בבקשה תפרגנו!!!

B u b b l e s

New member
בבקשה תפרגנו!!!

היי, אני עשיתי כבר כמה דוליז, אני דיי חדשה בקטע הזה, רק לפני כמה ימים למדתי... עד עכשיו הכנתי כבר 5 דוליז וכרגע אני מכינה את השישי... אז אם אתם נחמדים תפרגנו בבקשה!

B u b b l e s

New member
שיט!

היי, זו אני שכתבתי הודעה, אבל יש לי משהו להוסיף- כרגע הסתכלתי ואת התמונה רואים באיכות חרא! מישהו יודע למה?! למה כ"כ הגדילו אותה?!

YaLdoNet 4 EveR

New member
תלחצי על התמונה.. ../images/Emo117.gif

בלי לחץ.. אממ... הדולי ממש מקסימה בתור התחלה! באמת! והבייס חמוט להפליא.

שיאווווו זה מדהיםםםםםםםם

אני פשוט אוהבת את זה!! זה ממש ממש יפה!! דאאאאאאאאאייייי, אפשר למות כמה שזה יפה! את מקצוענית אמיתית!! איייןןןןןןןןןןןןן איך אהבתתתתתייייייייי זה הדולי הכי יפה שיש כאןןןן!! את יודעת לצייר דוליז הכי יפה מכללללללללל הפורום!!! שיואו זה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!
פירגנתי. עכשיו רוצה תגובה באמת?

BIG wannabe

New member
ענת

עם כל הכבוד לציניות שלך (שדרך אגב- קורעת אותי כל פעם מחדש
) זה לא נקרא לפרגן. זה נקרא להתחנף.

tiptip4u

New member
או! מיי גאד!

היא מדהימההההה! יווווו! שיוווו! איך? מה הסוד שלך? איך את מכינה כאלו מהממות? יווווו, כלבה מוכשרת! י-וווו איזה פצצה היא1 הלוואי עליי להיראות ככה, או לפחות להכין כאלו דוליז מ-ד-ה-י-מ-ו-ת! ל א הנה ביקורת בונה יותר : היית צריכה לבקש ביקורת ולא שנפרגן לך, כי זה לא יעזור, נכון? האיכות חרא כי ככה שמרת, הרעיון לא משהו כלל, השיער גושי, וההצללה צולעת... זהו ביקורת בונה מי אמר שצריך להיות ארוך?

B u b b l e s

New member
../images/Emo3.gif........................!

אני יודעת שהדולי הזאת לא משהו וזה, אבל תחשבו זה רק הדולי הרביעית שהכנתי אי פעם... בכל מקרה תודה שהעברתם ביקורת, זה דיי יעזור לי להשתפר!!! וחוץ מזה אצלי במחשב רואים את זה באיכות טובה... אז מישהו יכול להגיד לי איך שומרים באיכות גבוהה???

The Charmd One

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

את שומרת על BMP כשאת שומרת משהו אז מתחת לשורה שאת נותנת שם לקובץ, יש עוד שורה -דפדפן כזה...אז תפתחי אותו ותבחרי BMP

B u b b l e s

New member
../images/Emo51.gif

תודה לך שהסברת לי את זה, באמת כל התמונות באיכות טובה והם נשמרו לי ב- BMP אבל זאת משום מה פשוט נשמרה לי ב- JPG! איזה מעצבז...

totsade

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

התגובות שנתנו לך לא היו אמיתיות ולא יעזרו לך בכלום. את רצית פירגון.. פירגון- לשקר ותמיד (גם אם זה לא נכון) לכתוב כמה זה מדהים. את לא רצית תגובה אמיתי אז את תישארי במקום שאת בו עכשיו. נקודה.

...../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

פרגון זה ממש לא תמיד לשקר, והיא כן קיבלה ביקורת בונה באחת התגובות.

BIG wannabe

New member
פרגון..

זה לאו דווקא לשקר. פרגון זה פשוט למצוא את הצד הטוב שבדברים. למשל- שההצללה בחזה נכונה ושהמכנס של הבן חמוד (וזה עם הראייה הגרועה שלי והאיכות הגרועה של הקובץ
) אוקיי- די להשמע כמו מורה..

די../images/Emo70.gif מספיק../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

כל הודעה שלך זה עם הפרצוף המעצבן הזה!! את תמיד נותנת ביקורות בונות (או ככה לפחות את קוראת להם...) את יכולה קצת להחמיא... רק טיפטיפונת... זה לא יהרוג אותך...........!

totsade

New member
../images/Emo4.gif..../images/Emo80.gif

אמרתי לך את דעתי בנושא.. זה לא פורום פירגונים גאד דאמט! אז פאק יו כי אני כמעט היחידה שבאמת עוזרת בפורום הזה! את בשוק, את בהלם, את פ-ר-ה, את זונה וגם חרה (כן כתבתי בכוונה כי לא מצאתי חרוז), וזאת עובדה אז נא להירגע.

totsade

New member
../images/Emo80.gif

את לא רוצה להשתפר נכון? אז לא צריך. אני לא מגיבה לא לך ולא לכל כפוייות הטובה בפורום הזה. את לא יודעת להגיד תודה על הטובה שאני עושה לך ולאחרות שאני בכלל מגיבה, לא צריך, בלי טובות. את תשארי (את גם נשארת) תקועה ברמה הרדודה שבה את נמצאת עכשיו ולעולם לא תשתפרי. פאק יו.

למעלה