בבקשה...

just dream

New member
בבקשה...

אני צריך עזרה. אני חייב אבל פשוט חייב ללכת מעולם הזה, קיבלתי הרבה מכות ואכזבות בחיים, אני כולי בן 18 ומרגיש שעברו עליי חיים שלמים של אדם בן 80... למה? אני גיי זה יכול להיות מכה באמת, במיוחד שנולדתי להיות אדם אוהב, ואני מחפש אהבה, היא משמעותית לי מאוד, הבדידות בין המשפחה הרחבה שלי הורגת אותי, הבדידות בין חברי נפש הורגת אותי, אני לא מוצא אהבה, בחיים לא התאהבתי ונאהבתי בחזרה! וכואב לי נורא לפעמים זה אפילו פסיכוסומטי, הגוף שלי נתפס וכואב פיזית רק בגלל הנפש לי הרגשות שלי. אני פונה אליכם כי אני קורא פה ורואה שיש פה חתיכת פורות יש הרבה חברות ותמיכה ומילים ועידוד וחיבוקים וירטואלים וכאלה. לא אל תחשבו שאני מרחם על עצמי או משהו, אבל בכל זאת אם אני כן מרחם על עצמי זה כן מוצדק.. היו לי ניתוקי קשר כואבים, היו לי בעיות במשפחה, בדידות, אני יודע שאני לא לבד ולרבים יש את זה אבל למה למען השם זה ככה? אני מרגיש שאני פלוץ של האלוהים ושנולדתי סתם... אחד מיותר יצור מעוות, אחד בלי מטרה. תמיד יש לי תקופות וכל תקופה יש בה משהו רע, שלשום חזרתי מטיול ימויים בצפון שקרה שם משהו וכואב לי נורא בפנים! אני מאמין שאם ליבי היה מתפוצץ הוא היה מציף את העולם. אין מצב שאני לא חושב על טביעה או אלכוהול או סכין. אני מרגיש שרק אז אחרי שאמות ירגישו בחסרוני, ואני מרגיש טוב עם זה ואני יודע שזה לא בסדר, כל מכה פיזית שלי אני מרגיש טוב עם זה, אני מרגיש דפוק ככה. אוף.. הדמעות יוצאות לי מתוך הלב ולא מהעיניים אני כולי רעידות אדמה, גשרים נפולים, צונאמי מבפנים אבל מבחוץ אני רגיל אותו אחד, זה אומר שאני חזק? או משוגע?! אל תגידו לי לדבר עם אנשים קרובים, למה כי דיברתי עם החברי נפש שלי ולא עוזר לי, קשה לי לי לפרט להם, עם המשפםחה שלי אני הכי מרגיש לא קשור, אז אין טעם. לא פירטתי בפניכם אפילו את הדברים שעברו עליי, רק אמרתי בכלליות שכואב לי ואני הכי רוצה בעולם- ל מ ו ת .

בשבושון

New member
רק חלום ...

מהמילים הכתובות שלך עולה העצב אך לפני שאתה בוחר בדרך שממנה אין חזרה... בוא תנסה לפרק את כל הבעיות שמנית כאן לבעיות קטנות יותר וכך תוכל להתמודד טוב יותר עם כל בעיה בנפרד. ממש כמו לסדר ארון אפשר לעשות סדר ולסדר דבר דבר... אתה לא לבד אנחנו כאן... וזהו בדיוק המקום לשתף ולספר מה עובר עלייך. לפעמים שיחה אמיתית וכנה בה אתה פותח את הלב דווקא בפני אלו שאתה לא מכיר יכולה להביא איתה הקלה עצומה בתחושות הרעות. אשמח לשוחח איתך אם תרצה וכמובן מאחל לך בהצלחה ידידי הצעיר.

just dream

New member
אממ..

דיברתי עם חברים קרובים אבל עדיין, זה לא משנה כלום. אני רואה מולי פתרון, אבל לא יודע למה אני לא רוצה לבצע אותו... לא יודע אם אני כ"כ רוצה לפרט ולספר כל מה שקרה לי, זה דברים אישיים והכל. אוף.

