בגדתי בבעלי

בגדתי בבעלי

שלום לכולכם. אני ממש חייבת להוציא את מה שיש לי על הלב, ואין לי למי. אני בת 25, נשואה כבר שבע שנים ויש לי ילדה בת שנה וחצי. לפני כחודש, אני, חברתי וידי שלי נסענו ביחד לטיול לכמה ימים. בעלי והבת שלנו נשארו בבית (בעלי לא יכל היה לעזוב את העבודה ואף ביקש להשאר עם הבת שלנו). בכל אופן, הידיד שלי הוא החבר שלי לשעבר ואנחנו שלושתינו כמעט חברי ילדות. אז למרות העובדה הזאת, נסעתי בכל זאת (ובעלי ידע שהידיד שלי בא איתנו, והוא נתן בי אמון שלא יקרה בינינו כלום). בכל אופן, הכל היה טוב, עד שיצאנ ו לאיזה פאב, שתיתי שם ואז אמרתי לו שאני ממש מרגישה כמו לפני כמה שנים כשעוד הייתי רווקה. זה הוביל אותי לומר לו גם שאם הייתי במצב אחר, הייתי עולה איתו עכשיו לחדר ו... הוא אמר לי משהו שפתאום היה לי מאוד נוח לשמוע באותו הרגע, שהחופש הזה אני יכולה להיות מי שבא לי. וכשאני אחזור הבייתה, אני אחזור למציאות, וכל מה שיכול היה לקרות, יחשב כפנטזיה. לא עבר הרבה זמן, ואני (מעט שתויה) עליתי איתו לחדר, וקרה מה שקרה. מאוד חששתי, אך יחד עם זאת, זרמתי עם זה הלאה. אני חייבת לומר שמזמן לא נהנתי מסקס כמו שנהנתי איתו. היו לי פרפרים בבטן, ממש כמו פעם- כשעוד הייתי רווקה. ההתרגשות הממכרת הזאת, של מישהו שחושק בך כל-כך. מישהו אסור. כך זה נמשך כמה ימים, בכל יום (כמובן, מבלי שחברתי תדע מזה), ואז חזרנו הביתה. אני מרגישה ממש רע עם זה, אבל הבעיה היותר גדולה היא שאני כל הזמן חושבת על זה ולפעמים מפנטזת שזה יקרה שוב. הבעיה היא שאם זה יקרה זה לא ממש קשה "לארגן" את זה. ביני לבין הידי שלי תמיד היה קיים מתח מיני, רק שאני תמיד הייתי מסוגלת לשלוט בזה. מאז שמעדתי, אני לא מפסיקה לחשוב על ההרפתקה הזו. אני כל-כך יודעת שזה רע ושזה אסור, במיוחד שבעלי מאמין בי ושאני אוהבת אותו ולא רטצה לפגוע בו. אבל כבר יותר משנה שהסקס שלנו ממש גרוע, מאז שנולדה הבת שלנו, ואני לא מפסיקה לחשוב על מה שקרה. אני לא יודעת איך להוציא את עצמי מזה, לפני שאני עושה נזקים של ממש לנישואים שלי. הבעיה היא, שהרבה פעמים אני רוצה להרים טלפון לידיד שלי, שיראה "דרך אגב", ולהפגש איתו. רק שאני יודעת שברגע שאני אראה אותו, אז אני לא אוכל לשלוט בעצמי כמו שנהגתי לעשות זאת עד לפני שיצאנו לטיול.

seeyou

New member
אני לא יודעת איך להוציא את עצמי מזה

כאשק יותר משנה שהסקס שלכם ממש גרוע,ואין סיכוי שעם הזמן תשתפר... וכאשר בינך לבין הידי שלך תמיד היה קיים מתח מיני אז אין לך סיכוי לצאת מהבעיה... אני חושב שאת רק ניצלת את ההיזדמונ של הטיול מאר והגוף שלך היה מוצא פורקן עם גבר אחר במוקדם או במאוחר. אז מה יהיה?
כמו בהרבה בתים....משחקים בנאמנות אחד כלפי השני...

זה נכון באופן חלקי

אתה צודק שאני כנראה ניצלתי את ההזדמנות שהיתה לי בטיול, מפני שזה היה קל מדי ונגיש מדי. אבל אני מאמינה שהסקס שלנו יכול להשתנות. זה פשוט בא והולך. זה עניין של תקופות. אני כנראה הרגשתי ממש לא "מחוזרת", למרות שאני נראת טוב, ושגברים מתחילים איתי כל הזמן. אבל מצד בעלי זה נהפך להיות קצת בנאלי. אני מתגעגעת לתקופות בהם הוא היא עושה את כל הדברים המיוחדים האלה שגרמו לי להרגיש מיוחדת. למרות שהוא כל הזמן מחמיא לי על המראה שלי, אני עדיין מרגישה בחוסר אינטימיות בינינו. כנראה שבגלל זה הידיד שלי היה שם בזמן ה"מתאים", בשביל להוציא את כל התסכולים שלי. אבל למה אני לא מרגישה אשמה מאוד- מאוד, כפי שאני הייתי אמורה להרגיש? מה הבעיה אצלי?

seeyou

New member
אני מאמינה שהסקס שלנו יכול להשתנות?

