בגדי המלך החדשים!

בגדי המלך החדשים!

היום הוא יום איחוד ירושלים, כביכול - העובדה שהירושלמים, ברובם, אינם מעזים להכנס למזרח ירושלים (גם לפני האינתיפדה) מוכיחה כי הבלוף שמנסים למכור לנו אינו אלא חזרה על סיפור ``בגדי המלך החדשים``. לא מעט ירושלמים צועקים - ``המלך הוא עירום!``

resh0

New member
אל תדאג! דברים יבואו על תיקונם.

לא חותכים את הראש לפני שמנסים אקמול...

מאוחר מידי.....ידידי!

34 שנים לא הצלחנו בכך - השליטה שלנו במזרח העיר עוברת, אט אט, לידי הרשות הפלסטינית, זו עובדה שאין חולקין עליה!

resh0

New member
התהליך פסק וכעת מתחיל התהליך ההפוך

וזה לא יהיה לאט לאט. תהיה אופטימי! מדובר בליקוי טכני בלבד שתיקונו תלוי אך ורק בנו. אם נתמיד, אין סיבה שניכשל.

resh0

New member
למה לוקשים?

תלוי בנו? או לא? דרך אגב, היה ואריאל שרון לא יתקן את המצב בירושלים, ימצא הוא את עצמו יחד עם הסכיזופרן הסדרתי, עמוק בתוך המדף הכי גבוה, במחסן הכי מוזנח של מנהיגיה הגרועים של ישראל. מחליף אותו באחר שיתחייב לבצע את שחייב הוא לבצע. פשוט.

תלוי או לא תלוי בנו.....ידידי!

העובדות בשטח מדברות בעד עצמן - האחיזה שלנו בשטח נחלשת מיום ליום, אגב - ללא לחימה וללא אינתיפדה, ובכך לא אשמה ממשלת השמאל או ממשלת הימין - אין אפשרות לכפות על אוכלוסיה בסדר גודל של ירושלים-המזרחית את רצונך!

resh0

New member
יש אפשרות ועוד איך יש אפשרות!

ואם התושבים האלו לא יתאימו את עצמם למציאות שהולכת להשתנות, אנחנו נייבש אותם!!!! אנחנו דנים בפתרונות ולא באשמים! כרגע מצוי בראשות הממשלה אחד שרוצה לפתור, ניתן לו צ`אנס!

המציאות.....ידידי!

לא מטיבה עימך, בלשון המעטה! אנחנו כבר שולטים בירושלים-המזרחית 34 שנים ולא הצלחנו להגשים את מטרתך - כמה עוד צריך להמתין כאשר בשטח מוכח כי מיום ליום המצב נעשה יותר ויותר בלתי נסבל?

מה יעשה.....ידידי?

תירה בילדים שמעדים את ספרי הלימוד הפלסטיניים על אלה שלנו? תירה באלה אשר מעדיפים את השירותים של הרשות? תירה באלה אשר מעדיפים להתנתק מעיריית ירושלים אשר מפלה אותם לרעה?

resh0

New member
עשינו דברים קשים מאלו...

מי שלא ישלם מסים לעריית ירושלים המאוחדת, ינקטו כנגדו אמצעים עד להריסת הבית. נכון שזה לא פשוט, אבל נפשט את התליך ונהפוך אותו למרתיע. אם מישהו סבור שהערייה מפלה אותו לרעה, מוזמן הוא לתבוע בג``ץ כנגד העריה. אינך מבין! הפור נפל!!!!!! ממשלת ישראל קיבלה החלטה גורפת לפתור את הבעיה. כעת נערכות הערכות ותכניות שיביאו לפתרונה של הבעיה. אח``כ יחל שלב החקיקה והישום. ונצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה לא אוהב להצליח??? אני לא מבין אותך! אתה ``בוכה`` על המצב וכאשר קם מישהו שרוצה לפתור את הבעיה, אתה מנסה לתקוע לו מקל בגלגלים... תן צ`אנס!!!!!!! אולי נצליח?

הצחקת אותי....ידידי! (-:

להרוס בתים של סרבני מיסים - לפי איזה חוק וכמה יהודים יפגעו אם חוק כזה יחוקק? אנחנו לא מצליחים להפעיל את ההוצל``פ בירושלים המזרחית וכדאי לך להתעורר מאשליות!

resh0

New member
אתה רואה! הבעיות ידועות:

הבעיות בירושלים הן אוסף של כמה בעיות. לכן אני רואה בכך ``ליקויים טכניים``. תעריך חקיקה מתאימה שתפתור את הבעיות שלא הגיעו אל פתרונן עד היום, בכל אחד ואחד מאוסף הבעיות. כל הפרצות תסגרנה ונעלה על דרך המלך! ברור שיהיו כאלו שינסו להערים קשיים, אבל התכניות המתגבשות תהיינה כאלו שיהיה בהן כדי לתת מענה הולם גם לאלו. מה שלא הצלחנו בעבר, נצליח מחר!!! מדובר בהדבך חשוב בבניין המדינה וזה יעשה כפי שעשינו פרוייקטים קשים מאלו.

אלוני.

New member
חברים

את הירי על גילה ממשלת ישראל הפסיקה ? לעבור בצומת הגבעה הצרפתית בטוח? בא נראה שנפתור את הבעיות האמיתיות והמעיקות לפני שמתעסקים בארנונה

resh0

New member
עלינו להתחזק ולהתלכד!!!

רק כך נוכל להדוף את אויבנו ולהשיג את מטרותינו. נראה שהעם שלנו בדרך הנכונה. נסתימו 7 השנים הרעות, כעת אנו מצויים בתקופת מעבר לקראת 7 השנים הטובות. יחד נקצר את תקופת המעבר.

אלוני.

New member
אין סיכוי כזה

להתלכד זה תמיד נמצא בצד ה``ימני`` של המפה, לעולם אין התלכדות לצד השני. כאשר אנשים מה``ימין`` מטרפדים פעולות של ממשלה לגיטימית בישראל זה פיקוח נפש וחובה לאומית, כאשר ה``שמאל`` חושב אחרת הרי שזו בגידה ויש להעמיד לדין ואף גרוע מכך. לא מדובר בשבע שנים רעות מדובר ב- 53 שנות לחימה ומלחמה. ב- 53 שנות דמים ושכול. ב- 53 שנות טרור על שלל גווניו. וכפי שכבר כתבתי לך הרי ש 14 שנים לא נכנסים יהודים לירושלים המזרחית.

רק לידיעתך....אלוני!

החשש הגדול של הירושלמים הוא שהתושבים של העיר המזרחית יצטרפו לאינתיפדה - כיום הם רגועים, אבל כל פעילות עויינת שלהם תהפוך את ירושלים לעיר רפאים באמת! גילה ושאר המקומות אינם דבר מבהיל כל-כך!

אלוני.

New member
אני לא מסכים לכך

אבל בא נקווה שהתסריט לא יתממש. וכאשר אני כותב שאני מקווה הרי שאני מקווה גם בשבילם ולא רק בשבילנו וד``ל

תקווה לחוד ומציאות לחוד.....אלוני!

כולנו מקווים שיהיה הסכם שיעצור את ההתדרדרות - אך זה לא יקרה מעצמו אם נשב בחיבוק ידיים!

למעלה