בא לכם לשחק משחק...?

S c a r l e t t

New member
אני לא יכולה להפסיק../images/Emo11.gif זה באמת ממכר

1. סליי אנס את ג'סיקה 2. ג'סיקה היא הבת של מגי 3. מגי היתה נשואה לג'ון 4. ג'ון הוא אח של אריק 5. אריק נשוי לסטפני 6. סטפני היא אמא של רידג' 7. רידג' היה נשוי לברוק 8. ברוק היא אחות של דונה ג'יימס לסול ב11 שלבים

girlontop

New member
סול! די, אני על הרצפה פה מרוב צחוק!

סיגל, את מלכת הפורום של השבוע עם המשחק הזה!!! 1. ג'יימס שכב עם טיילור 2. טיילור התחתנה עם רידג' 3. רידג' התחתן עם ברוק 4. ברוק התחתנה עם אריק 5. אריק התחתן עם סטפני 6. סטפני אמא של קריסטן 7. קריסטן התחתנה עם קלארק 8. קלארק אבא של סיג'יי 9. סיג'יי אח של מייסי 10. מייסי הבת של סאלי 11. סאלי הבוסית של סול
סול לסבתא לוגן ב-15 שלבים - הידד לזקנים!

S c a r l e t t

New member
איזה מחמאות, אני מסמיקה...

סול לסבתא לוגן...? יפה מקורי מאוד 1. סול עבד אצל סאלי 2. סאלי היא אמא של מייסי 3. מייסי היא הבת של אדם 4. אדם הוא אבא של קימברלי 5. קימברלי אהבה את ריק 6. ריק היה נשוי לאמבר 7. אמבר היא בת דודה של בקי 9. בקי היא אמא של אריק הקטן 10. אריק הוא הבן של דיקן 11. דיקן היה נשוי לברידג'ט 12. ברידג'ט היא אחיינית של סטורם 13. סטורם הוא אח של ברוק 14. ברוק היא הבת של בת וסטיבן 15. בת או סטיבן הם הילדים של סבתא לוגן- של מי מהם היא אמא
פירס לאריקה ב9 שלבים

girlontop

New member
סבתא לוגן היא אמא של סטיבן

אחרת היו קוראים לה "סבתא הנדרסון" או מה שהיה השם של בת' לוגן בצעירותה. אגב, בלי קשר למשחק, איזה מוזר זה שלסבתא לוגן קוראים "סבתא לוגן" - אין לה שם? אתם קוראים לסבתא שלכם "סבתא כהן"?
1. פירס עבד עם טיילור 2. טיילור שכבה עם ג'יימס 3. ג'יימס התחתן עם מגי 4. מגי יצאה עם דילן 5. דילן יצא עם ג'סיקה 6. ג'סיקה אחיינית של אריק 7. אריק נשוי לסטפני 8. סטפני הורעלה ע"י שילה 9. שילה אמא של אריקה אנתוני ארמנדו לקייטי לוגן ב-12 שלבים

S c a r l e t t

New member
הגיוני....

אנתוני לקייטי...אמממ 1. אנתוני רצח את איוונה 2. איוונה אהבה את תורן 3. תורן היה נשוי לקרוליין 4. קרוליין היא הבת של ביל 5. ביל אהב את סטפני 6. סטפני היא אמא של רידג' 7. רידג' הוא הבן של מאסימו 8. מאסימו הוא אבא של ניק 9. ניק אימץ את ברוק 10. ברוק היא הבת של דיקן 11. דיקן שכב עם ברוק 12. ברוק היא אחות של קייטי ג'סמין (זוכרים?) לג'קי ב10 שלבים

ani88

New member
נראה לי שוב התבלבלת

ב9 וב10 כנראה התכוונת להופ ולא לברוק

girlontop

New member
איזה משחק הזוי ../images/Emo6.gif

התכוונת שניק התארס עם ברוק, לא אימץ אותה
1. ג'סמין עבדה אצל קית' בביקיני בר 2. קית' היה דלוק על מייסי 3. מייסי התחתנה עם ת'ורן 4. ת'ורן יצא עם קארן 5. קארן יצאה עם בלייק 6. בלייק היה נשוי לטיילור 7. טיילור היתה נשואה לרידג' 8. רידג' אח של ניק 9. ניק הבן של מאסימו 10. מאסימו נשוי לג'קי ביל ספנסר לסאלי ספקטרה ב-9 שלבים

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif ניק אימץ את ברוק // ברוק הבת של

דיקן חחחחחחחחחחחחח קורע

ani88

New member
מסול לסבתא לוגן

1. סול עבד בספקטרה עם דרלה 2. דרלה נשואה לתורן 3. תורן בן של אריק 4. אריק אבא של ריק 5. ריק אח של רידג' 6. רידג' הוא הבן של מאסימו 7. מאסימו נשוי לג'קי 8. ג'קי אמא של ניק 9.
ניק יוצא עם פלישיה 10. פילישיה אחות של קריסטן 11. קריסטן אמא של זנדה (עכשיו אני זוכרת את השם!) 12. זנדה היה מאוהב באריקה 13. אריקה בת של שילה 14. שילה ניסתה לרצוח את ברוק 15. סבתא לוגן היא סבתא של ברוק

girlontop

New member
ועכשיו טוני של אמבר

1. טוני אמא של אמבר 2. אמבר בת דודה של בקי 3. בקי היתה נשואה לסיג'יי 4. סיג'יי הבן של סאלי this is fun!

SupeRonit

New member
אה ../images/Emo163.gif והדרך שלי ../images/Emo62.gif

בואו נוסיף עוד שלב-שכל אחד יוסיף איך הוא הגיע למה שהוא הציע-ככה זה מאפשר להיחסף לדרך ולדימיון של השאר (??!) בכל מקרה: 1.אריק הבן של דיקן 2.דיקן היה נשוי לברידג' 3.ברידג' הבת של ברוק 4.ברוק הייתה נשואה לת'ורן 5.ת'ורן נשוי כיום לדרלה .... רק אם בא לכם

SupeRonit

New member
לא נראה שזה ממש טוב-כי ב4.הית צריכה

לכתוב:"4.תומס הוא הנכד של אריק"-ואז זה היה מסתדר

Guy K

New member
אולי כדאי להמשיך מכאן?

זה כבר נורא מבלבל. יש לי עוד חוק להוסיף, כדי לסבך את החוקים עוד קצת: מצאו קשר בין דונה למארק בחמישה שלבים. אבל בלי להזכיר את קלארק!

SupeRonit

New member
מה הבעיה ???

1.דונה אחות של ברוק 2.ברוק הייתה לאריק 3.אריק אבא של ריק 4.ריק אח של ברידג' 5.ברידג' יצאה עם מארק .. Peace of cake

girlontop

New member
יש!

1. דונה אחות של ברוק 2. ברוק התחתנה עם אריק 3. אריק אבא של רידג' 4. רידג' ניהל רומן עם מרגו 5. מרגו אמא של מארק
ברידג'ט לקרוליין ב-6 שלבים, בלי להזכיר את רידג'.

SupeRonit

New member
לא זכרתי את 4. ..... זה ממש קל ../images/Emo46.gif

1.ברידג' אחותו של ריק 2.ריק הבן של ברוק 3.ברוק הייתה נשואה לאריק 4.אריק נשוי לסטפני 5.סטפני ידידה קרובה של ביל ספנסר 6.ביל אבא של קרוליין .. יאלה תתנו דברים קשים-אך זה לא אפשרי-כי בסדרה הזאת כולם קשורים איכשהו (מסתבר
)

למעלה