יש מישהו שעשה ראיון ב 6\15 וקיבל זימון ?
Y yotam4488 New member 2/7/14 #48 החלפת מועד ראיון 7/9 בשעה 9:00 היי חברים, מישהו מעוניין להחליף איתי את המועד של הראיון השני שלי בתאריך 9/7? אשמח לראיון לאחר תאריך זה. יותם
החלפת מועד ראיון 7/9 בשעה 9:00 היי חברים, מישהו מעוניין להחליף איתי את המועד של הראיון השני שלי בתאריך 9/7? אשמח לראיון לאחר תאריך זה. יותם
L liormeamor New member 2/7/14 #52 יש כאן מישהו שעבר ראיון ראשון ב- 15/06 וקיבל זימון לראיון שני? (דרך אגב, זה היה יום הראיונות הראשון) תודה
יש כאן מישהו שעבר ראיון ראשון ב- 15/06 וקיבל זימון לראיון שני? (דרך אגב, זה היה יום הראיונות הראשון) תודה
I idoam25 New member 2/7/14 #53 פתחו על זה דיון בשרשור ראיון שני אני איתך פה, גם אני רואיינתי ב15 ולא קיבלתי
L liormeamor New member 2/7/14 #56 ראיתי, אך השרשור תפח ולא נתקבלה כל תגובה הנחתי כי אם אשאל כאן אולי זה ייחשף ליותר אנשים. בהצלחה בריפרש
ראיתי, אך השרשור תפח ולא נתקבלה כל תגובה הנחתי כי אם אשאל כאן אולי זה ייחשף ליותר אנשים. בהצלחה בריפרש
P PantherettePitz New member 2/7/14 #71 ההודעה שורשרה בכל זאת אני מבינה את הרצון שההודעה תהיה כמה שיותר בולטת, אבל יש המון הודעות כאלה כל יום והתוצאה הסופית היא שהן נדחקות למטה.
ההודעה שורשרה בכל זאת אני מבינה את הרצון שההודעה תהיה כמה שיותר בולטת, אבל יש המון הודעות כאלה כל יום והתוצאה הסופית היא שהן נדחקות למטה.
J jack1237 New member 2/7/14 #63 יש מישהו שקיבל זימון לראיון שני יש מישהו שקיבל זימון לראיון שני בבאר שבע בתאריך יותר מאוחר מ 9.7 ?666
יש מישהו שקיבל זימון לראיון שני יש מישהו שקיבל זימון לראיון שני בבאר שבע בתאריך יותר מאוחר מ 9.7 ?666