בבקשה תייעצו לי :(

עדי185

New member
בבקשה תייעצו לי :(

שלום, בת 28, בן זוגי בן 36. אנחנו בזוגיות 3+ שנים, כאשר נפרדנו במהלך התקופה פעמיים (ל3 חודשים וחצי שנה). לפני כחודשיים, אמר לי כי אני האהבה הכי גדולה שלו וכי הוא רוצה להתחתן איתי. חזרתי אליו. לגבי הקשר, אין לי אמון בבן הזוג שלי. אין לי מושג מהיכן זה נובע, אני יודעת שהוא לא בגד אך עדיין אין לי אמון בו. העניין יצר קנאה מהצד שלי, אלימות מילולית מהצד שלו ולבסוף פרידה כל פעם. חשוב לי לציין כי היו לי מספר מערכות יחסים ובכולן הרגשתי ביטחון, אמון ושקט נפשי. כפי שציינתי, לפני כחודשיים, הציע לי לחזור ולהתחתן. הסכמתי לחזור אך הדגשתי בפניו כי אני מבולבלת. הוא לחץ עלי לעבור לגור איתו עד כדי כך שחתמתי על חוזה שכירות איתו, הוא לוחץ עלי לפגוש שוב את המשפחה שלו למרות שאני לא מסוגלת. כל הזמן מדבר איתי על חתונה וילדים ואני כ"כ עצובה בתוכי כי אין לי מושג מה עוצר אותי. למה דווקא עליו אני לא סומכת. בכל אופן,החלטתי לבחון אותו. לפני מספר ימים שלחתי לו מייל מבחורה שכביכול ראתה אותו לפני מספר חודשים בג'יידייט והיא "מאוד מעוניינת לשלוח תמונה ואף להיפגש לקפה או משהו". הוא שמר את המייל ואף החזיר לה תשובה כי ישמח לקבל תמונה וטלפון. ככה אמור להתנהג גבר שנמצא בזוגיות מאוד רצינית וכ"כ רוצה להתחתן איתי? תודה :(

בודדה1984

New member
אז הוא לא הגבר בשבילך...

ככה לא אמור להתנהג גבר שרוצה איתך עתיד משותף.. אל תתבאסי החוסר אמון שלך שנובע "משום מקום" זו סה"כ אינטואיציה נשית מפותחת... לכי אחריה... זו עצתי... לא בכוח להישאר איתו... מנסה לבנות לעצמו בועה... אולי בעצמו גם לא מודע לרצונות החבויים שלו... (החופש... בחורות...).

czar

New member
מי שמשחק בקקי

שלא יתפלא אם יהיה לו סירחון ביד. יודעת, ברשותך אהיה גס, האחד נבלה והשני טריפה (רק ביטוי), הוא כנראה אדיוט גמור ואת קנאית מטורפת ומתרצת את זה לעצמך ב"אין לי אמון בו"...... אפקט פיגמליון יקירה..... מציע ללכת לדרכך בשביל שניכם...לא מריח המון יציבות שם.

עדי185

New member
אני לא קנאית מטורפת

אני זקוקה לשקט נפשי, ביטחון, אמון וכנות. האם זה נורמלי שגבר שעומד להתחתן וכל הזמן טורח להדגיש שאני אהבת חייו ,שומר מייל ממישהי שרוצה להתחיל איתו? ובנוסף לכך, כשאני מתוודה ומציינת שאני יודעת את האמת, הוא ממשיך לשקר ולחפור לעצמו בור עמוק יותר?

עדי185

New member
התעמתתי איתו..

הוא התקשר אלי לפני מספר דקות. אמר כמה הוא אוהב ושהוא הלך לחפש טבעת. אמרתי לו שאני יודעת שקיבל מייל ממישהי ואני רוצה לדעת למה שמר את המייל הזה. אמר לי שזה לא נכון אחרת היה מספר לי כי זה חשוב לי ובטח ובטח שלא היה שומר. התוודיתי וסיפרתי לו שאני זו ששלחה את המייל. הוא התחרפן, אמר שאני מבזבזת לו את הזמן וקילל אותי בטירוף. במקום לומר לי את האמת..שהוא טעה...הוא פשוט קילל אותי! (טינופת, אפס, בת xxxx וכו'). אני לא אובססיבית, פשוט חסרת ביטחון בו. למה הוא לא יכל פשוט לספר את האמת? העיקר להתחתן? לקנות טבעת? אני כ"כ פגועה :( יכולתי להסתיר ממנו ולהמשיך כרגיל אבל אני בחורה כנה ואני לא מסוגלת להתנהג בצביעות. לא יכולה לדבר על חתונה וילדים כשאני יודעת ששמר מייל מבחורה שרוצה כביכול להתחיל איתו. האם יש סיבה לשמור כזה מייל? מה לעשות? אמרתי לו שיביא לי את החפצים שנשארו אצלו בדירה, אמר לי : "חתיכת אפס, אני אביא לך את כל החרא שלך, את לא שווה כלום" וניתק לי את הטלפון בפנים.

בודדה1984

New member
יפה קיבלת את התשובה שלך

האם את רוצה לבלות את חייך עם גבר שבעת משבר ככה ידבר איתך???? לא נראה לי.... ואין סיבה לשמור מייל כזה בסוד... עדיף לסלוח על כשמספרים ולא כשמסתירים!

