בא לכם לשחק משחק...?

girlontop

New member
נו באמת, זה קל!

1. הופ הבת של ברוק 2. ברוק היתה נשואה לת'ורן 3. ת'ורן גרוש ממייסי מייסי לקלארק ב-4 שלבים, בלי להזכיר את סאלי

SupeRonit

New member
נו באמת, זה קל!!

1.מייסי גרושתו של ת'ורן 2.תורן אח של ריק 3.ריק חבר הכי טוב של סיג' 4.סיג' בן של קלארק .. . זהו נמאס לי

girlontop

New member
../images/Emo26.gifביל ספנסר לסאלי ספקטרה

ב 9 שלבים, בלי להזכיר את מייסי!

SupeRonit

New member
לביא גם שר את אלאבמה סונג

*תרגישו חופשי להתעלם מהכותרת* 1.ביל אבא של קרוליין 2.קרוליין הייתה נשואה לרידג' 3.רידג' אבא של תומס 4.תומס חבר של קייטלין 5.קייטלין הבת של סאם 6.סאם חברת ילדות של רידג' 7.רידג' היה נשוי לברוק 8.ברוק סבתא של אריק הקטן 9.אריק הקטן בן חורג של מייסי * פחחחחחחחחח אני לא מאמינה שהצלחתי . . . .. . . . . .. . ת'ורן לזנדה בארבעה שלבים בלי להזכיר את קריסטין

girlontop

New member
יש לך טעות מרה!

אמרתי ביל לסאלי בלי להזכיר את מייסי, לא ביל למייסי! מחדש! 1. ת'ורן אח של רידג' 2. רידג' אבא של תומאס 3. תומאס טופל ע"י אריקה 4. אריקה חוזרה ע"י זנדה זאת היתה אריקה שעשתה את הבייביסיטינג, נכון? או שהמוח שלי נדפק לגמרי? טיילור למרגו ב-5 שלבים, בלי להזכיר את פלישיה

SupeRonit

New member
ניסיון שני

1.ביל אבא של קרוליין 2.קרוליין הייתה נשואה לרידג' 3.רידג' אבא של תומס 4.תומס נכד של מאסימו 5.מאסימו אבא של ניק 6.ניק אבא של הופ 7.הופ אחותו של ריק 8.ריק חבר הכי טוב של סיג' 9.סיג' הבן של סאלי וטלי-נתקעתי פה 7 דקות-U did it

girlontop

New member
יפה!!! כל הכבוד!

המוח שלי הרוס מהמשחק הזה, בשבילי דרלה היא אחות של סטפני וסאלי בת-דודה של הופ

למעלה