בא לי...

yonVata

New member
לא לא,

פשוט לא היה לי זמן לנשום בעבודה, הביאו לי 3 קלסרים עם מסמכים מ94 ועד 2010, והייתי צריך למיין אותם לפי סדר כרונולוגי, אחריזה לצלם מלאאא כריכות, להביא לעורכי דין אוכל, לאכול בעצמי, לצלם עוד, היה דיי מטורף היום... חזרתי הביתה וגיליתי שאני אפילו תופס קצת את האינטרנט של השכנים (לא, לא מספיק בשביל מייפל לצערי...) אז נכנסתי לפורום לראות מה נשתנה

בא לי הרבה דברים../images/Emo178.gif

שיהיה כבר שישי בערב
שיהיה כבר יום שני ושאוכל לסגור על חופשה באילת
שאהיה כבר באילת
שאוכל לישון טוב בלילה בלי חלומות מוזרים או סיוטים להמשיך...

Hasselblad

New member
ואם בשלישי לא בא לי?

בא לי סטייק! ובא לי שהחתונה שאני הולכת אליה היום תהיה נחמדה שלפחות יהיה אוכל טוב ושאני אצליח להנות!. בא לי לעלות רמה אבל בלי מאמץ.... בא לי שלא יעלם לי ה HB אחרי ה BB. בא לי שהבית שלי יהיה נקי (וכמובן שלא בא לי לנקות) בא לי שכל הכביסה תמצא את הדרך להיות נקייה מעצמה ולהיות מקופלת בארון. בא לי חוף ים טרופי ושקט במרחק נגיעה. בא לי לכתוב את כל מה שבא לי בלי שתתייאשו ותפסיקו לקרוא באמצע. בא לי מחשב שלא מתנתק סתם מהאינטרנט או עושה לעצמו ריסטר מתי שבא לו (שלרוב זה אחרי שמצאתי BF ושמתי דאבל EXP של REP). בא לי עוד כוס קפה. בא לי שיהיה ה 15 לינואר - אח שלי בא עם המשפחה שלו לביקור. חברים אני חייבת להגיד שמפה נראה לי שכולכם מסתפקים במועט... לא אמרתי לכתוב רק דבר אחד.... בא לי שעוד אנשים יכתבו מה בא להם
. בא לי שמי שכבר כתב שיכתוב עוד דברים שבא לו
.

Annnnnn15

New member
חח יאללה ../images/Emo121.gif../images/Emo88.gif

בא לי שילך לי מחר טוב!
בא לי שמישהו ידבר איתי במסן כי משעמם לי -.-''
בא לי שהמצרכים יביאו את עצמם מהחנות D:
בא לי למצוא את התיק של הפלאפון שאיבדתי
בא לי להתגייס כבר
בא לי פסטה ברוטב שמנת ופטריות
בא לי לרדת במשקל, מה שלא בדיוק מסתדר עם ה'בא לי' הקודם
בא לי להפסיק לחשוב כ''כ הרבה על כל דבר
בא לי להפסיק להיות מקוררת
בא לי להחזיר את הזמן אחורה ואז להריץ אותו קדימה
זה מספיק ?

deisy

New member
יללה, רשימת הבא לי שלי ../images/Emo88.gif

בא לי אוטו חדש עם מזגן!!!
בא לי 2 טיולים לחול אחד עם הילדים ואחד בלי הילדים!
בא לי עבודה חדשה! ממש בא לי עבודה טובה לשם שינוי
בא לי פרפרים
בא לי בית עם חצר
בא לי שה 15 לחודש יגיע שהאחין שלי יגיע!
בא לי שתהיה לי עוזרת לפחות פעם בשבוע
בא לי יום של קניות בלי לעשות חשבון לכסף
בא לי נעליים חדשות!
בא לי מספיק כסף שאוכל לקנות מה שבא לי
בא לי להפתיע את הבן שלי ולקנות לו את הנחש שהוא כל כך רוצה!
בא לי מחשב טוב שלא יקרוס לי בזמן שאני רואה סדרות או משחקת מייפל!

אם אפשר יותר מ 1 אז: (בעיקר חלומות)

בא לי להוריד 5 קילו. בא לי להרוס את הבית שלי ולבנות אותו מחדש אחרת. (מתוכנן הרבה יותר טוב) וגם בריכה בחצר. בא לי שיהיה לי כסף וכח לסעיף הקודם. בא לי שיהיה לי בית כזה שכל פעם שנכנסים אליו הוא מסודר ומדוגם כמו במגזינים של עיצוב בתים.
ואין מלא מחברות, ספרים,טושים, דפי ציור, פלסטלינה, צעצועים, ילקוטים ונעליים בכל מקום. בא לי שתהיה לי עוזרת 5 פעמים בשבוע ולא רק פעם אחת. בא לי לעצור את החיים לשנה ולנסוע עם המשפחה לטיול גדול בארה"ב. אבל כשנחזור - שהילדות ידעו מיד את כל החומר שהפסידו בביה"ס ומקומות העבודה הנוכחיים יחכו לנו.... בא לי שהמייפל לא יקרוס לי שניה לפני שהורגים את הבוסים הגדולים. בא לי לשחק בכל ערוץ שאני רוצה (בכלל, ערוץ 8 ו 10 היו ערוצי המזל שלי). בא לי המון NX בלי לשלם עליו. בא לי שהסניפרית שלי תגיע לדרגה 120 בא לי שלא יהיו יותר בחיים האקרים במשחק בא לי שלא יהיה ערסים במשחק

icy woman

New member
בא לי

לקחת שנה (לפחות) חופש מהעבודה
לגור בבית בדיוק כמו שהתארחתי בו בלוס אנג'לס
להפסיק להיות עייפה
לשבת עם הרגליים למעלה בלי נקיפות מצפון
להרוג HORNTAIL
מפות עם מפלצות לרמות גבוהו באמת
לדעת לנגן בפסנתר
משהו טעים-עכשיו!

deisy