באפי 3x02

רינת4

New member
באפי 3x02

האמת? דווקא לא פרק משהו... חוץ מהקטע של "אם דיבורים לא עובדים,אולי אלימות תעזור..." ואז כל הזומבים נכנסים והורסים הכל "הייתי סרקסטית!"-ווילו והיציאות החמודות שלה. וכמובן כל הקטע של הריב. אה,ואני שמחה שההיא מתה(זאת ששמה את המסיכה על הפנים)-היא באמת התחילה לעלות לי על העצבים!

B a n j o

New member
פעם ראשונה

שראיתי את הפרק הזה הפרק היחיד שלא ראיתי עד היום (ראיתי רק את החמש דקות האחרונות כל פעם) ואתם זוכרים מאיפה פט הזאת שיחקה פעם? למטה....... היא הייתה ה- BOOKIE של מיה ב"תהרוג אותי וזהו" ! (סתם לידע כללי)

רינת4

New member
וואי,כמה שהיא עיצבנה אותי!

והדיבור שלה![ אוך!!!כל כך רציתי שבאפי תחטיף לה איזו סטירה טובה...

WillowFreak

New member
אהבתי אהבתי... ../images/Emo13.gif

הפרק הזה הוא אחד האהובים עלי... בכלל הענה השלישית מאוד אהובה עלי.. במיוחד אהבתי את הקטע של ה"נייטהוק" L*O*L הריב בין הסקוביז.... פשוט גדול!!!
אהבתי מאוד את הווידוי של ווילו שכמה היא הייתה צריכה את באפי לצידה וכל זה.... זה היה מאוד מרגש לדעתי... גם הקטע בסוף של ווילו ובאפי: "Bitch, witch, freak!!!!" גדול.... אה וגם הקטע עם (איך לא...) Bel - Giummmm פט הזאת כל כך מצעצבנת!!! כל כך שמחתי שהיא מתה !!! (yey!!!) היה איזה יום אחד שצפיתי כמובן בפעם המיליון בפרק הזה ואחרי זה פתאום ראיתי את פט משחקת בתפקד רופאה בסידרה הקומית "שני בחורים ובחורה" (נשמע הרבה יותר טוב באנגלית... טוב מי כמותנו מבין במתרגמים טפשים), בכל מקרה אז כמובן שהחלפתי ערוץ מיד, כי אני ממש לא סובלת את השחקנית הזאת... אז התחלתי לצפות באי אר ופתאום את מי אני קולטת בתור חולה מ-מ-ש קרצייה??? ניחוש טוב..... פט!!!!!! כנראה זאת הייתה מתקפת פט מתוכננת עלי או משהו כזה....
רייז יור
איפ
(איוווווו!!!)...... אוטומטית סגרתי את הטלווזיה בע-צ-ב-י-ם והלכתי לחפש לי איזה פרק ממש שווה של BTVS כדי להרגע.....זו אחלה תרופה !!!

B a n j o

New member
היא תמיד

משחקת דמות נודניקית
ממש קרציה אבל אהבתי את ההדגשה על המוסר השכל בפרק ואיך שג´וס (אלוהים) ווידון בחר להציג אותו "אסור לנסות לקבור דברים, הם תמיד יעלו חזרה". הבן-אדם גאון !!!!!

Schnickelfritz

New member
היא גם שיחקה

בבנות גילמור. שוב את תפקיד המוזרה המעצבנת, אבל שם היא הייתה יותר מוזרה מבבאפי.

ANGEL N

New member
פרק מצויין...

ממש ממש אהבתי את הפרק הזה. לא את כל הקטע של הזומביים זה לא היה משהוא, כל היופי בפרק הזה היה שהתמקדו פה על היחסים בים הסקוביז לבאפי. הראו איך הם כועסים עליה ובכלל לא מבינים מה עבר עליה. כמובן שכל הסצינה הראשונה הזכירה בטירוף את תחילת העונה השניה. הצחיק אותי מאוד הקטע שהחברה של גו´ס מגיעה ל"מסיבה" של באפי ומזיינת לה את השכל ואז באפי שואלת "את רוצה את אמא?", החברה אומרת כן ואז באפי ישר צועקת "אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא". הצחיק אותי בטירוףףףףףףףף. כמובן שכל הקטע של המריבה היה יפה בטירוףףף, מאוד הזכיר לי את באפי של העונה החמישית, מרגישה רע ומבולבלת. בקיצור אני אהבתי את הפרק

talrv

New member
I love that ep!

