בא לכם לשחק משחק...?

SupeRonit

New member
גיחגחיגיחגחיגיחגחיגיחגחיגיחגחיגיחחח

הדרך שלי: טוני נשוי לקרסיטים אחותו של ת'ורן שהיה נשוי למייסי אחותו של סיג' *** * 1.קונור היה העורך דין של ברוק (מכאן תהייה התפלספות-כי בעצם נגמר הקישור) 2.ברוק אמא של ברידג' 3.ברידג' אחותו של ריק 4.ריק היא נשוי לאמבר 5.אמבר בת דודה של בקי 6.בקי אמא של ג'וניור 7.ג'וניור נין של סבתא לוגן אין לי כוח לשחק יותר-הולכת לאכול צהריים ו
קבלו אתגר: אריק פורסטר לסמנתה ב-23 צעדים (כידוע אסור לחזור על אותו קשר פעמיים)

girlontop

New member
לועגת לי?! ../images/Emo12.gif

1. אריק אבא של פלישיה 2. פלישיה היתה חברה של זאק 3. זאק הבן של ג'ק המילטון 4. ג'ק היה חבר של סטפני 5. סטפני היתה חברה של ג'יימס 6. ג'יימס היה נשוי למגי 7. מגי אמא של ג'סיקה 8. ג'סיקה נאנסה ע"י סליי 9. סליי היה מאוהב במייסי 10. מייסי התחתנה עם דיקן 11. דיקן שכב עם בקי 12. בקי בת דודה של אפריל 13. אפריל התאומה של אמבר 14. אמבר יצאה עם סיג'יי 15. סיג'יי הבן של קלארק 16. קלארק שכב עם מרגו 17. מרגו אמא של מארק 18. מארק טיפל בברידג'ט 19. ברידג'ט הבת של ברוק 20. ברוק התחתנה עם ת'ורן 21. ת'ורן הבן של סטפני 22. סטפני אמא של רידג' 23. רידג' חבר של סאם
סחתיין או לא סחתיין?

SupeRonit

New member
../images/Emo122.gif איזה "דולור כבסה" רק לקרוא

את זה-והיום בלילה אני אפצה אותך
אח הריחות-שאמא שלי תגיש כבר
ישששששששששש-ביי

girlontop

New member
אני עוד מתאוששת ../images/Emo6.gif

קבלי - ליטל אריק/דיקן וביל ספנסר ב-5 צעדים (לא קשה במיוחד).

SupeRonit

New member
../images/Emo3.gif כל האוכל הזה סתם לי את המוח ../images/Emo6.gif

אבל נתן לי כוחות להמשיך לשחק
1.אריק הבן החורג של מייסי 2.מייסי הייתה נשואה לת'ורן 3.תורן אח של רידג' 4.רידג' נשוי לקרוליין 5.קרוליין הבת של ... ואיך את חשבת ?? ועכשיו תנסו זנדה לריק ב-5 צעדים

girlontop

New member
אני חשבתי

1. ליטל אריק הבן של אמבר 2. אמבר היתה נשואה לריק 3. ריק הבן של אריק 4. אריק החותן של קרוליין 5. קרוליין הבת של ביל זנדה-ריק: 1. זנדה הבן של טוני 2. טוני נשוי לקריסטן 3. קריסטן אחות של ת'ורן 4. ת'ורן הבן של אריק 5. אריק אבא של ריק הופ ומרגו ב-6 צעדים

SupeRonit

New member
../images/Emo6.gif הופ ../images/Emo99.gif Peace of cake

1.הופ הבת של ברוק 2.ברוק נשואה לרידג' 3.רידג' היה נשוי לטיילור 3.טיילור אמא של תומס 4.תומס אח של פיבי וסטפי 5.סטפי ופיבי נכדות של סטפני 6.סטפני גרמה למרגו להפיל
ה"סלטים" האלה מתחילים לשעשע אותי

SupeRonit

New member
האמא של מארק ?? ../images/Emo3.gif

1.הופ הבת של דיקן 2.דיקן שכב עם ג'יקי 3.ג'יקי אשתו של מאסימו 4.מאסימו דוד של אוסקר 5.אוסקר טופל על ידי מארק 6.מארק הבן של מרגו הופ למרגו ב-9 שלבים (זה מה שהתפקשש לי בהתחלה ונאלצתי למחוק שלבים
)

