באר שבע - ראיון שני

PantherettePitz

New member
עד כמה שאני יודעת

(לפי שנים קודמות) זה שילוב בין זה שדנים במועמדים מימי תאריכים מסוימים והציונים הגבוהים ביותר מאותם ימים.

riwi

New member
ואללה.. אז זה אומר ש

אם נבחנתי בתאריך שאחרים שנבחנו כבר קיבלו זימון לראיון שני, זה אומר שהסיכויים שלי לקבל גם כמעט ולא קימיים?

PantherettePitz

New member
לא בטוח

זה אומר שיכול להיות שהיו אנשים שהיה להם ראיון באותו יום שדורגו יותר גבוה, אבל בהחלט יכול להיות שיש אנשים שעדיין לא התקבלה החלטה לגביהם ויזומנו בהמשך.

* שוב, כל זה מתבסס גם על ההנחה שבדומה לשנים קודמות הם דנים במועמדים לפי ימי ראיונות. לא בטוח שזה כך.

imimouni

New member
זימון לראיון שני

עשיתי ראיון ב23.6 ועדיין לא התעדכן לי כלום...
כשהייתי שם לא היה לי שום דבר שהיה מונע ממני להשתתף בראיון שני אבל היום הסתבר לי שאני צריכה לטוס בדחיפות חמישי הבא לאיזה שבועיים.
במידה ועברתי אני ממש חייבת שהראיון יהיה שבוע הבא,
ניסיתי לדבר עם מדור רישום והם ממש שמים פס, אמרו לי לשלוח מייל ..
יש מישהו אחר שאפשר לדבר איתו? אינדיקציה לאם בכלל עברתי כדי שאדע עד כמה להשקיע ולחפור להם?

רון3211

New member
הסירי דאגה מליבך

אל תדאגי, אם יודיעו לך מאוחר ותתקעי אחליף איתך, אני ביום רביעי הבא אז זה יהיה לך בסדר.

RBD1

New member
הזימונים נשלחים בגלים

ולא לפי הציון בראיון הראשון. בד"כ הם מזמנים לפי ימי ראיונות ( לא בהכרח אלה שהיו ראשונים יקבלו זימון קודם) . לוקחים יום ובודקים בו את כל הציונים. מי שמקבל זימון זה אנשים שיכולים להגיע לממוצע שתי הראיונות שמאפשר קבלה, אני לא זוכר במדוייק כמה היא אמרה לי אבל זה רשום בפורום מלפני כמה שנים. (המידע הזה ממיטל מזכירת בית הספר, נאמר לי ממנה בתחילת שנה א')

אם זה מעודד אותכם אני התראיינתי בימים הראשונים וקיבלתי זימון דרך המחשב ביום האחרון לזימונים(לפני תחילת הסבב של הראיונות השניים) ב8 וחצי בערב במחשב.
אל תפסיקו לרענן את האתר, מנסיון אישי.

Jordan232

New member
היי,

אתה יכול לשתף אותנו מנסיונך האם יש צורך בהבאת עותק נוסף של קו"ח לראיון השני? תודה!

Wendy13

New member
אז..

אם אנשים שהתראיינו ב23/6 (כמוני) וכבר קיבלו זימונים, לא לחשוב ש"סורבתי"? כלומר עד הרגע האחרון הכל עוד פתוח?

RBD1

New member
לא בהכרח, תמשיכו לרפרש עד סוף הזימונים

אי אפשר לדעת כמה אנשים קיבלו ציון שמאפשר להם לעבור בימים אחרים ואז מזמנים עוד אנשים והציון בסוף שנדרש גם נמוך יותר.

חשוב לשמור על אופטימיות.
שיהיה בהצלחה לכולם

ariadne1

New member
מתי לדעתך ייגמרו הזימונים? האם זה יום אחרי

שיסיימו לראיין את כולם?

imimouni

New member
דיברתי עם המזכירות של הפקולטה

והם אמרו ששולחים זימונים עד אמצע ואפילו סוף (גאד) שבוע הבא...

imimouni

New member
אחרי שעוברים את הממוחשב

הם בעצם מתחשבים רק בציוני הראיונות?
או שזה איכשהו משתקלל עם הממוחשב והסכם?

danielachen

New member
שאלה לגבי הזימונים

היי...
1. אתה יודע במקרה אם תאריך הזימון מעיד על הדירוג בראיון הראשון? ז"א, זימון בגל הראיונות הראשון מעיד על כך שהמועמד קיבל ציון גבוה יותר מהמזומנים בגלים הבאים?
2. האם אתה יודע אם מועמדים שהתראיינו ב-19.6 לראיון ראשון כבר זומנו לראיון שני?
3. עד מתי מקבלים זימונים לראיון השנים?

תודה וסליחה על החפירה....
בהצלחה לכולם:)

נטלולה5

New member
ש א ל ה

אז אם מישהו שעשה איתי באותו היום קיבל כבר זימון לראיון שני, זה אומר שהציון שלי לא היה מספיק גבוה?

למעלה