לצערי זה נכון...מניסיוני משתנה לא לכוון שאת מצפה.. "מחוזרת", לתקופות בהם הוא היא עושה את כל הדברים המיוחדים האלה שגרמו לי להרגיש מיוחדת. ... עם היד על הלב...זה לא יהיה.... במיקרה הטב זה יכול לבוא מגבר אחר-לתקופה קצרה עד שהאינטימיות הופכת לשיגרה... למה את לא מרגישה אשמה מאוד? "בעידן הקרח" הרגשי או בעולם המודרני הסקס זה דבר שבשיגרה ה"ערכים" או ה"מוסר" שהיו פעם נעלמו גם ייתכן שזה בגלל שזה קרה עם גבר שהיית איתו כבר בעבר ביחסים אינטימים ואת כנראה מרגישה נוח..... כול "עבריין" מצדיק את המעשים שלו...לכן הוא לא מרגיש רע עם מעשיו.

מישהי אחרת

אני מכיר את הסיפורים שלך... ואפילו אני בתור אחד יותר קטן ממך אני עברתי קטעים כאלה שהיתה לי חברה, את צודקת תמיד יש געגועים אבל כפרה אם החלטת שאת רוצה להתחתן אז זה אומר שהחלטת לקחת על עצמך להיות מחוייבת ואם החלטת ככה אז את צריכה לעמוד בהתחייבות הזאת ואפילו שקשה את צריכה לדעת להתמודד.... כי בעלך סומך עלייך ואת עושה לו מאחורי הגב, אז את מנצלת אתזה שהוא סומך עלייך, ואם זה קטע שהוא לא נותן לך מספיק סקס אז את יכולה להגיד לו את זה ביפה או לרמוז לו אתזה... יש גם ברדיו תוכניות שעוזרים בקטע הזה ואת יכולה לגשת אליהם, אבל העיקר שתצליחי בחיים ותהני.....

2 שאלות: איך את מרגישה עם זה שבעלך

מפרנס אותך ואת בוגדת בו. ולמה לא התחתנת עם הידיד

תשובה לשאלתך

אני הכרתי את בעלי לאחר שנפרדתי מהידיד שלי (שכאמור הוא חבר שלי לשעבר). לא התחתנתי איתו מפני שאני אהבתי ואוהבת את בעלי. כנראה כשקוראת בגידה, זה לא תמיד קשור לאהבה. לפעמים כל מיני דברים מסביב משבשים את הדעת, וכשמבינים שטועים, זה קצת מאוחר מידי. אני הבנתי את זה מאוד מאוחר. ולגבי שאלתך האחרת, אנחנו מםרנסים אחד את השני.

בגידה זה קשור מאווד לאההבה

כשאת אוהבת מישהו באמת את תשימי את רצונותיו לפני רצונותייך תעשי הכל שיהיה לו חיוך על השפתיים ובגידה לא בדיוק תגרום לזה

irregularities

New member
מדהים! יש עדיין אנשים שחושבים שבכל

נישואים הגבר הוא המפרנס! ידידי, השנה היא 2006. אנחנו כבר לא בתקופה שבה נאסר על נשים לעבוד. אמנם קיימים מקרים בהם נשים בוחרות להישאר בבית והגבר עימו התחתנו מפרנס אותן, אבל הן בגדר מיעוט. תתעורר!

legal

New member
כדאי להתייעץ ולא לסכן דברים

כדי שלא תצטערי מאד אחר כך, אולי כדאי להתייעץ, באופן אישי הייתי אומר לך לא להיבהל, זה קורה להמון אנשים, לפרק זה מאד קל, לבנות זה קשה. תתיעצי על מנת לדעת מהם הסיכונים ומהם הסיכויים ואל תהיי ילדה

2מ2מ

New member
לא נורא

קןרה לפעמים שמועדים אבל את לא מעדת עשית מה הרגשת כי שבחורה בוגדת כבר עושה את זה אם רגש חשבת מהו הרגש לגבי הידיד ניראה שאת יודעת את מצב הרגש ביניכם אבל חבל שאת חיה עם מצפון כזה שלא נותן לך מנוחה עד היום ובנוסף הידיד שלך חטא מאד בגלל שאת אישה נשואה ותדעי שלי יש ניסיון רע אם זה ועכשיו אני מבין שאישה נשואה זה אסור ועוד איך אסור זהו המצפון עליך ותנסי לשכוח מה היה למרות הכיף הזמני הזה .

