משהו, לכאן או לכאן. לכן, אז זה או שאת נאיבית ומנסה לצייר את הדברים כאילו שזה רק ה"תירוץ" שהביאו לך או שאת מנסה בכל זאת לא להכנס לזה כל כך במלוא המרץ כדי באמת לא לחוות יותר פגיעה ממה שחווית. אני כן חושבת שנכון לך ההתעוררות הזו. ההבנה שאת בת אדם ואת זכאית כבת אדם למגע, לחום, למין (סקס מטורף!!!), לאורגזמות, לעונג צרוף ולפינוקים מפה ועד הודעה חדשה. מגיע לך. ותתחילי לשנן את זה כל יום "מגיע לי מגיע לי מגיע לי"... אני כן ממליצה ללכת לטיפול אצל פסיכותרפיסט ולהבין איך את מתחילה את הצעדים שלך מעכשיו. להבין מה בהתעוררות הזו את צריכה לעשות כדי לקבל את מה שאת צריכה וכל כך רוצה. כשתקבלי את התשובות תוך כדי תהליך התגבשות, את פונה אל הבחור ואומרת לו א', ב', ג' .. בצורה עובדתית. מקבל?! - אחלה. יופי, לא מקבל?! - גם אחלה, יופי.. ואת ממשיכה בדרך שלך, זו שאת בחרת ולא זו שבוחרים בשבילך. הוא רוצה בובה-אמא?!- שיקנה. 10 ש"ח.

נומלה

New member
אכלו לי שתו לי

"ביזיון מה שעשו לך. פשוט ביזיון!" - מי בדיוק "עשה לה"? היא אדם בוגר. היא החליטה להשאר עם סיר הבשר. זה מה שנראה לה יותר מועיל. היא החליטה להקריב את הסקס למען איזו אידאה של גידול ילדים. בחיים אנשים עושים בחירות ומשלמים את המחיר עליהן.

מאיפה הבטחון שלך להחליט ולמצב על חשבונה?

אולי היא פחדה כי אין לה גב כלכלי (בדיוק כמו הפחד העכשווי הרי). אולי היא באמת אהבה אותו והאמינה שיהיה אחרת את באמת חושבת שזה כזה קל לקום ולעזוב מישהו? או לחלופין, אולי הוא כל השנים האלה ניסה לשחק אותה 'בסדר' ומדי פעם ניסה לשדר לה שיהיה בסדר, שהוא אוהב אותה, שזה ענין של תקופה ועוד כל מיני פנינים כאלה?! אנחנו לא היינו שם, אנחנו לא יכולים לדעת. אבל מה שכן, שנראה לי מאד בולט כאן, זה ניסיון מריחה שלו אותה לאורך השנים, שהיא בתמימותה לא עלתה על זה. נתנה לזמן לעבור ולחשוב שיהיה בסדר, בזמן שהוא לא. הבחירות שלה, הן שלה. היא עכשיו יכולה לבוא לכאן ולפרוק מטענים אבל עיקר התוצאה - אצלה. היא לא באה ככ לבכות על זה כמו להתייעץ אם ונראה לנו המקום שהיא תיישם סוג של סטוץ/רומן מחוץ לנשואים. כשאת זה, אנחנו הרי לא יכולים להחליט בשבילה. אלו הם החיים שלה. האידאה של גידול ילדים?! לא נראה לי שזה המקרה. בכל זאת, היא אישה מעבר להיותה אם, רעיה וכל תפקיד אחר בחייה. ותאמין לי, שהיא לא שוכחת את זה, ביחוד כשמונעים ממנה מין 15 שנה. וכן, זה ביזיון. בדיוק כמו שהייתי אומרת על גבר שמרגיש שמונעים ממנו יחסי מין. למה? כי יחסי מין זו אחת המשמעויות וההבדלים בין קשר סתמי בין שני אנשים לבין קשר שהרעיון שלו הוא אינטימי-זוגי. ברגע שמתחילים עם המין, מבינים שזהו צורך פיזי בסיסי. בדיוק כמו לאכול, לשתות ולנשום, כשכל אחד והתדירות שלו והפרשנות שלו ל"נורמל" אבל לייבש מישהו 15 שנה?!?! סליחה?!?!?

seeyou

New member
אם היא ממין "נקבה" והוא ממין "זכר" אז

כן קיימו יחסי מין
"היחסים ביננו עכורים מאוד"- יוסי

למעלה