תודה לכולם על העצות. לשאלתך יוסי..
במקרה זה לא מדובר על כישוף, מעמד חברתי-כלכלי או סקס. פשוט אהבה לא ברורה שצמחה ממקום לא ברור. בתוך תוכי, אני מודעת לכך שדחיפה על הקיר היא אלימות פיזית נטו ומודעת לכך שקללות כ"כ קשות הן אלימות מילולית. הוא גורם לי תמיד להרגיש אשמה. יש משפט ששגור בפיו: "מה שאת נותנת זה מה שאת מקבלת". ש"מגיע" לי שהוא מקלל אותי כי צעקתי. ד"א, כשאני לא רבה איתו- הכל מעולה! אך הוא לא מבין שבחיי הזוגיות טבעי שיהיו ויכוחים על גידול הילדים, כסף וכו'. מה שמטריף אותו באמת אלו מצבים בהם אני מוכיחה אותו על שקרים שסיפר לי! ברשותכם, אספר מס' מצבים שקרו לאורך הקשר שלנו וגרמו לי לחוסר הביטחון, אשמח לשמוע אם אני מגזימה. 1. לאחר חצי שנה, עברנו לגור יחד וגיליתי במקרה כי הוא עדיין מנוי באתר ההיכרויות "קופידון". הוא טען שזה היה מתוך שיעמום בעבודה וכי הוא לא היה בטוח לגבי בהתחלה אך הוא לא נפגש עם אף אחת. 2. לאחר 3 חודשי פרידה, חזרתי לגור איתו. באחד מהימים גיליתי לבד ובמקרה כי בתקופה בה נפרדנו, הוא שכב עם השכנה שגרה קומה מתחתיי ואותה אני רואה כל יום. שאלתי אותו אם היה לו קטע עם מישהי מהשכנות. טען שלא. נכון שהוא יכל לעשות כל אשר רצה כי לא היינו יחד אבל זה ממש לא נעים לגור קומה מעל בחורה שהשכיב ואני נאלצת לפגוש מידי יום. 3. בעבר שאלתי אותו אם יש לו רשימת טלפונים של בחורות (יזיזות) מהעבר. טען שלא. לפני כחודש, בעת עשיית סדר, מצאתי רשימת טלפונים ארוכה מאוד של נשים מעברו הרחוק והקרוב. שאלתי אותו למה הוא שומר את הרשימה הזו , אחרי הכל הוא כ"כ רוצה להתחתן איתי. בהתחלה שיקר שלא היה לו מושג שהיא קיימת אך לאחר שאיימתי לעזוב, אמר כי הוא שמר את הרשימה ל"מקרה חירום" שאני אחליט להיפרד והוא יצטרך להשיג סקס קל. 4. הוא יודע שאני לא בוטחת בו. שאל מה הוא יכול לעשות ע"מ לעורר בי אמון. ביקשתי שיספר לי כאשר מישהי מעברו יוצרת קשר מחודש. סתם כדי להיות רגועה. אבל הוא לא עמד בהבטחתו אפילו פעם אחת. "תפסתי" אותו על מספר שקרים בחודשיים האחרונים בדיוק בעניין זה. הפעם האחרונה הייתה אתמול, כפי שסיפרתי, כאשר שלחתי לו מייל מפוברק והוא שמר אותו ב inbox. (לא הייתי ברורה במה שכתבתי קודם לכן- הוא לא הגיב למייל אבל שמר אותו). כששאלתי אותו אם קיבל מייל ממישהי-שיקר. אמר שאם היה מקבל אז היה מספר לי ובטח ובטח שמוחק. לא יכולתי לומר לו שיש לי את הסיסמא וראיתי שהוא שמר על המייל. גבר שמתחנן להתחתן איתי ומדבר איתי על ילדים, לא צריך להתייחס למייל שכזה ולמחוק אותו מיידית. מצטערת שיצא ארוך..הייתי חייבת לפרוק.