בא לי...

Hasselblad

New member
בא לי ../images/Emo88.gif

שתכתוב מה שבא לך
וגם שתגיד לי מה השיא שלך ב Fruit Ninja

spongbob

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo41.gifבא לי

בא לי כרגע לשירותים בא לי ארוחת בוקר טובה בא לי לא לפספס את האוטובוס לבית ספר בא לי לא לפספס את האוטובוס השני לבית ספר בא לי ערמות של MIKE AND IKE בא לי מצוא עבודה שאני יותר אוהב בא לי שבפעם הבאה שאני אבדוק את יתרת החשבון שלי בקספומט יהיה מספר עם 8 אפסים בא לי לצאת למסע רצחני של קניות בגדים לחורף בא לי לשדרג קצת את המחשב בא לי למצוא עוד משחקים שאני אהנה מהם לאייפוד בא לי להצליח השנה בבגרויות בא לי יותר שעות של הנדסה גראפית בבית ספר, זה ממש כיף בא לי לראות דוגמאות של פורייקטי גמר במחשבים כמו מה שאני הולך לעשות בא לי שדעותיי הפוליטיות יתממשו בא לי לעבור דירה לשכונה אחרת אם לא אז בא לי להרחיב את הבית הנוכחי בא לי חדר לבד בלי אחי בא לי להגיע יותר מאוחר כל יום לבית ספר בא לי להבין את החומר בלשון בא לי לעלות ל4 יחידות מתמטיקה בא לי להפסיק להיות גרוע בספורט בא לי חדר כושר אבל אני מתעצל בא לי עוד סופי שבוע מעולים כמו הסופ"ש הקודם בא לי להוריד את הגשר ושהכל יהיה מושלם בא לי להגיד לסיוון שהשיא שלי זה 365 בFN בא לי שיצא עוד גירסא למשחק TILT TO LIVE באייפוד בא לי שהBB יצא כבר ונראה מה הולך בא לי עוד דברים שיהיו בא לי

spongbob

New member
../images/Emo110.gifתראי את השעה, חייבים לסלוח לי ../images/Emo6.gif

מייק אנד אייק זה סוכריות גלי כאלה בטעמים יש ענבים פירות טופיים פירות רגילים וכ"ו יש לי סיפור דיי מצחיק איתם: חבר שלי הוריד שוט ארק
ואז כדי להעביר את הטעם הבאתי לו מייק אנד אייק ענבים, בלע את הסוכריה, עברו שלוש שניות והוא הקיא
זה היה כזה "מה, הקאת?!" "כן נראה לי..." ועד היום יש לו טראומה והוא לא יכול לראות אפילו אריזה ריקה של זה

spongbob

New member
../images/Emo110.gifF3

אני כבר לא משחק בזה... אם כבר, פתחת את כל הנשקים והרקעים? ומה עם המשחקים שאמרתי לך להוריד?

מ י ל ר

New member
בא לי...

שיהיה לי את האומץ לעזוב את העבודה ולחפש משהו ראוי יותר, זה מה שבאמת בא לי. קל להגיד, קשה לעשות..

deisy

New member
תעשה!

לאט לאט... אם תתחיל זה יקרה! זה מסוג הדברים שצריך פשוט להחליט שעושים..

GינGית

New member
מה קורה פה? היא אישה נשואה ואתה רק עכשיו

עברת לגור עם חברה שלך מה אתה מתחיל איתה ככה קבל עם ופורום?

deisy

New member
מיקי, בואי אני אספר לך סוד...

יון לא מנסה להתחיל איתי, סתם משעמם לו בעבודה

GינGית

New member
למה את חושבת ככה?

הוא מסגל לעצמו את ההתנהגות הת"א הנפוצה משפט פתיחה ידוע בת"א אני רוצה להגיד שזה הוא למד מהר מאוד
חוץ מזה למה שתחשבי שזה משעמום קחי את זה כמחמאה שבחור צעיר וחמוד מתחיל איתך

deisy

New member
אהמ.. יקירתי

יש לי בן כמעט בגיל שלו
עזבי, אני ראלית
אה, כן ואני כבר מכירה את יון

yonVata

New member
איזה מזל שנזכרת בסוף...

שאת גם מכירה אותי
והבן שלך לא בגילי, יש לנו איזה 5-6 שנים הפרש לדעתי