S c a r l e t t

New member
מנסה....הופ למרגו ב-9

1. הופ הבת של דיקן 2. דיקן היה נשוי לברוק 3. ברוק היתה נשואה לרידג' 4. רידג' הוא אח של תורן 5. תורן היה נשוי למייסי 6. מייסי היא הבת של סאלי 7. סאלי היתה נשואה לקלארק 8. קלארק הוא אבא של מארק 9. מארק הוא הבן של מרגו הצלחתי! אוקיי נסו את מורגן לבת' לוגן ב11 שלבים

girlontop

New member
יאללה

1. מורגן חטפה את סטפי 2. סטפני אחות של פיבי 3. פיבי הבת של טיילור 4. טיילור אחות של זאק 5. זאק היה חבר של פלישיה 6. פלישיה יצאה עם ג'ייק מקליין 7. ג'ייק אח של מרגו 8. מרגו היתה נשואה לביל 9. ביל אבא של קרוליין 10. קרוליין חברה של ברוק (עלק) 11. ברוק הבת של בת'
בת' לוגן לדיקן ב-12 צעדים

S c a r l e t t

New member
בת' לדיקן...

1. בת' נשואה לסטיבן 2. סטיבן הוא אבא של דונה 3. דונה היא אחות של סטורם 4. סטורם הוא אח של קייטי 5. קייטי היא אחות של ברוק 6. ברוק היא אמא של הופ 7. הופ היא אחות של ברידג'ט 8. ברידג'ט היתה גיסתה של אמבר 9. אמבר יצאה עם סיג'י 10. סיג'י היה נשוי לבקי 11. בקי היא אמא של אריק 12. אריק הוא הבן של דיקן בכלל לא התפלספתי.... טוב בואו נמשיך עם... הנסיך עומאר לאמבר ב16 שלבים

girlontop

New member
פרינס עומר ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif מקורית!

1. פרינס עומר היה נשוי לטיילור 2. טיילור שכבה עם ג'יימס 3. ג'יימס שכב עם סטפני 4. סטפני שכבה עם מאסימו 5. מאסימו נשוי לג'קי 6. ג'קי אמא של ניק 7. ניק האבא המאמץ של הופ (בראדלי שכח את זה, כמה מפתיע!) 8. הופ הבת של דיקן 9. דיקן היה נשוי לברידג'ט 10. ברידג'ט מאורסת לאוזי 11. אוזי האחיין של מאסימו 12. מאסימו אבא של רידג' 13. רידג' אבא של תומאס 14. תומאס חבר של קייטלין 15. קייטלין הבת של הקטור 16. הקטור הציל את אמבר משריפה תודו שאני גדולה!

S c a r l e t t

New member
וואלה, שיחקת אותה../images/Emo8.gif

1. אמבר היתה נשואה לריק 2. ריק הוא אח של ברידג'יט 3. ברידג'יט היתה נשואה לדיקן 4. דיקן שכב עם ברוק 5. ברוק היתה נשואה (או משהו כזה..) לניק 6. ניק הוא הבן של מאסימו 7. מאסימו הוא אבא של רידג' 8. רידג' הוא הבן של אריק 9. אריק הוא הדוד של ג'סיקה 10. ג'סיקה יצאה עם דילן! אפריל לסליי ב12 שלבים

girlontop

New member
קבלי

1. אפריל אחות של אמבר 2. אמבר בת דודה של בקי 3. בקי היתה נשואה לסיג'יי 4. סיג'יי אח של מייסי 5. מייסי הבת של אדם אלכסנדר 6. אדם אבא של קימברלי 7. קימברלי אהבה את ריק 8. ריק אח של ברידג'ט 9. ברידג'ט הבת של סטפני 10. סטפני נשואה לאריק 11. אריק דוד של ג'סיקה 12. ג'סיקה נאנסה ע"י סליי סליי ודונה לוגן ב-8 שלבים

girlontop

New member
טעות טעות טעות - מההתחלה

1. אפריל אחות של אמבר 2. אמבר בת דודה של בקי 3. בקי היתה נשואה לסיג'יי 4. סיג'יי אח של מייסי 5. מייסי הבת של אדם אלכסנדר 6. אדם אבא של קימברלי 7. קימברלי היתה חברה של ריק 8. ריק אח של ברידג'ט 9. ברידג'ט הבת של ברוק 10. ברוק היתה נשואה לאריק 11. אריק דוד של ג'סיקה 12. ג'סיקה נאנסה ע"י סליי. חוזרת - סליי ודונה לוגן ב-8 שלבים

למעלה