אני לא רוצה להיות זה שמבאס

אבל אני רוצה לשאול אותך שאלה האם כל הנישואין שלך וכל הקשר שיש לך עם בעלך והעתיד של הילדה שלך צריך להיות בסיכון בגלל לילה אחד עם האקס אני חושב שהתשובה ברורה ולדעתי את צריכה להתנתק מהאקס הזה כי אין לו כבוד אלייך כי אני במקומו הייתי עוצר אותך אני לא בא לבקר אותך להיפך אני אומר את זה מאכפתיות אני מאוד מזדהה איתך כי אני רואה שאת מצטערת על זה אבל עשית טעות וזה בסדר כולם טועים רק אני דואג שתחזרי על הטעות הזו אם הקשר בינכים לא טוב זה שתהרסי אותו עוד יותר לא ישפר את המצב אפשר לתקן הכל אבל ברגע שאת בוגדת בו זה רק יכול להוביל לסוף מר שאת בעלך והילדה תיפגעו ממנו אז עצתי לי אלייך לכי אל בעלך ותפתרו את הבעיות ביניכם ותעיפי את "הידיד" הזה מהחיים שלך כי עליו נאמר עם "ידידים" כאלה מי צריך אויבים

ramona2006

New member
זו האמת המרה הידיד ,החבר הקודם תמיד

היתה לך אליו משיכה גם כשהית נשואה וזה כמעט תמיד כך שהרגשות עם החבר הקודם אינך נשכחות ולרוב הנישואים עם האחר עולים על שרטון בעלך היה לא מעט נאיבי כשחשב שלא יהיה בניכם ולא כלום הוא אמנם נתן בך אמון אבל המתח המיני שהיה בניכם גבר על הכל חבל על כל נסיונות לשפר את הזוגיות כדאי לך לחזור לחבר כי לא תוכלי לחיות עם השקרים לזמן רב ולבגוד שוב בבעלך הנאמן והנותן בך אימון לא תוכלי לחיות זמן רב עם מצפון של בוגדת.כל זמן שאת נשואה החבר שלך יצא רק נישכר מהמשחק והתשוקה שלו אליך רק תיגבר ואפילו כדי להוכיח לך שאת עדיין נכנעת וקשורה אליו.

yarrin

New member
מישהי יקרה

לדעתי אם את רוצה להציל את נישואייך, עלייך לנתק טוטאלית את הקשר עם הידיד. במוקדם או מאוחר, הדבר יתגלה ואז אם תקבלי בעיטה בת..יתכן שתתחרטי על כך כל החיים. אם זו מעידה חד פעמית יש מצב לתקן. במקרה שלי היתה לי בגידה חד פעמית אמנם עם אישה אך בכל זאת בגידה. פשוט מה שעשיתי סיפרתי לבעלי כמה ימים אחרי והבטחתי לא לחזור על כך. במקרה שלנו הסקס מצויין ובתדירות גבוהה אז זה קצת שונה אך סקס זה משהו שאפשר לשפר הרבה תלוי באישה ואצלנו הוא רק משתבח עם השנים.

מישהי יקרה

למרות שאת צודקת בעיקרו של דבר, שבגידה עם אישה זאת גם בגידה, אך לגבר קשה יותר להבין בגידה של אישה עם גבר מאשר בגידה של אישה עם אישה. ואני גם יודעת שאילו ידע שאבגדתי בו, הוא לא היה סולח לי, אפילו שהוא מאוד אוהב. ואת יודעת מה... אני מבינה אותו מאוד. גם אני במקומו לא הייתי סולחת. ונכון, אם הסקס שלכם הוא מצויין, אז זה סיפור שונה. אני מאמינה שכשהבת שלנו תגדל קצת, אז יהיה לנו יותר זמן משלנו לאינטימיות. אבל העניין הוא שאני רוצה להביא עוד ילדים לעולם הזה. אני רק בזמן האחרון התחלתי לתהות בקשר לזה, האם זה חכם ונכון לעשות זאת. אני יודעת שאני לא אעזוב אותו בגלל הטירוף שלי, ובכל זאת...

פלטרון

New member
אני לא מבין את התגובה שלך..

