בגד מזעזע !

Brit22k

New member
בגד מזעזע ! ../images/Emo5.gif

אז כמו שכל שבוע אני מביא לכם משהו אחר בפינה שלי פה בפורום !
וכמו שאני אוהב לחפש תמונות של בריטני ולשים אותם בפורום ... החלטתי השבוע להביא לכם את הבגדים הכי מזעזעים שבריטני ל-ב-ש-ה- ! הצבעים הכי לא קשורים אחד לשני , הבגדים וההדפסים המוזרים , ועוד ועוד ועוד! הרבה פעמים אנחנו מנסים לשכנע את עצמנו שבריטני מתלבשת בסדר , ומה אתם רוצים ממנה?! אבל מפנים זה לא באמת מה שאנחנו חושבים .! אבל זה בסדר שאנחנו חושבים ככה כי אנחנו יודעים שהלבוש של בריטני זה לא הצד החזק אצלה ... אבל זה בסדר ! אנחנו אוהבים אותה כמו שהיא ! אז מקווה שתהנו ! ועל תשכוח להגיב! ממני קובי

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

א-ו-ק-י-! מה יש לנו פה ? כובע די נחמד , חולצה: לפי מה שרואים זאת חולצת פסים ... מעיל : מעיל פרחונים עם פרחים ... לא משהו בכלל.... :-\ ג'ינס שלמטה הוא משופשף קצת יותר מידי .. וגם קצת קרוע ונעלי ספורט
חייבים להודות שזה נראה..... הגיבו!

דווקא חמודה פה ../images/Emo6.gif

למעט הנעלי ספורט.. אבל בתכלס, גם הן משתלבות די יפה D: אם המעיל היה סגור לגמרי ולא היו רואים את החולצה מתחת זה בכלל היה חמוד. יש לה סטייל מוזר ומגניב!

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

אוקי אז מה יש לנו פה? כובע כמו של דתיות עם שני קוקיות משקפי שמש .............................. חולצה משובצת מזעזעת
די מצחיק
שלא נראה לי כל כך קשור... היייי והנה שוב הג'ינס המשופשף והיא צירפה חגורה לבנה
ונעלי ספורט בגודל בית סה"כ נראה מדהים
הגיבו

0verpr0tected

New member
תמונות קשות...

לא הבנתי עדיין מה זה הנעליים האלה זה ניראה כמו נעלי פרווה במילים אחרות נעלי בית. הג'ינס מזעזע וככה גם החולצה... אוייי בריט בריט...

Brit22k

New member
חח

היא יותר מצחיקה פה .! דרך אגב היא עם אחותה פה איזה קטנה ג'יימי לין הייתה פה...

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

טוב אז....... כובע די נחמד! חייבים להודות
ודפקה אהבתי את זה שהיא דחפה לתוך הכובע את השיער! ושמציץ קצת שיער. . . א-ב-ל-! עם זאת היא שמה חולצת תחרה שחורה! עם מכנס משובץ בצבע ורוד חזק! ומגפי הבוקרים !!!!! מה נסגר?! :-\

אוקיי כמה שזה מוזר,

היא נראית בזה סוף. ברצינות
ולא נראה לי שיש עוד מישהי שהייתה מצליחה to pull it off

xtina 4 ever

New member
זה באמת כובע דתיות.../images/Emo210.gif

אבל המכנס מדהים! אבל ממש! בא לי גם כזה..

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

אוויי... בריט בריט כובע .... סריג גדול ומזעזע חצאית שחורה מוזרה... תיק שנראה כמו קופסת שוקולדים והמגפי הבוקרים החרושים

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

אוקי אז לאירוע הזה בריטני הגיע עם ג'קט ג'ינס נחמד ... חולצה שקופה בצבע אדום ... שבקצה היא נהיית ארוכה! מתחת חזיה ועל החולצה חגורה ועם זאת היא שמה ג'ינס משופשף!

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

עזוב הכל ! סתכלו על המעיל המדהים !!!!
והכובע הזה... מי מגיע לאירוע עם כובע קש ? ב-ר-י-ט-נ-י-?!!!!

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

חולצת תחרה................. מגעיל עם כל מיני תקסטורות עליו........... ובנוסף גם קצת פרווה! וג'ינס עם קרעעעעעעעעים

דווקא אהבתי את זה...

זה בגד לפוטושוט זה לא שהיא יצאה עם זה לרחוב.. והג'ינס דווקא נחמד

Brit22k

New member
כן...

היא נראת נחמד .. גם השיער שלה נחמד בואי נגיד שהלבישו אותה מזעזע

Brit22k

New member
../images/Emo85.gif

אז בואו נראה מה עכשיו ...: כובע שחור עם קוקיות מגחכות וחולצת ורוד ושקופה! ועליה פרחים קטנטנים ומתחת חזיה שחור!
מעניין איזה מכנס ...

למעלה