בגדי המלך החדשים!

מי הולך למרכז העיר.....אלוני?

המקום יצא מהאופנה, אין חניה, אין מה לחפש שם! מוסכים יש בתלפיות רק בחלק אחד של המקום ואתה צריך לדעת כי תלפיות היא אזור גדול מאוד!

אלוני.

New member
מי שאין לו ברירה

מי שצריך: עיריה בית משפט טאבו משרדי ממשלה למיניהם גילי`ס (-:

ביילי_007

New member
ללא ספק מזרח ירושלים היא תחת שלטון

ללא ספק מזרח ירושלים היא תחת שלטון זר, במשך תקופה ארוכה. להזכירם מאז פתיחת האוריינט האוס - הרשות מבבסת את שליטה במזרח ירושלים ואף שולחת זרועות כתמנון גם למערבה. לרשות הפלסטינית יש 2 משרדים ממשלתיים בירושלים, תחבורה משלה, שוטרים, ואף אנשי בטחון שחוטפים ללא מורא ממזרח ירושלים - שלהזכירם הנחטפים הם ערביי ישראל. עוד נקודה שחייבים להזכיר היא שממשלות ישראל מרבין ועד ברק - נתנו יד חופשית ואור ירוק להמשך התנחלות של הרשות בתוככי ירושלים, ללא ספק הבירה מחולקת בפועל.

nitrox

New member
לנופל ולאלוני (אותו פרעוש)

אי כניסה של יהודים לעיר המזרחית מפחד הטרור הערבי מהווה הוכחה ש``ירושלים לא בידינו`` בדיוק כשם שאי כניסה של לבנים להארלם בשנות השמונים מהווה הוכחה שהארלם היתה מדינה ריבונית. הרטוריקה של המחבלים שאתם נותנים לה ביטוי כאן חסרת משמעות ונועדה לכל היותר לספק את תאוות ההלקאה והשנאה העצמית שלכם עצמכם ותו לא. ערפאת העלה את עמו על מסלול של נכבה קשה וחמורה שבעתיים מקודמתה. בניגוד לרושם העלול להיווצר מדבריכם, יש רק לוודא שמנהיגי השמאל לא יצליחו להצילם הפעם כדרכם. שרון נבחר היום להשלים את המלאכה בה החל בלבנון.

nitrox

New member
אחד בלבד בניגוד לאויל כמוך שמבושה

צריך לשנות את שמו מפעם לפעם.

היית מת!

לי אין כל בעיה להגיד את כל העולה על רוחי בניק אחד - זה שאתה אידיוט המנסה להראות חכם זו בעיה שלך!

אתה יודע מה הכי מפחיד אצלך?

שאתה מניפוליסט,ומעוות עובדות. לפני האינתיפאדה הנוכחית אני הסתובבתי שם בשבתות וראיתי המוני ישראלים בסימטאות מה אתה מקשקש פה בכלל בכסות של ``קביעת-עובדות``,כביכול.. נכון,שכיום אנו נמנעים,אבל האמן לי בשוק בנתניה מסוכן יותר. מרק.

אתה שוכח דבר אחד קטן..מרקון!

בניגוד לך - אני ירושלמי! לפי הסקרים שלנו 67 אחוז מהירושלמים לא נכנסו לעיר העתיקה כבר למעלה מ-20 שנה!

למעלה