בא לי על הבוס...

elit the one

New member
בא לי על הבוס...

אני נשואה באושר אבל בא לי עליו ונראה לי שגם לו. לא נראה לי שזה יתממש, הוא לא יעיז, גם כן נשוי באושר (אגב הוא מבוגר ממני), אבל למה, זה הרי רק SEX לא?

רוית ב

New member
זה לא רק סקס../images/Emo4.gif

קודם כל זה מקור פרנסה חוצמזה אי אפשר להסתיר דברים לאורך זמן ולדברים יש נטיה לצוץ ולצוף ולעלות והרי את אומרת שאת נשואה באושר למה להרוס? בגלל משיכה מינית? תעעצמי את העיניים בלילה עם בעלך ותדמייני - מותר לעשות את זה וזה אפילו רצוי כל עוד זה נשאר איתך חוצמזה - מה יהיה אם יתפתחו רגשות? ודברים כאלו קוראים בחיים? אני דמיד אומרת לחברות שלי שלפעמים מעלות את הנושא שהן לא יודעות לבגוד כי הן מתאהבות אחרי שני ליטופים (לא יודעת אם מותר לכתוב בפורום ז**&*&*&&*^& אז אני מנומסת) וזה לא ממש מעניין אם הוא יעיז אם את לא בטוחה מסקסיותך או נשיותך לכי לעשי שופינג סקסי ותעשי ערב רומנטי עם בעלך שאותו את אוהבת ותבדקי מה הוא עושה ואיך הוא מעריץ אותך לא חושבת שזו הדרך אנשים נפגעים אחר כלך לפעמים גם ילדים ישנם בסיפור ולהם את לא רוצה לעשות את זה - בעלים לא סולחים על בגידות וסקס בעיניהם זו בגידה לא יעזור לך כלום (גם בעני הנשים אבל משום מה הן יותר סלחניות לא יועדת למה אני לא ככה בכל אופן) צטערת - לא שווה זיון ולא שווה את הטרחה גברים יפים יש תמיד ופיתויים יש בכל מקום אני הייתי עושה עם זה משהו יצירתי בתוך הבית ולא מבחוץ זה נותן יותר דלק לנישואים (תמיד כשבעלי חוזר "רומנטי" יותר מהרגיל אני משערת שמישהי עשתה לו עיניים ....ומנצלים את זה לטובתינו זה הכי כייף)

maybesure

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי את זווית הראיה ואת ניתוב התחושות לתועלת הזוגיות החוקית! מקסים!!! לגבי הבדל בין נשים לגברים בעניין הסלחנות, הכל מתחיל ממה דרוש לגבר מזוגיות ומה דרוש לאשה: לגבר דרושה בעיקר שליטה. כל תחושה של איבוד שליטה על האשה היא בלתי נסלחת מבחינתו! לאשה דרוש בעיקר בטחון במערכת, ולכן בעיקר כאשר יש ילדים היא תעשה הכל לשמר מסגרת משפחתית מקובלת - אבא / אמא / ילדים. נשים סולחות אבל לא שוכחות. גם אם הפצע מגליד לצלקת - תמיד יישאר סימן. ככל שהמסגרת מחייבת יותר, כך לגבר קשה יותר לסלוח והאשה תעדיף לסלוח. במסגרת חברות הגבר ירגיש אולי מאויים ויחליט לפרק או להנשא כדי לתפוס בעלות. במסגרת נישואים, בגלל החוקיות שלה - ייהרג ובל יעבור אין סליחה על בגידה. במסגרת חברות האשה תאמר לעצמה שיש עוד הרבה דגים בים, ולא כולם בוגדים ולרוב לא תסלח. במסגרת נישואים כשיש ילדים, היא תאמר לעצמה: אין עוד אדם שיסכים לגדל את ילדי מגבר זר, ולכן המסגרת הזו עדיפה, היא תבליג ותסלח. יש כמובן יוצאים מן הכלל בכל סיטואציה לכאן או לכאן. אבל המניעים הם כאמור: שליטה מול צורך בבטחון.

מטפל

New member
שליטה ובטחון בקשר

זה למעשה אותו הדבר. מי שזקוק לשליטה בקשר, הוא משקיע בזאת הרבה אנרגיה על מנת שיחוש בטחון. ומי שזקוק לבטחון בקשר, זה בגלל שהוא רוצה תחושת שליטה על הקשר בתוך הקשר. המניעים אותו הדבר רק דרך הביטוי הינה שונה בברכה אלון

maybesure

New member
למטפל:

ההבהרה התקבלה, ובכל זאת : אשמח לשמוע את דעתך למה גברים פחות סלחניים מנשים?

rani52

New member
מי אמר שגברים פחות סלחנים

אני סלחתי לאשתי על בגידה עם החבר הטוב ביותר שלי (לחבר אגב לא סלחתי) ואין כאן שיקול כלכלי - אני מרויח הרבה הרבה יותר - אלא רק אהבה שלי אליה. היא לעומת זאת הצהירה שלעולם לא תסלח לי אפילו אם רק אזדיין מהצד ללא אהבה. ולשואל הראשונה (רוית?) - אף פעם אל תכנסי לפרשת אהבים עם מישהו שאת עובדת איתו! זו סכנה ויביא לך צרות בלבד

רוית ב

New member
אני חושבת שזה מנטליות וחינוך

מה שמותר לתרנגול אסור לתרנגולת (משפט מטופש!!!!) וכדומה. וחוץ מזה אני חושבת שזה גם שיקול כלכלי, נשים רבות מעלימות עין בגלל שלא רוצות להתמודד עם הפרנסה לבד - מה חבל.

ליאור 9

New member
אני חושב ש...