עדי185

New member
הוא תמיד מדבר אלי ככה

כשאנחנו מדברים על נושא שלא נעים לו. תמיד קללות, תמיד מנסה להשפיל. כשאנחנו לא רבים, טוב לנו יחד. הבעיה היא בויכוחים. "אסור" לי להרים את הקול אף פעם. אני תמיד צריכה לדבר בשקט אחרת הוא מקלל אותי ולא מוכן לדבר. לאחרונה, גיליתי גם שהוא שומר רשימה של 80 טלפונים של בחורות ששכב איתן. שאלתי אותו למה הוא לא זרק את זה, אמר שזה למקרה הצורך . צעקתי עליו שיעיף את זה לפח, אחרי הכל הוא רוצה להתחתן איתי. כמובן שהוא קילל אותי בטירוף כי הרמתי את הקול.

I C E M A N 7

New member
יותר מדי

ההודעה הפותחת עוד הייתה לעניין, אבל בשנייה כבר החשדת ועכשיו חשפת את עצמך לגמרי. לא קלים הם חיי הטרול :) בהצלחה בפעם הבאה

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא נראה לי טרול... אני חושב שאתה חשדן מדי

סיפורים הזויים לא חסרים. אלו החיים... זה לא נראה לי מומצא, אם כי אני כמובן יכול לטעות. מריוס

I C E M A N 7

New member
גם אני יכול

אבל אני לא
השורה האחרונה זה סיומת פאנץ' סטייל סיינפלד. החיים לא עד כדי כך מצחיקים :)

עדי185

New member
סליחה? אני בסערת רגשות, בוכה בלי הפסקה

ואתה טוען שאני מתחזה? אני בחורה בת 28 שבן זוגה מת להתחתן איתה ונמצאת כרגע בדילמה קשה ביותר. אני ממש לא זקוקה לזה! נכנסתי לפורום כדי לקבל עזרה למקרה שקרה לי. יש לי עוד המון דברים לספר על בן זוגי. לפני כשנה, בעת ריב, הוא תפס אותי ודחף אותי לקיר בחוזקה. גם זה נשמע לך כמו המצאה?!!!

עדי185

New member
למה אתה כ"כ ציני ומגעיל כלפיי?

אני אמיתית והסיפור שלי אמיתי. למה אתה מתנהג ברוע כלפי אדם שזקוק לעזרה? אני סטודנטית שמרוויחה גרושים ולא יכולה להרשות לעצמה לפנות לייעוץ מקצועי, אז החלטתי לשתף אתכם ולקבל פרספקטיבה של אנשים שונים. למה זה נשמע הזוי? הלוואי ויכולתי לספר את כל מה שעברתי ב3 השנים האחרונות.

nate2000

New member
עדי,

אם תריצי חיפוש בגוגל את תראי שאת עונה על לא מעט קריטריונים של אישה מוכה. מכאן לא משנה עד כמה האנשים כאן או במקום אחר יאמינו או לא יאמינו לך- רובם לא יוכלו לעזור לך מעבר למילים מנחמות או משפטים כמו "תברחי על נפשך". ועם כל הכבוד לרצון הטוב, את צריכה קצת יותר ממילים מנחמות ואת זה אף פורום, לא משנה עד כמה הוא "מקצועי" לא יוכל לתת לך.

nowonder

New member
עכשיו אני מבינה את הפוזיציה.

וכמובן ששוב אני באופוזיציה בעניין הזה. (וסליחה על האיחור, בהחלט יכול להיות שאני לא בנויה למחוייבות לזוגיות במשבר, אני מבטיחה לעבוד על העניין האון (בלי אוף)).

מריוס זכריה

Member
מנהל
משהו הרבה יותר חשוב מהאימייל!!! ../images/Emo101.gif

משהו בסיסי אצלך מעורער אם את מוכנה להיות עם מישהו שמדבר אליך ככה. כדאי שתעשי חשבון נפש רציני עם עצמך איך הגעת לכזה דימוי עצמי נמוך שאשר להתנהג אליך ככה ואת נשארת שם. מריוס

עדי185

New member
תודה על התגובה האמיתית..

אני לא יודעת איך הגעתי למצב כזה. אומרים שאדם מוכן לקבל כזה יחס כאשר הוא עובר את זה בבית. מוזר..גדלתי בבית אוהב, הורים שאוהבים אחד את השניה, מעולם לא היו קללות בבית ובטח שלא אלימות פיזית. בפעם הראשונה שהוא קילל אותי, הייתי קצת בשוק, הסברתי לו שזה לא מקובל עלי אבל הוא המשיך ואני נשאבתי לקשר הזה. גם במקרה שבו הרים עלי יד, הוא טען שזה מגיע לי כי צעקתי בבית. אם זה היה קורה לחברה שלי, הייתי מייעצת לה לברוח משם. משום מה, תמיד חשבתי שזה חד פעמי ושלעולם לא יעשה זאת שוב. לא מזמן, בעת ריב, הוא הניף את היד באוויר לכיווני. עצמתי את העיניים בפחד, הוא הוריד את היד ואמר לי: "מתוקה, לעולם לא הייתי מכה אותך". אני ברגע של משבר נוראי. מצד אחד אני אוהבת אותו ומצד שני מפחדת נורא להתחתן ולגלות שזו טעות חיי.

למעלה