אמת, נכון
זה מה שעושה אותה, שונה משהו. וכן, סייר זה RANGER. בכל מקרה, אין לך מושג כמה קדחתי בראש של דרגורן וניהאו על כמות הנק"פ הנמוכה שלה - היא הייתה בדרגה 2 עם 11 נק"פ, גילגלתי לדרגה שלישית, יצא לי שלוש בקוביה (3 ז"א 2, כי יש לי 1- בגלל כושר ירוד), אז גלגלתי שוב, אותה תוצאה. ושוב, אותה תוצאה. בסוף יצא לי גלגול מוצלח בפני הש"מ (דרגורן), לא לפני שהם שמעו אותי מקטר שבוע שאני דמות בדרגה שלישית עם 13 נק"פ, ושאפילו לאלכס (הדמות הקודמת ששיחקתי, שהייתה נוכלת1/מכשפה2) היו יותר נק"פ. כדי לחזק את עצמי לקחתי את הכשרון המדהים "מת לחיות" (DIEHARD), שמה שזה אומר, שכשמגיעים ל0 נק"פ, לא מאבדים את ההכרה וממשיכים לאבד נק"פ עד למינוס כושר, אלא מתייצבים, ואפשר לעשות פעולות חלקיות. בכל מקרה, בתור קשתית, היא לא צריכה כושר גבוה, כי היא לא בחזית הקרב, היא הארטילריה. קוואי הוא איש החזית הקשוח שלנו, דומיניק היא הארטילריה, ואדריאן הוא החייל המסייע שקטלני בכל הטווחים. עם נתונים כמו שלה, אני הייתי ממליץ לה לנסות להיות פייטנית או מכשפה, אבל מה לעשות שהגברת מעדיפה את הטבע, ויש לה מיומנות-על עם הקשת (Weapon Focus, Point Blank Shot, Rapid shot) וסיירת זה מה שמתלבש עליה יופי. חוצמזה, הפייטנים הם כל כך. . .. . עירוניים מלוקקים.