את פשוט אוהבת סקס ותזדיני חופשי אם בא לך רק תזהרי לא להיתפס

אני מעריץ אותך ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

..כל הכבוד לך .....אמרת את הדברים כפי שהם צריכים להאמר

שיר2555

New member
נישואים פתוחים

אם את לא מבינה עד כמה חשוב מוסד הנישואים והאמון שבו אז אל תתחתני ! ואם כבר התחתנת וזוהי דעתך על בגידה אז תחיי נישואים פתוחים תני גם לבעלך להנות זה הרי רק סקס...

elit the one

New member
האמת חשבתי על זה, זה גם עושה לי

את זה כשלנשים אחרות בא על בעלי...

זהירות אסון מתקרב

עלית יקירתי - את כותבת במו ידיך שאת נשואה באושר לא חבל לקלקל? בשביל סטוץ? רדי מזה הרי במהלך החיים תיתקלי בעוד גברים מעניינים ו"מגרים", אז מה? תרדי מזה תתאהבי בבעלך כל פעם שאת חושבת על מישהו אחר חבל להפסיד מערכת יחסים טובה אולי אני טועה אבל כשזה קורה לי (לעיתים מאוד רחוקות) אני רואה את כל הדברים שיש באיש שלי ואני מבינה כמה אני צריכה אותו לידי שאף אחד אחר לא יכול לתפוס את מקומו. ואם את ממש לא מסוגלת, אז יש לי רעיון בשבילך אבל זה דרך מסר אישי לא נעים באדי

אניטהא

New member
כמעט הצלחת לבלבל אותי

חשבתי שהגעתי לפורום הלא נכון.. אולי אני תמימה אבל אין אצלי דבר כזה "רק סקס" או הכל או כלום. אשקר אם אומר שמעולם לא פינטזתי על מישהו אחר גם בזמן יחסים עם בעלי אך מפנטזיה עד למעשים ... רק שמרי על הטוב שיש לך והיזהרי לקלקל.

זה בדיוק הזמן לבדק בית

אם בא לך על גבר אחר יש סיכוי טוב שמשהו חסר לך עם בעלך. הדרך הקלה - סטוץ מהצד. הדרך הקשה - למצוא מה חסר עם הבעל ולתקן כך שיבוא לך עליו. הדרך לאושר - את יודעת איזו מהשתיים...

בא לי לתת לך סטירה../images/Emo163.gif

כולה סקס אז מה..בחיי שבא לי לתת לך איזו סטירה.. את יודעת כמה נשים יכול לזיין כל יום ואלו נשים בעיקר נשואות מציעות עצמן לי כל יום ויסלחו לי נשות הפורום..על המשך ההתבטאות.. רוצה ריגוש..מה קרה .לא מוכנה להשקיע בזוגיות ואולי בבעלך האשם שלא שם לב אלייך..או האם בדקת עצמך..במה את אשמה במצב זה ??? כבר סיפרתי פה למישהי שיש לי מכרה שהיא סקסלוגית מאד מפורסמת.. ומה ששמעתי ולמדתי ממנה והחלפנו מידע...חבל על הזמן... והייתי די כוכב אצלה..וכל פעם כשהייתי מגיע לביקור אצלה מול פורום של מ12 נשים לפעמים 50 נשים והפעם הכי רצינית הייתה של ללמעלה מ130 נשים..כמה כיעור כמה עליבות חשפתי שם אצל נשים..אבל זה שייך לסיפור אחר שמזכיר לי קצת ממך..כעת.. את צועדת בדרך כזו או אחרת למסע של ריגוש שתוצאתו אחת - גירושין.. כבר שמעתי על זוגות כמותך..בהתחלה נישואין פתוחים..את תלכי להזדיין הוא יזיין את מי שרוצה..אחר כך תביאי מישהי והוא יצטרף..ואולי הוא יביא מישהו ויסתכל עלייך..כשההוא מזיין אותך אחר כך תלכו לחילופי זוגות לאורגיות והשד יודע איפה זה ייעצר ..ולכמה גברים תצטרכי בלילה אחד כדי להרגיש ריגוש מיני..וכל פעם תצטרכי משהו חזק יותר כמו נרקומנית..לסקס.. כשכל מה שאת צריכה בסופו של דבר זה חיבוק טוב מילה טובה וכן גם זיון הגון..אז לפני שהכל משתבש לך ומאבדת שליטה זה הזמן לבדק בית ..אצלך ואצל אישך..לכו ליועץ נישואים.. תמיד את תוכלי להתפרע..אחר כך..כשתהיי גרושה.. מחזיר.. גבר שלא אוהב נשים עם מחשבות זדוניות..

וזה לא אומר שאני גבר הולל ../images/Emo94.gif

אם כי מודה..שעברתי תקופות סוערות, אבל וזה אבל גדול..רק בתור גבר פנוי.. במהלך כל הזוגיות שלי חברות + נישואין..תמיד הייתי נאמן..למרות שבתקופות מסויימות..האמינו לי שהייתה לי סיבה טובה שלא להיות כזה.. מחזיר.. גבר נאמן לערכים..שחונך עליהם...

elit the one

New member
האמת שיותר עושה לי הריגוש לראות

אותו וכל המבטים מאשר לחשוב על סקס איתו, זה בעצם לא הקטע, הסקס אלא ההתרגשות החסרה בשגרה.

Tully Is Here

New member
נו אז תסתכלי קצת, ותתרגשי קצת

ותחזרי הביתה למקום המוכר והבטוח. רק אל תעשי שטות שתהרוס לך את הנישואים.

elit the one

New member
כן זה כנראה מה שיהיה עד שאפסיק

להתלהב ממנו, בטח כשהוא יחטוף קריזה או משהו כזה.

למעלה