בא לכם לשחק משחק...?

יניב1

New member
רונית, בסוף יכולת להפוך את זה קצת

5. רידג' היה נשוי לקרוליין 6. קרוליין הבת של ביל ספנסר. פשוט מזה?

יניב1

New member
רגע, אבל לא נתת עוד שתי דמויות

שאני אתן במקום? צריך משהו באמת קשה, יש דבר כזה? בואו נראה, ב-8 צעדים את סטורם לוגן והקטור רמירז!!!

NarihS

New member
אני מנסה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

1. סטורם הוא אח של ברוק 2. ברוק הייתה נשואה אריק 3. ריג' הוא הבן של אריק 4. תומאס הוא הבן של ריג'. 6. תומאס יוצא עם קייטלין 7. קייטלין היא הבת של הקטור
טוב מצטערת
זה הכי קרוב שיצא לי.. לא מצאתי דרך אחרת
מקווה שזה בסדר
אמממ חחח טוב יש לי, קתרין(האומנת) לשילה
חחח אממ אין לי מושג בכמה צעדים
רק חישבתי בראש אם זה הגיוני בכלל, וזה כן, אז תסתדרו איך שאתם רוצים

S c a r l e t t

New member
קתרין לשילה...

קצת הסתבכת שם עם סטורם והקטור, יכולת לעשות את זה הרבה יותר פשוט: 1. סטורם הוא אח של ברוק. 2. ברוק היתה נשואה לאריק. 3. אריק הוא אבא של רידג'. 4. רידג' היה נשוי לטיילור. 5. טיילור היא אמא של תומס. 6. תומס יצא עם קייטלין. 7. קייטלין היא הבת של הקטור היה צריך 7, נכון? בקיצור שירן, הרעיון הוא להמשיך בשלב הבא עם הדמות האחרונה שהזכרת (איזה לא ברורה אני...מקווה שהבנת בכל זאת) 1. קתרין היא האומנת של התאומות. 2. התאומות הן הבנות של טיילור 3. טיילור נרצחה
ע"י שילה דווקא הצלחתי בקצת שלבים.... סאם לקימברלי ב6 שלבים

girlontop

New member
משחק כייפי! גם אני רוצה!

1. סאם אמא של קייטלין 2. קייטלין חברה של תומאס 3. תומאס הבן של רידג' 4. רידג' אח של ת'ורן 5. ת'ורן נשוי למייסי 6. מייסי אחות של קימברלי קימברלי למגי ב-5 שלבים!

SupeRonit

New member
זה קל ביותר

1.קימברלי אחות של מייסי 2.מייסי הייתה נשואה לת'ורן 3.ת'ורן הבן של סטפני 4.סטפני נשואה לאריק 5.אריק גיסה של מגי

SupeRonit

New member
אני מקווה שהתכוונת לקימברלי הבת של

אדם .... 1.סאם היא אמא של קייטלין 2.קייטלין יוצאת עם תומס 3.תומס אחיין של ריק 4.ריק חבר של סיג' 5.סיג' אח של מייסי 6.מייסי אחות של קימברלי עכשיו:קלארק גריסון למייגן המזכירה ב-9 צעדים

girlontop

New member
את אכזרית

1. קלארק שכב עם מרגו 2. למרגו נולד מארק 3. מארק אחיין של ג'ייק 4. ג'ייק ניהל רומן עם פלישיה 5. פלישיה אחות של רידג' 6. רידג' אח של ת'ורן 7. ת'ורן הבן של אריק 8. אריק התחתן עם ברוק 9. ברוק שכרה את מייגן סאלי למייק של שילה ב-4 צעדים

SupeRonit

New member
אכפת לך לאתגר אותי ???!

1.סאלי חמותו של ת'ורן 2.תו'רן גרושה של ברוק 3.ברוק נחטפה על ידי שילה 3.שילה מעבידה של מייק אריק ג'וניור השלישי לדרלה ב-5 צעדים (אחר כך תקבלו את הדרך שלי
)

S c a r l e t t

New member
אריק ג'וניור לדרלה....?

1. אריק הוא הבן של דיקן 2. דיקן יצא עם בקי 3. בקי היתה נשואה לסיג'י 4. סיג'י הוא אח של מייסי 5. מייסי היתה חברה של דרלה אדם אלכסנדר לניק ב9 שלבים

SupeRonit

New member
וואו ...................קשה קשה ../images/Emo8.gif

(דרך אגב שמתחילים לכתוב זה זורם קליל,נכון ?) 1.אדם אבא של מייסי 2.מייסי בת של סאלי 3.סאלי אמא של סיג' 3.סיג' יצא עם אמבר 4.אמבר הייתה נשואה לריק 5.ריק הבן של ברוק 6.ברוק הייתה נשואה לרידג' 7.רידג' הבן של סטפני 8.סטפני יצאה עם מאסימו 9.מאסימו אבא של ניק חחחח-איך הגעתי לזה
?!! ברוק לריק בארבעה שלבים

S c a r l e t t

New member
כן, זה רק נראה קשה בהתחלה...

1. ברוק היתה נשואה לרידג' 2. רידג' הוא הבן של סטפני 3. סטפני נשואה לאריק 4. אריק הוא אבא של ריק בוא נערב קצת דמויות היסטוריות מייקל (ההיא שהיתה בסיפור עם ג'סיקה ודילן...) לברוק ב7 שלבים

SupeRonit

New member
זה בידור אם כותבים את ההקשר ../images/Emo6.gif:

1.מייקל הכירה את דילן
2.דילן יצא עם ג'יסיקה 3.ג'יסיקה הבת של מגי 4.מגי גיסתו של אריק 5.אריק נשוי לסטפני 6.סטפני אמא של ת'ורן 7.ת'ורן גרושה של ברוק ואני אלך על טוני (אכן היסטורי
) לסאלי ב-4 שלבים

SupeRonit

New member
גם וגם ../images/Emo3.gif למרות שהתכוונתי ל-../images/Emo150.gif

למרות שהאייקון מתאים גם לאמא של אמבר

girlontop

New member
נלך על טוני של קריסטן

1. טוני נשוי לקריסטן 2. קריסטן גרושה מקלארק 3. קלארק אבא של סיג'יי 4. סיג'יי הבן של אריק קונור לסבתא לוגן ב-7 צעדים

למעלה