בבקשה להכיר...

timur97

New member
התגובה שלי התיחסה

ל"נוכל" של מו"ד3 ובכל מקרה, אם פאלדין רואה שבן לוויתו עושה מעשה מרושע, עליו לעזוב.

Ferenheit

New member
כולנו מחשיבים את עצמנו כאנשים טובים

למרות שאנחנו מרמים ואומרים שאנחנו תוהו-טוב (שקר נפוץ) ולא סדר-טוב (השאיפה האמיתית שלנו). בשורה התחתונה, אנחנו לא בורחים מיד כשמישהו לידנו עושה מעשה מרושע, והוא אפילו לא חייב להיות חבר טוב שלנו בשביל שנישאר לידו.

l o r e

New member
הרגנו מס' דמויות עקב כך

בקבוצה שלנו אנשים בדרך כלל נוטים לשחק משחק נטייה, ויש אצלנו חברה טובים וחברה רעים. הרעים יודעים שאם מעשיהם יתגלו ע"י הדמויות, סביר להניח שיתפתח דיון/קרב/רצח המוני. בהתחלה חלק שיחקו את השילוב באופן של העלמת עין, אבל היו מס' שחקנים שטענו שאין הרבה סיכוי שהדמות שלהם הייתה מסתובבת עם אנשים כאלה. אחרי מס' מריבות וקרבות פנימיים, שבהן נהרגו מס' דמויות החבורה התאזנה. כעת מי שמשחק נטייות מרושעות משתדל בדרך כלל לשמור את מעשיו לעצמו, ודואג להעמיד פנים היטב. בכל מקרה, אף פעם לא המצב של "שלמה הפלדין תצא שנייה מהחדר, נראה לי שאתה צריך לשרותים...", ואז לענות את השבוי.

Ferenheit

New member
משחק נטיה

ביטוי לא אידאלי בעיני -אני מעדיף משחק אופי או משחק עומק - ביטויים ראויים יותר. מה שאתה מציג שאופציה הטובה מבין שתיים נראה לי כרע במיעוטו.

tarash

New member
כרגע...

אנחנו לא יודעים שג'ון הוא גנב במשחק אבל אני מצפה לראות מה יקרה כאשר קירקידור יגלה שג'ון הוא נוכל...

tarash

New member
אולי

זה יהיה מעניין

tarash

New member
כרגע...

אנחנו לא יודעים שג'ון הוא גנב במשחק אבל אני מצפה לראות מה יקרה כאשר קירקידור יגלה שג'ון הוא נוכל...

La Gamba

New member
בקשה להכיר..

את הדמות הישנה שלי שאני משחק 16 שנה ועשרה ימים: כוח- 10 כושר- 13 תבונה- 14 חוכמה 12 זריזות-10 כרזמה-13 זהו! עזר לכם?

timur97

New member
מה זה תורם

אמנם הצגת בלוק סטטיסטיקה אולי לא תורם הרבה, אבל אם מישהו מציג את הדמות שלו בצורה נרחבת זה מעניין. קיבלתי רושם ש tarash מתכוון להציג את פיתוח הדמות בהרפתקה. חצי מהפורום זה מזל"טים, אז טוב שמישהו מציג משהו של מ"ת לא שאני נגד מזל"טים חס וחלילה, אבל למה לקטול מישהו שכותב לפורום??

DDN

New member
ידידי, לא הבנת אותי

טאראש כתב את המספרים, והערתי לו שזה היה רק מספרים ושגיאות כתיב. הוא קיבל את הביקורת (הבונה), הפנים, וכתב רקע (שעוד לא יצא לי לקרוא ולהגיב עליו) לה גמבה (אליו הגבתי בתגובה הזאת של ה"מה זה תורם") כתב תגובה צינית ומזלזלת למה שטאראש כתב. אז שאלתי אותו - מה זה תורם? והכוונה לתגובה הצינית שלו, שבאה מחבר ותיק בפורום.

La Gamba

New member
זו הייתה סוג של השוואה

ההודעה שלי, תרמה בדיוקכמו ההודעה הקודמת, זה בא להגיד- הנה המספרים שלי, עזר לך? לא. החתימה עזרה לו להבין את הדמות הרבה יותר מאשר ההודעה.

La Gamba

New member
טוב, האמת היא

שני כמה ימים, עשינו stat אישי לקבוצה, ופשוט הייתי חיב לתקוע את זה איפשהו, אז כתבתי את זה שם, בנוסף, הגעתי למסקנה שאם הcouchpotato הקומי היה הרפתקן, וא היה דורואיד. (שוב, כי בדקנו מה היו הנתונים של כל אחד בD&D). חוץ מזה סתם רציתי להשרות נוכחות.

DDN

New member
אם נעמוד על ההשוואה

אתה משחק הרבה זמן, יש לך נסיון ואתה חבר ותיק בפורום. טאראש הוא חבר חדש, וחדש למשחק (למיטב הבנתי). בעוד שהודעה כמו שלו, צריך לעודד לחשוב על מעבר למספרים ולסטטיסטיקה, הודעה שלך, כאחד שכבר יודע מה זה משחק תפקידים, בצורה כזו נראית כמו ציניות מזלזלת. יש דרכים נחמדים יותר להראות נוכחות. ובמה החתימה עזרה בדיוק ?

La Gamba

New member
טוב, מכיוון שהשאר פחות ידוע לכם

והדבר היחיד שהיה חסר היה הסטטיסטיקות, אז צירפתי אותם, למרות שבגלל הכותרת זה נראה קצת מזלזל, ואמנם זה בא לאחר תסכול מועט של צפייה בכמה אנשים המראים לי עד כמה שהדמות שלהם מגניבה, כי הכוח והכריזמה שלהן 18. (החתימה היא מילים, השאר הם מספרים). אני מרגשי מבלבל ביותר.

timur97

New member
שאלת abilities

למה בחרת דווקא בנתונים כאלה? אני מבין ששה"מ הגביל (ובצדק) את הנתונים ל 18, אבל לא עדיף היה לוותר על חכמה לטובת זריזות?

למעלה