בגד מזעזע !

Brit22k

New member
-לסיכום ../images/Emo70.gif

אז באמת היו תמונות שלא אהבנו במיוחד יותר נכון את הלבוש...! ואנחנו יודעים שזה לא הצד החזק שלה וזה בסדר! תאמת זה לא כל כך מפריע כי אנחנו חולים עליה
בנוסף! אתם מוזמנים להגיב ולהגיד...: איך הייתם רוצים שבריטני תראה , מה הייתם רוצים שהיא תלבש... או כמו מי הייתם רוצים לראות אותה מתלבשת ! תגיבו
ממניייייייייייי קובי

אוהו, השרשור הזה יכול לא להגמר לעולם..

חח אהבתי את הרעיון. פעם פתחתי שרשור כזה בבריטני בורדס P: ואנא לא נשכח את ההופעה המזעזעת מכל.. בחזרות לטודאיי שואו :S אין לי זמן לחפש תמונה מלאה, אבל הנה חלקית
http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/forumPublicMedia.asp?m=600923&g=13498&f=569&o=0 עכשיו דמיינו את זה עם מגפי בוקרים ואת המשך השמלה עם הגזרה הכי לא מחמיאה בעולם

נראלי שכבר אמרתי את זה פעם

אבל אני אגיד שוב
. אני חושב שהחוסר טעם שלה מוכיח כמה שהיא פשוטה ואנושית.. להופיע עם שמלה של מעצב יוקרתי זאת ממש לא בעיה בשבילה אבל כנראה שלבוש הוא דבר שלא מעניין אותה כ"כ. אין לי משהו נגד סגנון טוב אבל היום כל שנייה צץ טרנד חד ואנשים רצים כמו קורבנות אופנה במיוחד אצל המפורסמות שאם הן לא מגיעות לטקסים עם שמלת מעצב במחיר של בית ו5 קילו יהלומים עליהן הן לא נחשבות. אני שמח שבריטני היא לא חלק מהעניין הדוחה הזה.

את קצת סותרת את עצמך...

את אומרת שאני צודק אבל מצד שני, כריסטינה,הזמרת האהובה עלייך,מתלבשת כאילו היא יוצאת למסלול דוגמנות כשהיא כולה הולכת ברחוב. ובכלל עם כמויות האיפור שהיא שמה אפשר לצבוע את הכותל פעמיים... נכון שאנשים רואים אותה,אבל זה לא אומר שהיא צריכה להתאפר בהגזמה כי היא לא -ממש- מכוערת או שיש לה עור בעייתי.

Britney Style

New member
לא הבנתי למה זה שהיא מסכימה איתך סותר ?

היא סך הכל מסכימה איתך .... "עם כמויות האיפור שהיא שמה אפשר לצבוע את הכותל פעמיים"
!!!!!! הרגת אותי

xtina 4 ever

New member
נו ו..?../images/Emo210.gif

כריסטינה היא כריסטינה, ולה יש את הקטעים שלה. היא אחת מהבחורות האלה שלא יכולה לצאת בלי איפור מהבית (בקטע של ביגוד אפשר להתכווח), והיא מתאימה את עצמה לתמיד שלה כל פעם. גם אני, בתור סתם מישהי רגילה, לא יכולה לצאת מהבית בלי איפור. פשוט לא יכולה, אבל אני ממש מעריכה את מי שכן.

tali44

New member
לפי דעתי זה יפה שכריסטינה מתאפרת לפני

שהיא יוצאת מהבית כי היא יודעת שיצלמו אותה וכדי למנוע פאדיחות כמו בריטני.
אבל אני אוהבת שבריטני לא תמיד מתאפרת ויוצאת טבעית והיא יודעת שמצלמים אותה, אני לא אחת שמתאפרת ואני מבינה את בריט. אבל מי שמתאפרת לפני שהיא יוצאת מהבית זה בסדר גמור ובייחוד כריסטינה שהיא מפורסמת וצריכה להראות את עצמה...

SuperShiro

New member
תודה רבה קובי../images/Emo9.gif אחלה פינה.

כמו שמיכל כתבה, פינה מהסוג הזו יכולה לא להיגמר לעולם

למעלה