כולם (פרט לבאפי) עיצבנו אותי בפרק
הזה... הם היו כל כך כלכך אנוכיים!!!! ווילו- למה היא הייתה עצובה? בגלל שבאפי לא הייתה שם בשבילה!! ברגעים הקשים של ווילו! זאנדר- לא יודעת מההבעיות שלו.. הוא סתם עיצבן אותי מאוד בפרק הזה.. מי הוא חושב שהוא בכלל!??!

אמא של באפי- אוקיי.. לה יש זכות לכעוס ברור היא דאגה לבאפי וכל זה, אבל באמת היא הייתה זאת שאמרה לבאפי ללכת!!!!!! אבל בסדר נוותר לאמא שלה הפעם. עוז- אי אפשר לכעוס עליו כי הוא לא כל כך צעק, כעס, רב עם באפי הוא היה חמוד כהרגלו

כנל לקרודליה (בלי הקטע של ה-חמודה כהרגלה). באפי עוברת כל כך הרבה בחיים שלה והם פשוט כל כך אגואיסטים וחושבים רק על עצמם! כל אחד על עצמו! הם לא קולטים בכלל מה היא הייתה צריכה לעבור!!! להרוג את האהבה שלה....! להגיד לו שהיא אוהבת אותו ואז פשוט להרוג אותו כדי שכל שאר העולם ימשיך בהרגלו. וזה לא כאילו העולםלטובתה, מתי שהיא מצילה את העולם העולם מעמיס עליה יותר ויותר בעיות- מאשים אותה ברצח, מנסה לעצור אותה מלעצור את סוף העולם, סניידר מעיף אותה מבית ספר ואומר לה כמה הוא לא סובל אותה (מזל שזה הדדי- אני ממש לא מבינה למה היא פשוט לא מעיפה לו בעיטה וזהו! ליצורהנחות והמכוער הזה!!!!!), אמא שלה צועקת עליה ולא מבינה מה היא בכלל, ולקניוח החבר שלה מנסה להרוג אותה ואת כל שאר העולם!! והיא מסכנה.... ואף אחד לא שם.. היא שם בשביל כולם ואף אחד לא שם כדי לעזור לה!!!!! זאת אומרת הם כן שם, אבל בסופו של דבר שמגיעים לנקודה עצמה רואים כמה לבדבאפי. היא זאת שהרגה את אנג´ל- האהבה שלה... היא זאת שהייתה צריכה לראות אותו מת, והייתה צריכה לחיות עם זה. היא זאת שברחה מהמשטרה והצילה את העולם היא זאת שסולקה מהבית ומבית הספר והיא זאת שבסופו של דבר לבד!! וכולם בסוף מאשימם אותה? מאשימים אותה על מה?!?!?!? על זה שהיא ברחה?!?! אני הייתה מתאבדת! שהעולם יימצא גיבור אחר שיוציא אותו מהבלאגן הזה!!! אנשים כפויי טובה!! ועוד אחריי זה שהיא בורחת הצרות מגיעות אליה... היא שוב מצילה אנשים ואז היא רואה ש-היי! לי אין דרך מילוט מזה אז למה פשוט לא לחזור למקום ממנו באתי? סנידייל? ושם לא מקבלים אותה גם. אויי כל הסקוביז הרגיזו אותי! אנוכיים!!!!!!!!!