בשבושון

New member
יקירי

ראשית כל הכבוד ששיתפת אנשים שאתה יכול לבטוח בהם כך צריך וראוי לעשות כאשר קשה לנו. עצם השיחה בהחלט לא פותרת את הבעיה אלא רק מקלה מעט על הלחץ בו אנחנו נתונים באותו רגע נתון. השינוי צריך לבוא ממך... וכאשר אתה תפסיק להאמין שאתה פלוץ ולא ראוי אתה תגלה לאט לאט שיש עוד הרבה צבעים מלבד השחור שאתה רואה כרגע. מכבד את רצונך שלא לחשוף דברים אישיים, אך תדע שתמיד אפשר לשוחח עם אנשים שיוכלים לתת עיצות ולהראות לך את המצב הקיים באור קצת אחר. בהצלחה

starfield

New member
פלוץ של אלוהים?!

מה שלא יהיה זה לא מצדיק התאבדות, גם במקרה הכי גרוע, עוד שנה שתיים 3 5 7 שנים במקרה הגרוע יהיה הרבה הרבה יותר טוב. דבר שני אם תפרט לפרטי פרטים(וגם אם זה אומר מגילה) מה קרה בכל מקרה ומקרה בעבר שלך פרט ופרט יוכלו לעזור לך יותר. !

../images/Emo88.gifקודם כל אנחנו איתך ../images/Emo24.gif

ואתה לא לבד. משפט המפתח הוא המשפט הראשון בהודעה שלך - אתה כולה בן 18. אתה לא מבין ויודע עוד מה עומד מלפניך, איזה הפתעות חיוביות מחכות לך בפינה. עברת 18 שנים בחיים מתוכם 3 שנים בערך לא דיברת בכלל , 10 שנים לא הבנת כלום כי היית ילד תמים וכל השאר התחלת לעצב את עצמך. ומה זה 5-6 שנים שעברת לעומת 50-60 שמחכות לך? לאבד תקווה מראש ולכאוב את הכאב ולהתחבק איתו זה הכי קל כי לא צריך להתאמץ. זה בא לבד. אבל לדעת להתמודד עם הכאב ולהיבנות ממנו, לדעת לאהוב את עצמך ולא להיות תלוי בחסדיהם של אנשים אחרים כדי להבין שאתה שווה משהו בעולם הזה גם בזכות עצמך בלבד, זה יותר קשה כבר. אתה לא יכול וצריך להכנס לאהבה רק כדי שתהיה לך אהבה. גם אף אחד לא ירצה להכנס לאהבה עם אדם שחושב שהדבר היחיד בחיים שיציל אותו זאת אהבה, תאמין לי הייתי שם בסביבות הגיל שלך
תלמד לאהוב את עצמך, תלמד לדעת לשאוב את הדברים החיוביים מהלבד, ורק אז אתה תדע להכנס ולמצוא אהבה שתדע לשאוב ממנה את מה שאתה באמת צריך, וזה לא רק מזור לבדידות. בכל מקרה - אנחנו כאן כדי לשמוע מה הבעיות האחרות ומה עוד על ליבך

