בא לי על הבוס...

../images/Emo107.gif למחזיר האהבות

התבטאויות אלימות מעין אלו לא יסלחו למרות ההסבר החיובי שהעלית , תגובות אלימות לא יתקבלו בכל מקרה , אנא רסן !

מה אתה אומר?

"כמה נשים מציאות עצמן לי בכל יום ובעיקר נשואות" תגיד חביבי עדיין לא עברת את הגיל של הפנטזייה? אתה עוד בקטע של לספר לחברה מה "עשית" ובעצם לא עשית המילים האלה יוצאות בדרך כלל מאנשים מכוערים למדי שאין להם הרבה חיי סקס אז סיפורים זה ראש מעיינם.ויותר מזה עצה ממני את הסיפורים שלך נחמד יותר לספר באתר של "פינת אור" "קטנטנות" וכו...מה שבטוח אני ממש לא מאמין שהצלחת לעבוד על מישהו עם הקטע הזה של כמה וכמה וכמה....אחלה יום בנאדם

מזל עם בוסים

תמידהיו לי בוסיות לצערי או לשמחתי היום יש לי בוסית והבוס הגדול הוא זכר. אבל מה? הוא שוקל 150 קילו מכוער שמן ורווק איש מקסים אבל לא יכול להיות פנטזיה מינית לכל הדעות

yizika

New member
בא לי על הבוס שלי

אם בא לך ואת לא בטוחה בתעוזה שלו להתחיל איתך, מדוע שלא תהי את היוזמת?

varditbbb

New member
זה לא רק סקס

זה לא רק סקס!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה להשמע פולניה אבל היית תחת חופה והתחייבת לשמור אמונים.אז תנסי לשלוט ביצר שלך ולא לעשות שטויות

j i m m y

New member
לא שזה לא רק סקס, זה גם נשמע

כמו התחלה של פירוק זוגיות. תוציאי אותו מהראש שלך, ותתעלי מעליו.

י ח י ד

New member
../images/Emo4.gifזה רק סקס

לא מומלץ מכמה סיבות, א' עקב מצב של בוס עובדת מחר יהיה וויכוח איך עליו לנהוג? ב' אם יתפתח רומן או אהבה מה יהיה? להרוס 2 משפחות? עדיף להשאיר כך את העניין אחרת יהיו צרות!!!

הלו......קצת הגזמתם!!!

מה זה ההתקפות האלה בפורום הזה, הבחורה בסך הכל אמרה שהיא מפנטזת על הבוס, ולכל המתחסדים פה הרי זה קורה כמעט לכולם, חוץ מהצנונים היבשים שלא רואים ממטר. בעיקר "מחזיר אהבות עתידיות"....קצת הגזמת בתגובה.....סטירה?? מה זה האלימות הזו?? בכל אופן פנטזיות זה דבר נורמלי, אני בכל אופן יש לי כלל שאף פעם אני לא נותנת לעצמי להסתבך עם אנשים מהעבודה/שכונה/חברים וכ'ו, גם עם אחרים לא אבל עם כאלה שסביבי אפילו לא מחליפה מבטים מלאי משמעות. יחסים קונקרטיים לכל דבר. את מסכנת את מקום עבודתך ואת שמך הטוב, ואלה לא דברים שנבנים ביום אחד! אם ממש ממש בא לך ריגוש אחר....אז לא במקום העבודה. נקודה.ולא, זה ממש לא רק סקס, זה הרבה יותר.

מלו2

New member
גועל נפש, זנות לאור היום, ועוד מפרס

מים כתבות נבזיות כאלה, משעמם לכם שם בפורום או באתר, תחפשו משהו אחר לעשות.

אני ניזון מסקרים שממליצים על כך

אני ניזון מסקרים שממילצים על כך בחם שכן קשר מיני מפתח את חוש הבנה בן בני זוג ופרט את הקשר הקרוב ביותר אלייך לפני אישתך

moshejec

New member
אח"כ הא כבר לא הבוס

קחי בחשבון שאח"כ הוא כבר לא יהיה על תקן הבוס בלבד הנזק יכול להיות גדול מהכיף של הסקס

amirapter

New member
רק לא בעבודה ובמיוחד לא עם הבוס

אמנם זה רק סקס וזה יכול להיות נהדר אבל דווקה בגלל היותו הבוס הייתי ממליץ לוותר על כך היום שאחרי יכול להיות נורא רגשות אשם אי נעימות ותחושה שכולם יודעים וזה יכול להוביל לעזיבת העבודה מחוסר יכולת לעבוד יחדיו בלי מבוכה או פרוק המשפחה כתוצאה מרמן מתמשך אם ממש בא לך לגוון חפשי סטוץ במקום נייטראלי ואז תראי איך את "חיה" עם זה

yhiel18

New member
ואל אישך תשוקתך והוא ימשול בך

כמו שכתבת שאת נשואה באושר וגם הוא נשוי באושר אז למה להוציא את החייה שבתוכך למה לשחק בדברים אסורים למה לא לשמור לו אמונים ולהמשיך לחיות באושר הרי דקה וחצי אחרי הסקס ישר יתחילו לך ייסורי המצפון איך תסתכלי על בעלך שוב לא כדאי שתוציאי לך את זה מהראש ומהר חמודה יום טוב וזכרי לא תנאף זה דבר חשוב מאוד

1רם האחד

New member
את צודקת

תעשי סקס זה טוב לנסות כמה דברים אבל בלי שהוא יידע שאת מזדיינת עם אחרים את אוהבת סקס?

n a g i

New member
הגזמתם

אני חושבת שמבטים , רמיזות , ומשחק שלוקחים אח"כ הביתה רק מעלים את הריגוש. אין יותר מחמיא ומחניף כשזה בא ממישהו שאינו בעלך הפנטזיה בריאה ואין בה פסול. קחי את המחשבות איתך ותענגי את עצמך עם המחשבות האלה!

nightgown

New member
טיפשה,בגלל פנטזיות כמו שלך

משפחות נהרסות וילדים סובלים . בגלל נשים זונות כמוך... תתביישי לך שרמוטה!

../images/Emo128.gifלמחוק את ההודעה../images/Emo128.gif

מזעזע איך שאנשים פה מתבטאים. אי אפשר להביע דעה בלי לנבל את הפה?

nightgown

New member
מצטערת,דברים כאלו לא מקובלים עלי

בשום פנים!לאשה שמפנטזת-אין לך גבולות? חברה שלי טובה מאוד ניהלה רומן עם גבר נשוי לפני כשנה והיא רווקה ואני עד היום לא סולחת לה ולא מדברת איתה! יותר מזה לא אוכל לעולם להסתכל לה בעיניים מבלי לחשוב איך יכלה לעשות את זה.זה כל כך מכעיס אותי... מכעיס אותי גם גברים נשואים שמתחילים איתי ויש הרבה מהם חתיכים ואני לא אעלה בדעתי לעשות משהו לא מוסרי-זה כל כך דוחה בעיניי.

למעלה