שימי לב מה את אומרת- 1. "ואני גם יודעת שאילו ידע שאבגדתי בו, הוא לא היה סולח לי" 2. "אני מבינה אותו מאוד. גם אני במקומו לא הייתי סולחת." לא ברור לי, עשית משהו שאת יודעת שהוא בלתי נסלח (גם מכיוונו, וגם מכיוונך אם היית במקומו או אם הוא היה עושה לך דבר דומה). ובכל זאת עשית אותו. עכשיו מה יותר חמור- הלילה הראשון, שבגדת, היית שיכורה וכו'. ניחא. לא מקבל .. אבל זה עדין זניח יחסית להמשך, ללילות האחרים. היה לך זמן לחשוב, להתחרט, לשנות דיעה. זה קרה? לא! ובשביל להוסיף חטא על פשע, את עדין מפנטזת וחושבת על לעשות זאת שוב. וכל זה למרות אותם 2 משפטים שציטטתי למעלה - 1 ו-2. אז תסלחי לי, אבל אני לא מבין את התגובה שלך. יותר מזה- אני חושב שצודק/ת SEEYOU שאומר - את כמו כל עבריין שמצדיק את המעשים שלו. ואת יודעת מה הכי כואב מכל הסיפור הזה- הגיל שלך. את בת 25, וכבר מתפרפרת. כבר!! לא עבר חלקיק מחייכים המשותפים (שיהיה לבריאות), וכבר בגדת בו. רחמיי לבעלך שחי עם אישה כזו. את אולי אישה טובה מכל בחינה אחרת, אבל פה כשלת (בגדת) כשלת שוב (בגדת בימים האחרים) וכשלת שוב (לא מספרת לו) וכשלת שוב (חושבת לחזור על הבגידה). נב- באמצעי מניעה השתמשתם לפחות? היום יש מחלות, יש הריונות לא רצויים, יש ילדים שלא שייכים לבעל.. אני מהמר שלא. אז בנוסף להכל, מכספיכם המשותף את בוגדת בו ומסכנת אותו. בשורה התחתונה- הבסיס למערכת יחסים זה אמון. את שברת את האמון הזה. הצעד הראשון לשקם את האמון עובר דרך האמת. תתחילי משם. אז נכון שהדרך תהיה ארוכה ולא הכי נעימה, אבל אם את אי פעם רוצה שהקשר שלכם יישאר יציב, כדאי ורצוי שתתחילי בלספר את האמת.

daniella1980

New member
מצטרפת

ללכת אחרי הפרפרים כשיש לך ילד קטן ובעל אוהב זה פשוט לא מובן לי. זה אכזרי קצת. זה גם ילדותי ברמה זו או אחרת, לרוץ אחרי הגחמות בלי לחשוב. זה בעיקר מאוד מאוד אגוצנטרי, שמת את הסיפוק המיידי שלך מעל שני אנשים שאוהבים אותך מאוד (ואת אותם), מה זה אומר עליך? את כלכך צעירה, אם אינך מסוגלת לחיות במשפחה ולתת כבוד לבן זוג, תתגרשי ממנו, עם כל הקושי, תתעלי מעל הצרכים שלך, את אמא, את רעיה את כבר לא בחורה רווקה. רוצה לחזור להיות רווקה, תחזרי. אין גם וגם. פתרון נוסף הוא נישואים פתוחים, אבל הסיכוי שזה יתאים קטן, זה תלוי בבעל וזה תלוי בקשר. לדעתי גם אם כבר בגיל 25 מרגישים צורך לפתוח את הנישואין זה אומר דרשני ודרשני. קטונתי מלהבין אותך.

rivka bolt

New member
זה ניקרא

תשוקה בלתי נשלטת, זה קורה לא לכולם, אבל זה קורה, יש משהוא שהוא בלתי מוסבר שמושך אותנו לבן אדם מסויים ועוד פה זה חבר לשעבר ועוד פה יש בעל שסומך עם עיניים עצומות, אז את מרגשה גם חופש איפה שלא צריך, את אפילו לא צריכה כול כך לחשוב על להיות זהירה, אבל אני כיולה הלבים אותך ואת התשוקה שלך כי זה קורה, אין מה לעשות , כולנו אנשים. תשתדלי לשכוח אותו, את החבר לגמרי וטוטאלי עד כמה שאת יכולה

פלטרון

New member
תשוקה או תיכנון מראש?

יש הבדל. ממה שקראתי בדברים שלה, יש המון תכנון. המון דברים שהיא אמרה, ובתכלס- היא היתה מאוד פעילה בבגידה הזו. נניח הערב הראשון הוא תשוקה. וכל אלו שבאו אחריו?? הם כבר לא תשוקה, הם תיכנון. מזכיר לי קצת את הבדיחה על האשה שבאה לשוטר ואמרה לו שהיא החזיקה סכין ובעלה בטעות נפל אחורה והיא בטעות דקרה אותו. השוטר מסתכל על הגופה, מסתכל חזרה על האישה, ושואל אותה - .. הוא נפל אחורה ודקרת אותו בטעות? .. 17 פעם ??

czar

New member
והידיד שלך

יקח אותך חזרה עם ילדה או שרק נוח לו עכשו ממך עד שתהרסי את הבית. קרה קרה, עזבי את ההסטוריה ותחזרי הביתה ותזהרי לך.

למעלה