just dream

New member
תראו,

תודה לכל מי שענה, על התמיכה והמילים. זה הרבה דברים. כל מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב ילדים! אנחנו כולנו יודעים שבעתיד שלנו-ילדים זה בסימן שאלה. כל האחים הגולים שלי נשואים פלוס. זה באיזהשהי צורה מראה לי משהו שלא יהיה לי. חוצמזה, בעיות משפחתיות שקרו פעם גם לא נשכחות אצלי למרות שכולם חושבים שכן, אבי בגד באמי כשהייתי רק בן15 ותמים, ואחכ חזר אליה. אחותי נסתה להתאבד בגלל אהבה נכזבת, אני הייתי בחדר שלה במצב שאחרי, אני ניקיתי את כל הליטרים של הדם מהקירות מהרצפה מהמתג אור מהדלת, בזמן שמד"א חובש אותה. עברתי ניתוק קשר מגעיךל מצד אדם אחד, רק בגלל שאני גיי. עכשיו אני אחרי תקופה כזאת שסיפרתי למישהו עליי, והיה ניתוק של חודש ופתאום הוא יצר קשר. במהלך החודש צברתי ההרבה כעס שפתאום נראה מיותר. למרות שהבנאדם יצר קשר הכעס נשאר ואפילו נתפרצתי עליו וכרגע המצב לא מוגדר כ"כ בינינו למרות שהשלמנו- או שנאי לא בטוח בכך... והוא אחד האנשים הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשובים בחיים שלי אני מכיר אותו 7-8 שנים! ויש לנו או יותר נכון היה לנו חתיכת קשר. נכון אולי אחכ יהיה טוב יותר אבל מרגיש לי עכשיו חרא. אין לי תקווה בכלל גם אם אחכ איתו יהיה טוב עדיין כל השאר חרא... אוף.

starfield

New member
:|

בעניין הילדים, אני אישית מכיר הרבה נשים וגברים מבוגרים ללא ילדים, שחיים טוב מאוד. מה בעצם ההבדל בין רווקה או רווק מבוגר ללא ילדים, לבין הומו מבוגר ללא ילדים? אין הרבה הבדל. בגלל שאתה חושב "וואלה אני הומו לא יהיו לי ילדים" אתה בעצם אומר לעצמך שמשהו לא תקין אצלך בגלל שאתה הומו. יש הרבה אנשים בלי ילדים והם גם מאושרים(אלה שאני מכיר , סטרייטים, טסים המון לחו"ל ומטיילים כי אין להם הרבה הוצאות על משפחה
). עניין הנסיון התאבדות של אח\אחות מוכר לי, כי אחי ניסה להתאבד 3 פעמים בעברו, פעמיים ורידים, פעם אחת כדורים והיו צריכים לעשות לו שאיבת קיבה. היום ב"ה הוא בסדר גמור עובד בבר בת"א מבסוט מהחיים. מה שאומר שגם אחותך יכולה להיות בסדר בסופו של דבר תן לזה צ'אנס
וכמו שאמרו, בצבא הכל ישתנה, תכיר אנשים חדשים, תראה שלא הכל שחור(אלא ירוק ! )

../images/Emo88.gifאיזה כיף לי לקרוא את הדברים האלו שהם

באים ממך
כפרה עליך נדבוס קבבוס!!!!

ItsikH

Member
כמה מחבריי הטובים ביותר הם הורים לילדים הומואים. זו רק דוגמא איך אין סיבה להתייאש מראש - זה דורש השקעה, מחשבה, וויתורים ולא פעם מחיר, יותר מהורים סטרייטים שבשבילם זה קל יותר יחסית. קצת קשה בחיים, ולנו כהומואים (או כל מיעוט אחר) קצת קשה יותר. עברת חוויות לא קלות, רק מה שסיפרת כאן מספיק בכדי להרגיש חרא - אל תתייאש.

../images/Emo47.gif להתאבד זה לא פיתרון

גם אם המצב עכשיו בקרשים בעתיד (אפילו הרחוק אם לא הקרוב) יהיה יותר טוב... אתה לא צריך לחיות רק בשביל אהבה. היא תגיע מתישהו אבל זה לא המהות היחידה לחיים. נשמח אם תפרט יותר כדי שבאמת נוכל לעזור יותר. וגם אני אגב הייתי בצפון אבל חזרתי אתמול... באיזה מקום היית?

wiseman19

New member
תאמץ את החתימה שלך...