wish I couls see it yesterday... Oh, well, today 17:15, I got my clock set.... and now you´re probably asking why the hell am I speaking English?!? I don´t know myself.. I´m just in the mood..... והריב של הסקוביס (מהזיכרון) הא פשוט מצויין.. לא משתווה לריב מהיוקו פקטור אבל יחסית קרוב.. גם את ההוא מ"תגליות" אהבתי.. אני אוהבת ריבים של הסקוביס, לא יודעת למה...

Buffybot

New member
דווקא

זהו אחד הפרקים שלא כל כך אהבתי העונה, לא יודעת למה. אולי בגלל שהוא מדכא. -כל כך הרגשתי הזדהות עם באפי למשך כל הפרק. והבנתי למה היא רוצה לעזוב שוב, בעיקר אחריי מה שאמא שלה אמרה, זה היה באמת הדבר הכי נורא שהיא אמרה אי פעם. הריבים האלה נורא מפחידים אותי. ופט באמת.... בלהההההההההההה
השחקנים הזאת לעולם לא מקבלת תפקידים גדולים ולכן רואים אותה בה-מון סדרות או סרטים בתפקידי אורח כאלה. לא פלא, כל דמות שהיא משחקת עולה על העצבים. מה שחשוב הוא, היום פיית מגיעה!!!!!!!!!!!!! ואני לא אראה!!!!!!!

דווקא

אהבתי את הפרק הזה(Night-hawk?!) פט נועדה להיות דמות מעצבנת, והיו שם כמה קטעים די מצחיקים :)-
Giles: "´Do you like my mask? Isn´t it pretty? It raises the dead.´ Americans!"
Giles: Cordelia, it´s me! It´s me! Cordelia: How do we know it´s really you and not zombie Giles? Giles: Cordelia, do stop being tiresome. Cordelia: It´s him
Oz: We should figure out what kinda deal this is. I mean, is it a-a gathering, a shindig or a hootenanny? Cordelia: What´s the difference? Oz: Well, a gathering is brie, mellow song stylings; shindig, dip, less mellow song stylings, perhaps a large amount of malt beverage; and hootenanny, well, it´s chock full of hoot, just a little bit of nanny. Xander: Well, I hate brie. Cordelia: I know. It smells like Giles´ cat. Giles: It´s not my... ואל.

ANGEL N

New member
עוד קטע מצויין בפרק ...

הסצינה הלפני אחרונה. אוז יוצא להגיד לבאפי איך להרוג את השד אבל היא כבר הורגת אותו והוא אומר "לא משנה" בצורה מצחיקה ביותר. התיאורים שלי מגעילים בטירוף, בשביל הפורופ אני אשתדל פחות לתאר קטעים מצויינים ולהרוס אותם!

ANGEL N

New member
הלואי עלי האנגלית שלך...

אני טוב באנגלית, מבין את רוב המילים, וקורא סבבה רק יש לי בעיה עם הכתיבה, יש לי יםםםםםםםםםםם שגיאות כתיב באנגלית! תני לי עצה איך לשפר את זה! אני עושב בחינת בגרות באנגלית בינואר ואני חייב חייב חייב להשתפר

B a n j o

New member
תיקרא ספרים

אני קורא רק באנגלית ותמיד אתה יכול להתחיל מקומיקס. שם אם אתה לא מבין מילה אתה יכול לקשר אותה לציור

talrv

New member
או שתנסה ללמוד מכיתה ב´ ../images/Emo13.gif

וזה לא שלא היו לי חיי חברה, פשוט אהבתי ללמוד אנגלית!!

ד י י ז י

New member
אני יודעת אנגלית טוב דרך..

בטלויזיה.. כשלמדתי לקרוא , התלהבתי וראיתי מלא סדרות באנגלית עם תרגום.. גם דרך האינטרנט והספרים.. אבל פחות.. דרך אגב , אתם יודעים מה קורה לי? כשאני כותבת את המילה אנגלית ,זה מתחיל כמו אנג´ל , ויוצא כל פעם כשאני אנגלית , הפסיק (´) מצטרף.. אויש.. אני מזורה..

למעלה