בבקשה להכיר...

tarash

New member
בבקשה להכיר...

את הדמות החדשה שלי שאותה אני משחק במקביל לדמות הראשונה שלי במערכה אחרת tai(drakus)angelus sorcerer , loaful good , and a veary unick eyes (gree dragon like) althow homan. str-10 dex-14 con-10 int-13 wis-10 cha-18 השה"ם נתן 75 נקודות לכל אחד לחלק ב- ability וכך עשיתי

DDN

New member
אלה רק מספרים ושגיאות כתיב.

אתה רוצה להכיר לנו אותו - תכיר לנו אותו. המספרים לא אומרים כלום.

tarash

New member
בסדר...

תאי גדל בכפר כקומונר וחי חיים שלווים הוא לא חשב את עצמו למשהוא מיוחד חוץ מהעיניים שלו שהיו די מיוחדות (עיני שקד ירוקות עם אישוני חתול)אבל הוא לא ייחס לזה חשיבות מיוחדת. יום אחד שתאי היה בן 16 הגיע לכפר אדם מאד מכובד, מכשף בשם אנתונין, הוא עבר בכפר בין הבתים ונראה כאילו הוא מחפש משהו... ברגע שהוא חלף על פני תאי הוא נראה כאילו עבר בו ברק והוא הסתכל בתאי ואמר "ילד אני חושב שיש לך כישורים שאתה לא יודע אליהם ואני יכול לעזור לך לפתח אותם" "למה אתה מתכוון?" תאי שאל, "אתה מכשף". באותו היום אנתונין לקח את תאי אל מגדל הבדולח, מכום משכנם של המכשפים* והמיסטיק טורג'** אבל לפני שהוא הלך אמא של תאי פליסה סיפרה לו שהוא לא הבן של אביב, כמה ימים לפני שהיא גילתה שהיא בהיריון הי חלמה חלום מאוד מוזר על דרקון זהב ועל גבר מוזר שבא אליה בלילה היא חושבת שהגבר היה אביב האמיתי והחלום לא היה חלום... . תאי הלך עם אנתונין להיות השוליה שלו ולמשך השנה הבאה הוא היה וכאן בעצם מתחילה ההרפתקאה שלי... *בעולם שאני משחק המכשפים הם אלה שמאורגנים במגדלי הקסם והקוסמים הם אלה שמתייחסים אליהם כאל להטוטנים שלא יודעים מה יש להם בידיים **מיסטיק טורג'=פרסטיג' של מטיל לחשים ארקני וכוהן ביחד (חמוד ביותר) אם ברצונכם לשמוע את תולדות ההרפתקאה שלנו נא לכתוב תגובות

DDN

New member
לי זה יותר מזכיר את אנאקין/ישו

נולד אחרי חלום, לא מאביו. אבל, יש כאן אבסורד, אמא שלו הייתה נשואה, איך היא יודעת שאבא שלו זה לא אבא הביולוגי שלו? כשל לוגי משהו. בכל מקרה, הרקע נחמד. אבל עוד כשל לוגי - למה הפכו את הסדר בין המכשפים והקוסמים? כאילו, אם אין לקוסמים ארגונים לספריות שלהם ולספרי הכשפים, מאיפה הם לומדים? בכל מקרה, מקווה שלא נעלבת מהתגובה שלי, אנחנו מברכים כל אחד שרוצה לחלוק את הדמות שלו עם הפורום. אז האם יש בו מאפיינים דרקוניים? והמכשף שלקח אותו, האם הוא זומם לנצל את הפוטנציאל המיוחד שגלום בתאי?

tarash

New member
הבהרת כשלים לוגים

1) פליסה ידעה שתאי הוא לא הבן של דרקוס (אבא של תאי) משום שלדרקוס לא היו המאפיינים הדרקוניים שלתאי יש, עיני שקד בצבע ירוק עם אישונים של חתול/דרקון (למרות שהוא בן אדם) , משיכה אקזוטית וראייה מיוחדת (בעולם שאני משחק למכשפים יש יכולת לראות שדות קסומים כמו-detect magic- אבל לא באותה עצמה למשל -mage armor- נראה לי כמו הילה חלשה וצבעונית שמקיפה את האחד שהוטל עליו הכישוף. 2)המכשפים הם אלה ששולטים בתחום "המנהלי" כלומר במקום הקוסמים להם יש מגדלי קסם אבל הם מוקדשים למיסטיק טורג' יש להם גם מסדרים (חומר, זמן, מחשבה וכו...) אבל הקוסמים לעומתם לא "מאוגדים" והם מקבלים יחס של שרלטנים שלא יודעים מה יש להם בידיים משום שהם לא נולדו עם הקסם ואני מאמין שיש להם מערכת מחתרתית של ספריות ובלה שעדיין לא גיליתי. 3)אנתונין לקח את תאי תחת חסותו ללא שום מזימות והוא נרצח בהרפתקאה הראשונה שהייתה לי(triger לחיבור הדמויות). אני מקווה שעכשיו הכל ברור. נ.ב הייתי רוצה לכתוב את קורותיו של תאי בפרורם אז...

DDN

New member
עוד כמה נקודות.