תחייך. אתה בסך הכל בן 18, אני לא יודע מה עברת או לא עברת בחיים אבל אם מבחינתך זה אומר שזה הסוף אז הרשה לי להגיד לך שאתה טועה. אם אתה מרגיש שאין לך חברים או חברי אמת אז חכה, הצבא בפתח, אתה יכול לבקש בסיס סגור וככה להשאר רוב השבוע מחוץ לבית (במידה ורע לך בבית) או להיפך בסיס פתוח. לא כל כך פירטת מה הבעיה אז אני לא יודע איך ולאן לגשת אליך. בכל אופן, בצבא תוכל לראות קב"ן ולקבל עזרה אמיתית מאנשי מקצוע ולפרוק את מה שיושב לך על הלב. ובינתיים נסה להתקשר לער"ן (לא המנהל הסרוח של הפורום) או לחושן ולקבל עזרה טלפונים. במון בהצלחה, ותחייך!!!!!

צבא ואנשי מקצוע במשפט אחד? לא נראה לי.....

just dream, כמו שאמרו קודם, אם תפרט קצת יותר נדע יותר איך לעזור... מקווה שיהיה לך רק טוב!

wiseman19

New member
תתפלא אבל יש אנשים שאכפת להם בצבא

נכון הם לא רבים אבל יש, בעיקר העזרה הפסיכולוגית, לא מנסיון אישי אבל בתור סגל רפואה אנחנו מפנים הרבה לעזרה פסיכולוגית ומעטים מתלוננים, לפחות אצלי בבסיס.

לא הבנת אותי נכון

יש אנשים שאיכפת להם, מעט אבל יש (ממש מעט...) פשוט מבחינת מקצועיות.... בוא נגיד שבתור סגל רפואי לשעבר (חובש) אני רק אגיד לך שבערך 95 אחוז מסגל הקבע הרפואי של הצבא הם אנשים שפשוט לא הצליחו באזרחות ונפלו לצבא. כמובן שהצבא מבל את כולם בזרועות פתוחות.... אני לא מדבר על אלה שעושים מסלול רפואי ישר מהתיכון, זה קצת אחרת. והסיבה שלא מתקבלות הרבה תלונות, זה כי 1- לרוב לא איכפת ו-2- כמעט אף אחד לא יודע מה הוא אמור בעצם לקבל ומסתפק במה שיש.

wiseman19

New member
אז גם אני חובש

ואני יכול להגיד לך שאצלנו כל הסגל הרפואי שבקבע אכפת לו מאוד מהמקצוע (חוץ מהאחות מרפאה שהיא פשוט הזויה ואפילו עירוי/בדיקת דם לא יודעת לעשות). אנשים באמת טובים אחד אחד ולפעמים טובים מדי. בכל דבר אפשר למצוא דוגמאות לכאן ולכאן, תלוי באמת לאן הבחור יפול, אם הוא יקבל בסיס לא טוב אז הוא יכול לעבור, אני סומך על הקבנים בצה"ל שיעזרו לו, לא מתעסקים עם ענייני נפש יותר מדי בצבא ומנסים לבוא כמה שיותר לקראת החייל כשיש בעייה אמיתית ולא חרטוט צהל"י שאנחנו נתקלים בו ביום יום ברפואה בצבא. ואהבתי את הניתוח המדעי של ה-95% שלך... חחח גב' מינה צמח.

אתה שוכח משהו

פעם זה היה ככה. מה שקרה שכלכך הרבה חיילים באים לחרטט, גם היום, ואנשים רצו לתרום והבינו שבצבא, לצערי הרב, זה לא יקרה. ברור שיש אנשים טובים אבל לא הרבה אז בסדר הגזמתי קצת עם הניתוח... אבל לא רחוק מהאמת. יש כלכך הרבה אנשים שמחרטטים שכבר מי שזקוק לעזרה - נדפק. אני למזלי יש לי חברים חובשים בכל מרפאה איזורית שעוזרים לי כשצריך P:

wiseman19

New member
רק שתדע שזה היה ככה מאז ומעולם בצה"ל

זה לא התחיל לפני שנה או 10 שנים. אני שומע סיפורים מאבא שלי שהיה גם הוא בבסיס שאני נמצא בו עכשיו בסדיר שלי והמרפאה שלנו עבדה וטחנה כמו היום.

אולי אתם מקרה נדיר

איזה בסיס אתה? אם חיל הים אני לא אתפלא.... הם באמת משקיעים במרפאות שלהם.

למעלה