בא לכם לשחק משחק...?

S c a r l e t t

New member
בא לכם לשחק משחק...?

ראיתי אותו בפורום אחר של היפים ככה שהזכויות לא שמורות לי... הרעיון הוא לקשר בין דמויות שלא קשורות באופן ישיר, למשל לורן לתומס לורן אהבה את אריק אריק היה פעם אבא של רידג' רידג' הוא אבא של תומס עכשיו ברור שאפשר דברים מסובכים יותר אבל זה הרעיון בכללי, מי משחק? בוא נתחיל עם טיילור ל סי ג'יי

ani88

New member
משחק חמוד../images/Emo66.gif

טיילור הייתה נשואה לרידג' רידג' הוא אח של תורן תורן היה נשוי למייסי מייסי היא אחותו של סי ג'יי

ani88

New member
דנטה ומאסימו

דנטה- בן של קריסטן וטוני- אני מקווה שלא טעיתי בשם שלו

Guy K

New member
רגע אז בואו נעשה את זה יותר מסובך

לא רק שצריך למצוא את הקשר אלא גם מי שכותב את הזוג צריך לכתוב בכמה "צעדים" צריך להגיע אליו.

S c a r l e t t

New member
חחח קראו לו זנדה../images/Emo6.gif

לקח לי שנה עכשיו להיזכר בגללך
זנדה הוא הבן של קריסטין קריסטין היא אחות של רידג' רידג' הוא הבן של מאסימו הבא- ג'קי ל...טוני

ani88

New member
אני דווקא חשבתי על משהו אחר

אבל גם 3 צעדים: זנדה היה מאוהב באריקה אריקה היא הבת של שילה היה רומן בין שילה למשסימו

Guy K

New member
ג'קי וטוני?

אוקיי: ג'קי היא האמא החורגת של רידג'. רידג' הוא אחיה של קריסטן. קריסטן נשואה לטוני. עכשיו כדי שזה יהיה עוד יותר מסובך...
תמצאו את הקשר בין אמבר לתומאס. אבל בעשרה צעדים!

S c a r l e t t

New member
וואו, נסחפת....

אמבר היא אמא של אריק ג'וניור אריק ג'וניור הוא הבן של ריק ריק הוא אח של ברידג'ט ברידג'ט היא הבת של ברוק ברוק הייתה נשואה לאריק אריק נשוי לסטפני סטפני שכבה עם מאסימו
מאסימו הוא אבא של רידג' רידג' היה נושי לטיילור טיילור היא אמא של תומס ניק לדיקן ב8 שלבים

Guy K

New member
חחחחח

אוקיי - ניק לדיקן: 1. ניק הוא הבן של ג'קי 2. ג'קי נשואה למאסימו 3. מאסימו הוא האבא של רידג' 4. רידג' היה נשוי לטיילור 5. טיילור היתה יוצאת עם סטורם 6. סטורם הוא אחיה של ברוק 7. ברוק היא האמא של ברידג'ט 8. ברידג'ט היתה נשואה לדיקן (האמת היא שיכולתי לחסוך את מספר 7-8
) טוב, אני חוזר לשלושה שלבים: אריק ופריסיליה.

S c a r l e t t

New member
זה קל..

1. אריק היה אבא של רידג' (איזה הגדרה מוזרה) 2. רידג' היה חבר (?) של סאם 3. סאם היא הבת של פרסיליה קלארק לשילה ב5 שלבים

יניב1

New member
קלארק לשילה

1. קלארק היה נשוי לסאלי 2. סאלי היא אימא של מייסי 3. מייסי היתה פעם נשואה לת'ורן 4. ת'ורן הוא הבן של אריק 5. אריק היה נשוי לשילה ועכשיו ב-6 צעדים, ניק לביל ספנסר (אבא של קרוליין ז"ל) מי מתנדב?

SupeRonit

New member
אני אנסה ../images/Emo122.gif

1.ניק אבי ילדה של ברוק 2.ברוק הייתה נשואה לאריק 3.אריק אבא של ת'ורן 4.ת'ורן אח של רידג' 5.רידג' בן של סטפני 6.סטפני חברה קרובה של ביל ספנסר בעעעע-הצלחתי ?? ועכשיו..... מייגן לסאלי ספקטרה ב-8 צעדים

יניב1

New member
בבקשה ../images/Emo26.gif

1. מייגן היא המזכירה של אריק 2. אריק הוא אבא של רידג' 3. רידג' הוא הבן של סטפני 4. סטפני היא אימא של ריק 5. ריק הוא הבן של ברוק 6. ברוק היתה נשואה לת'ורן 7. ת'ורן היה נשוי למייסי 8. מייסי היא הבת של סאלי ספקטרה ועכשיו, ב-5 צעדים, דרלה איינשטין לשילה קרטר!

SupeRonit

New member
העיקר שאבא שלי רוצה את המחשב ../images/Emo6.gif

1.דרלה נשואה לת'ורן 2.ת'ורן אח של רידג' 3.רידג' הבן של מאסימו 3.מאסימו אבא של ניק 4.ניק אח של דיאנה 5.דיאנה הבת של שילה ועכשיו אני חייבת ללכת *אבא על הראש* -אז תמשיכו לבד

למעלה