בא לכם מפגש?

SSAAMMEEYY

New member
בא לכם מפגש?

חזרתי משבוע שלא הייתי פה, לשבוע חופש :) אני רואה שהפורום הצליח להחזיק את עצמו בחיים גם כשלא הייתי פה התגעגעתם? כי אני מאוד התגעגעתי...
בקיצור, נראה לי שהגיע הזמן למפגש מי כאן רוצה מפגש?

זכוכיות

New member
אם תבואו לבאר שבע,

אנחנו אפילו נארח
אם לא, אז זה קצת יותר מדי מורכב, להגיע למרכז בתקופה הקרובה (רק הבוקר חזרתי, ואני לא אמורה/ מסוגלת להגיע שוב בקרוב).

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif אוי אוי כן!

האמת שב7/8 אני בת"א ולא יהיו לי עוד הזדמנויות להיות בת"א בזמן הקרוב... עד חנוכה P: וקרוב לוודאי שאז אני לא אוכל לבוא למפגש כי אני מגיעה עם חברה למרכז, ואני לא רוצה לספר לה שזה מפגש של ביסקסואלים
היא לא יודעת עליי~ לא שזה כלכך ביג דיל שהיא תדע.. סתם לא בא לי לבוא איתה למפגש כזה. היא כזאת אימהית קצת
אם תארגנו ב7 אני אבוא להגיד שלום!
אם לא, אז תהנו..
ותדעו שאני אוהבת אותכם המון! [רן אותך במיוחד
]

D amaged R oses

New member
טוב אני מגיעה ב15.8

אבל עדיין אני לא מאמינה שיש סיכוי שמישהו ירצה. כבדים אתם

sutul

New member
לא ... עזוב אותך

חם מידי בשיל מפגש אולי אחרי אוגוסט

sutul

New member
לא מספיק לי מקום סגור

אני גם צריך מזגן מה אני צריך שנפגש באיזה חדר קטן צפוף וחם ?!!?!?!

Paranoid Eyes

New member
תפסיק להיות קטנוני

מין הסתם במקום סגור הכוונה שלי הייתה למקום עם מזגן@$#%#^%

Paranoid Eyes

New member
חח איפה בעזריאלי?

כל פעם שאני שם ואני רואה חבורת צעירים הולכת ביחד או נמצאת בגג.. תמיד אני חושבת לעצמי :" מעניין איזה פורום הם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif ברור שלא בגג. אפשר לשבת איפשהו.

בקומות למטה ממש סבבה
חוץ מזה לא הסתובבתי בהרבה קומות
אפשר לשבת מחוץ לTOWER RECORD [אם כתבתי לא נכון, סליחה.. אני עייפה!] כמו חבורת הומלסים במפגש. [זה בעצם דיי נכון >:]

Paranoid Eyes

New member
אין מה לעשות בעזריאלי..

ביחוד שזה חבורה של הרבה אנשים.. אלא אם כן קובעים מלכתחילה שיושבים איפשהו שם לאכול/לשתות.. בית קפה משהו שם.

D amaged R oses

New member
אוף זה לא שלח!!

רשמתי שאני לא מסכימה~ כי במפגשים 60%+- מהמפגש זה ההיכרויות והדיבורים וכל זה. וחוץ מזה, בטח שיש מה לעשות! היית לאחרונה במשחקייה בעזריאלי?! ואז מה אם את בת 26, כולם נהנים מלרכב על אופנוע ולשחק במשחק שולחן דיסקיות הזה.. כלכך מהנה

Paranoid Eyes

New member
../images/Emo7.gif

מרגש. אני אוהבת את הדיסקיות דווקא, אבל נו, אני כבר מעדיפה מפגש לילי בחוף הים. אבל זה לא משנה, אני לא באה חחח

למעלה