בבקשה תפרגנו!!!

KitKat nop

New member
אה ... מפרגנת?...וניצולון (רועע)

השיער של האמא (?) נראה כמו כלב כזה... והשיער של הילד ירוק זרחני. החולצה של האמא יפה. והחצאית מוזרה . תגובה חרא - סליחה אני לא טובה בזה... ואה פירגון חרא - סליחה אני לא טובה בזה גם. ועכשיו סיפור מקסים (לאאאאאא...) *דמות קטנה רצה לאורך צוק וקופצת* *טראח* *רמז?....לאא...
* לפני איזה שבועיים נדפק לי הצייר . היום הוא תוקן THE HND הכנתי שתי דוליז חפוזות למדי תחליטו אתן... בנותיי ...(??!!) "תפרגנו..." נועה

KitKat nop

New member
והשניה...

את הרעיון לזאת לקחתי מפורום - מנגה ואנימה.. זה מרקע לשולחן עבודה. הרקע על שולחן העבודה שלי...
אני יודעת איך היא אמורה להיות מה שעשיתי זה לא טוב אבל כל כך התרגשתי שהחזירו לי ת´צייר שהכנתי אותה מהר... תגו-בות?... נועה

דולילה

New member
איזה מוכשרת../images/Emo70.gif

את הראשונה אהבתי מאוד! וואי! איזה מוכשרת!!! זו דוליז שעשית מהר בלי לחשוב הרבה! אני גם הייתי חושבת 100 שנה לא הייתי מגיעה לתוצאה כזאת! את השנייה לא אהבתי אבל נראה לי שהצללה יצאה מאוד טובה (למרות שאין לי מושג בזה...) בקיצר אהבתי את הראשונה מאוד מאוד

Ne§t£A GirL

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

בראשונה- ההצללה לא טובה, אבל השמלה והשיער מהממים-חוץ מההצללה, כמו שאמרתי. בשנייה...לא אהבתי אותה, התאמת צבעים
, אבל השמלה והשיער ממש יפים...אבל לא מתה עליה...

תגובה:../images/Emo19.gif

דבר ראשון-היא מאוד מתוקה...חוץ מזה, את השיער מאוד אהבתי, אבל בשמלה,החלק העליון שלה מוצלל מעולה, אבל בחלק הראשון יש כל מני נקודות אור שלא הבנתי מה הן עושות שם...
אני מציעה ל לעבור לתוכנה יותר מתקדמת מהצייר, את תוכלי לעשות דברים מדהימים...

למעלה