בירושלים? למרות שאני מוגבל עם מבחנים וכו'.. תלוי בתאריך ובמיקום, אני אשתדל להגיע...
B Blackice New member 23/7/07 #11 ../images/Emo45.gif בירושלים? ../images/Emo13.gif למרות שאני מוגבל עם מבחנים וכו'.. תלוי בתאריך ובמיקום, אני אשתדל להגיע...
../images/Emo45.gif בירושלים? ../images/Emo13.gif למרות שאני מוגבל עם מבחנים וכו'.. תלוי בתאריך ובמיקום, אני אשתדל להגיע...
S s a p h i r New member 23/7/07 #23 אני בעד מפגש קרוב יותר לסוף אוגוסט XD מה רע? גם ככה חלק אומרים שהם לא יכולים וזה..
D drnaji New member 24/7/07 #26 בכיפ! אולי תעשו את המפגש מחר כדי שאוכל לצאת מהבאסה של הדיון שדפקו לי ב8 בבוקר ועוד אחרי ששמרתי בראשון |מורט את השערות בצעקות 'כוסאמוו המדינה הזאת'| לילה טוב אנשים
בכיפ! אולי תעשו את המפגש מחר כדי שאוכל לצאת מהבאסה של הדיון שדפקו לי ב8 בבוקר ועוד אחרי ששמרתי בראשון |מורט את השערות בצעקות 'כוסאמוו המדינה הזאת'| לילה טוב אנשים
י יא שניצל תירס New member 25/7/07 #37 חח...סתם כתבתי/tapuzforum/images/emo3.gif אתה יודע עיניין הארונית וכל זה חח.../tapuzforum/images/emo13.gif
חח...סתם כתבתי/tapuzforum/images/emo3.gif אתה יודע עיניין הארונית וכל זה חח.../tapuzforum/images/emo13.gif