בגדי המלך החדשים!

לפציחה באש לא צריך שניים...אלוני!

בתקווה שזה לא יקרה - אנחנו בכל זאת אשמים בעויינות של תושבי ירושלים המזרחית - אין כל ספק כי היא עלולה להתפרץ באחד הימים! אני מנסה להביא לך נתונים על ההפליה של תושבי מזרח העיר ולהראות לך כי לא נתנו מספיק סיבות לפלסטינים של ירושלים להיות בעדנו!

``ליקויים טכניים``....ידידי?

באיזה מושב אתה חי? ירושלים לא בידנו - תכניס את זה טוב טוב לראש!

אלוני.

New member
אכן כך

לצערי מזרח ירושלים מחוץ לתחום מזה כ 14 שנה. היום מי שמדבר על כניסה למזרח ירושלים מעיד על עצמו שלא ביקר שם יובלות, ההרגשה במערב העיר לא נוחה ומעיקה. מדרחוב בן יהודה מכיל יותר שוטרי מג``ב וחיילים מאזרחים....על תיירים אין מה לדבר. כאשר אתה נשאל על ידי עובר אורח כיצד מגיעים למקון מסויים הרי שההסבר מלווה באזהרה מהיכן לא לנסוע. העיר בדכאון קליני עמוק מבחינה עיסקית ותיירותית. הדבר האחרון שניתן להגיד על ירושלים זה שהיא מאוחדת.. במצב כזה, לא פלא שהירושלמים מעדיפים לבלות בעמק רפאים.

אלוני.

New member
אין כאן עניין של תיקון

יש כאן מצב שהיה מאז קום המדינה וגם אחרי 1967. לא שלטנו בצד ההוא של ירושלים והשקט שהושג, אם הושג, הושג בגלל הלם הקרב- צרכים כלכליים ופוליטיים של שני הצדדים, מעבר לכך ששני הצדדים למדו להכיר איש את רעהו. ואני מציע לך לבא לביקור בעיר כדי להבין על מה מדובר. העיר לא חוברה מעולם, מעולם.

resh0

New member
העיר נחלקה ב67 ...לא?

תהיה אופטימי!!!! ירושלים המאוחדת היא עיר הבירה של מדינת ישראל לנצח-נצחים! הבעיות שלא ניתן להתעלם מהן, הן טכניות. בעזרת רצון ותכנון נכון, תפתר הבעיה. אני מאמין שניתן לפתןר את הבעיה, רבים בישראל מאמינים גם ואף דורשים זאת מהנהגת המדינה. נכון שתמיד ישנם פאסימיסטים, למזלנו מדובר במיעוט.

אלוני.

New member
נחלקה ב 1967 ?

וואלה לא הבנתי. עד 1967 החלק המזרחי היה בשליטה ירדנית ונכבש על ידינו במלחמת ששת הימים. גם אני רואה בירושלים את עיר הבירה של מדינת ישראל...ואפילו מתנגד לשליטה מוסלמית בהר הבית. אין כאן עניין של פסימיות או אופטימיות, העובדות בשטח הן שמעולם לא שלטנו בצד המזרחי, והיום פחות מתמיד. ושוב, אתה מוזמן לערוך סיור בעיר.....ורצוי אחרי שש בערב עת ירושלים נחה והרחובות שוממים.

resh0

New member
אני לא מבין אותך!

ברור שהמצב היום לא טוב. אז נעשה מאמצים ונתן את המצב!!! אתה מתנגד??? תן צ`אנס! אולי הפעם נצליח???

אלוני.

New member
אתה מתעקש

זה לא קשור רק למצב היום. מעולם זו לא הייתה עיר אחת, מעולם. עוד לפני ימי האוריינט האוס.

resh0

New member
אז היא תהיה! למה אתה מתעקש?

ימים חדשים וטובים לפנינו, תתעודד!!!!!! תתרום למאמץ, במקום לשים מקל בגלגלים...

אלוני.

New member
ספר לי על זה

לא רק עמק רפאים.....נהייתה עיר רפאים )-: שבוע שעבר נכנסתי לשוק, קיבלתי טיפול vip , אני ועוד חמישה אהשים שהיו שם.

המקום הפופולראי ביותר...אלוני!

הוא אזיר התעשיה בתלפיות אשר כשמו לא הוא - זהוא מקום הבילוי העיקרי של הירושלמים, יש בו: דיסקוטקים, מסעדות, איזורי קניות שמהווים תחליף לשוק ועוד כהנה וכהנה!

אלוני.

New member
פייר קניג

נסה לקבוע פגישה עיסקית ויקבעו איתך בארומה/קפית ודומיהם, תלפיות זה טוב בשביל האחים ישראל (-;

אלוני.

New member
מה תעשה בתלפיות?

חומוס תלפיות ? סרט בקניון שלא סיימו לבנות עד היום, פקקי תנועה אינסופיים.

המצב משתפר.....אלוני!

אני לא אוכל חומוס - יש הרבה בשר על-האש ומסעדות טובות וכל הקניות נעשות בסופרמרקטים של האיזור!

אלוני.

New member
ומוסכים לרוב.

הבעייה היא שהמרכז שומם, עמק רפאים אמרנו? לפני שבוע היה קפה ברחוב שמאי שעשה מבצע: קפה+קרואסון (או כל עוגה אחרת) בשבעה שקלים...... רק שהייאוש נעשה יותר נוח.

למעלה