בא לי על הבוס...

מורןא

New member
אני לא מבינה אותך בחיי!!! ../images/Emo4.gif

את כותבת שאת נשואה באושר אבל את רוצה לשכב עם הבוס. את מוכנה לסכן את האושר שלך השביל הנאה רגעית. בחיי שאני לא מבינה את זה. מעבר לעניין המוסריות שבזה...

bimbom

New member
את חייבת למצוץ לבעלך!!!

כנראה שאת לא מוצצת לו... והסקס שלכם משעמם!!!

hes

New member
תתביישו לכם

סה"כ הבחורה אמרה את דעתה , וזו זכותה , לפנטז מותר, ולכל הצדיקים תבתכלו היטב פנימה ותגידו אם לא פינטזתם אף פעם , שקרנים. מחזק את ידך, לפנטז לא אומר שיש בעיות בחיי הנשואים תהני , תפנטזי ותעשי ככל העולה על רוחך.אלו הם חייך בלבד לא של אף אחד.

בא לך על הבוס???

דבר מעולה-אבל מה יותר טוב:לעשות את זה ואז לפגום במונגמייה שכלכך רצית כשנישאת.או לא לשכב ולהרגיש מעולה עם עצמך? זה מזכיר לי בן אדם שמנסה להפסיק לעשן וכל הזמן "בוגד" בעצמו ע"י לקיחת סיגרייה "כי מה זה סיגרייה אחת? אני כלכך רוצה..."ומייד אח"כ מתחרטים "פרידום" המציאה פטנט ישראלי שמהווה פריצת דרך בתחום הגמילה מעישון בעולם תוך חמישה ימים-תוך כדי עישון מוצר הומאופטי,צמחי בקלות וללא תופעות לוואי (השמנה,רעד,חוסר ריכוז...) מומחה לגמילה מעישון מלווה אותך אחריות מובטחת בשמחה אעזור-צרו קשר במייל [email protected]

זנונית ...../images/Emo124.gif

את מאושרת אז מה הבעיה שלך אה
? את לא יודעת שלא מערבבים business and pleasure ובטח לא כשאת נשואה . אההה והבוס שלי גם חתיך בטוח שיבוא לך גם עלו .

heppyd

New member
סקס , זה כל הסיפור

העניין פה הוא מה טיב היחסים שלך ושל בעלך. אם זה יחסים פתוחים וזה מוסכם אז סבבה - אם לא , אז לפחות אל תספרי לא כי אנחנו הגברים מעדיפים לא לדעת. עכשיו יש גם את הצד של הבוס שלך , מה הוא מרגיש כלפייך . האם הוא ירצה רק סקס או יותר מזה - ואולי את תרצי פתאום יותר...... ואם יש לכם ילדים זה כבר הרבה יותר מסובך...... לסיכום : בשביל שעה של הנאה זה לא שווה את כל הבלאגן שמצתרף לזה. אבל בסוף רק את תחליטי מה טוב בשבילך ...... ובכל מקרה שיהיה לך רק כייף .

chuli

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

לא נראה לי שאת נשואה באושר אם את חושבת על דברים כאלו... "זה רק סקס" אבל זה מאוד פוגע כשזה מתגלה...

n a g i

New member
הבעיה אינה המין

"... הבעיה היא איננה המין אלא ההשתוקקות ללכוד את מצב האושר, להתענג ולאחוז בתענוג, בין שהוא מיני ובין שהוא מסוג אחר... " מתוך פורום מיסטיקה כאן

למעלה