פליסה - שם מוצלח לדעתי
לדעתי, כשהפכתם את הקוסמים והמכשפים, זה נראה לי משונה, למרות שעכשיו כשאני חושב על זה, אני יכול למצוא סיפור מעניין מאחורי זה.

tarash

New member
פגישה ראשונה

תאי, קירקיגרד ואנתונין הגיעו לפונדק הדרקון הירוק בעיר סלידור למשימה דיפלומטית אבל לפני שהם עזבו את מגדל הבדולח אנתונין סיפר לתאי שהוא הולך לסלידור בשביל למצוא חפץ קסום מיוחד במינו: מטה שיש עליו רונות וציורים שקשורים לאדמה בנוסף למשימה הדיפלומטית. בפונדק תאי שם לב לדמות אפלה שיושבת ליד הבר ושותה משקה ולפתע הוא התרומם ונראה כאילו הוא מופתע תאי הסתכל על אנתונין וגם הוא נראה ששם לב לתופעה ונראה כאילו הוא מקשיב למשהו, הוא סירב לדבר על זה ולפני שתאי הספיק להגיד משהו הדמות בשחורים קמה ממקומה וניגשה לכיוון שולחן צדדי ומוצל ששם ישבה דמות שנייה עם עיינים שנראו צהובות, אנתונין קם לאחר זמן מה אמר משהו לדמות הראשונה ועלה לחדרו, מסרב לדבר על הנעשה. לאחר מכן היום עבר למישרין עד הערב; כאשר תאי וקירקיגרד היו בחדרם הם שמעו צעקה שהגיעה מחדרו של אנתונין. שניהם רצו לחדרו של אנתונין וגילו אותו פצוע אנושות בגבו ונראה כאילו הוא גוסס. תאי ניגש אל אנתונין וניסה לחזק אותו אבל לא היה לו מה לעשות. אנתונין אמר לתאי שהשליחות שהוא הגיע לכאן בגללה היא חשובה ואסור ש"הוא" יפול ליידים הלא נכונות. הוא אמר שכעת אין לכם(תאי וקירקיגרד) במי לבטוח חוצ מדווג'אק מימטרופול וחבר המועצה מה.... והוא נשם את נשימתו האחרונה.

Nihau

New member
רומנטי להפליא! חוץ מעיניים ירוקות

יש לו עוד מאפיינים מיוחדים דרקוניים? אתה הולך לקדם את הדמות שלך במהלך הדרגות עם נטייה לבחור דגשים דרקוניים? איך המכשפים והקוסמים מסתדרים ביניהם מעבר לדיעה הרווחת? איך פגשת את שאר חברי הקבוצה? איך המאסטר שלך מת כל כך מהר? ולמה אתה ניצלת? קדימה, קדימה! את כל הסיפור :)

tarash

New member
תודה

כרגע אין לו עוד מאפיינים דרקוניים אבל אני מתכוון להפוך אותא ל-dragon deciple- פרסטיג' מיוחד למכשפים שהופך את המכשף לחצי דרקון אבל בהדרגה. בקשר למכשפים והקוסמים, תאי לא היה מכשף יותר משנה אז הוא לא מסכים עם הדיעה הרווחת אבל לא יצא לי לראות יחסי מכשפים קוסמים בפעולה ד"א קוסמים אלפיים מתקבלים בברכה במגדל הבדולח משום שהם אלפים ו"יותר מחוברים לקסם". שאר חברי הקבוצה:קירקידור, פאלדין שהיה בשירותו של אנתונין ועכשיו הוא בשירותי תאי לבקשתו האחרונה של אנתונין(המכשפים עובדים עם פאלדינים כשומרי ראש), ג'ון, גנב אפל שלא ידוע לי הרבה עליו. וזהוא בינתיים אבל יצטרפו גם קוסמת וכוהן. המאסטר שלי מת בחדרו בפונדק שבעיר שאני הוא וקירקדור ביקרנו בה למטרות "דיפלומטיות" (חפץ/ים קסומים וחזקים שנכתיו עליהם בנבואה עתיקה ואסור שהם יגיעו לידים הלא נכונות,אני חושב שהידיים הלא נכונות הרגו את אנתונין
)

timur97

New member
לא הכי הגיוני

פלדין הוא התגלמות הטוב, שלא ישקר ולא יחטא. ככה הוא מתואר בחוקי מו"ד (לפחות החל מגרסה 3) יכול להיות שהפלדין לא יודע שבן לוויתו גנב, אבל ברגע שיגלה זאת, עליו לעזוב אותו מייד!

ננסק

New member
זאת ראיה פשטנית מדי

הפאלדין הוא לאו דווקא קשה-ראש שעושה מה שהכי טוב עכשיו וגמרנו. מה אם הוטלה עליו המשימה לחדור לטירת האופל עמוק בארצות החשיכה? הרי ברור ששרותיו של גנב, הן בריגול והן בפריצה, יהיו לעזר רב מאוד. פלדין שכזה יסכים לעבוד עם הגנב (בוודאי עם הרבה חילוקי דיעות וויכוחים לאורך הדרך), פשוט בגלל שזה למען מטרה טובה -יותר-.

למעלה